По препоръка на Муци вземаме храна от Хербебе,мн съм доволна.Муци още сме при мама, в неделя се прибираме
Хубав ден на всички

Ма то от почивка и хубав въздух пак се дебелее..... 

. С Татито сме й се карали, имало е пляс пляс по дупето, ама не, нищо не помага. Вече цял месец и ми идва в повече. Нормално ли е дете на 2 години да спи колкото възрастен човек. Сутрин ставам за работа, тя или става с мен или половин час след мен. Иначе аз щях да си откарам до 10. Почивните дни така ми се спеше, ама нашта става 9-9:30 и почва да бърбори и да става от леглото. А забравих да кажа, че през нощта все още се буди по 2-3 пъти. А тъкмо имаше един период заспиваше към 10-10 и нещо и се будеше по веднъж-два пъти. Вече незнам, с психолог ли трябва да се говори. Четох за хиперактивни деца, за спането отговаря, ама за описанието през деня не съвсем. Или трябва още малко търпение. Някои ми казват да не й давам да спи през деня. Ама как да не й давам, като тя е супер кисела и ще заспи сама. Интересното, че през деня за 3 часа се измаря и й се доспива, а след обедния сън може да изкара по 10-11 часа на крак. Какво е това чудо незнам
. Само се моля по-скоро да се оправят нещата
Извинявам се за дългия пост, но моля за вашето мнение.
Само където Алекс се оринетираше
Знам само, че правилата за да се спазват от детето трябва да се отстояват и прилагат редовно, систематично и без уговорки.
Знам само, че правилата за да се спазват от детето трябва да се отстояват и прилагат редовно, систематично и без уговорки. [/color]

в 9.30!!!Та утре пак ще й пускам приказки 

Приятен ден на всички желая !