Отговори
# 270
добър ден и от мен

днес ядох малко тиквеник с кисело мляко. Embarassed.много го обичам,но после пак с режима........
честно да си призная аз все още не се пускам да готвя много много....милото се справя добре,все пак е бивш готвач,,а пък на мен не ми се отдава да готвя местни гозби.....за постни няма проблем ама в последно време не им се яде постно,,,за това да си готвят.

дами,мислите ли че нормално на 5 месеца дете да иска да върви,защото моята госпожица когато я държа за ръцете,стои права и от 3 дни върви.прави си крачки и много се радва на това и умира от кеф.Дариан ми проходи на 7 месеца,дали малката шушумига няма да проходи и по рано newsm78 newsm78 newsm78.направо ме изумяват тия бебоци....коса няма на главата а все права иска да стои Mr. Green

чухте ли че имало доста случаи на ранен пубертет при бебоците.нашата педи ми каза да гледам дали на малката започват да и растат косми(черни и къдрави)на...............и ако е така да сигнализирам веднага.представяте ли си бебе с косми на..............страшно ми звучи.....

лек и режимен ден от нас

# 271
 smile3511 кажете нещо за режима питах ама не казватер какво да очаквам след консултацията

# 272
ако някой някога си направи труда да прочете поне една половин наша тема - мн бързо и лесно ще разбере какво да очаква от консултацията си
 nikom, ще се запознаеш с един мн приятен и позитивен човек, който ше ти обясни как да спазваш режима, за колко време ще си свалиш килограмите които искаш, какво да хапваш и каква е ползата от режима - най-вече той е здравословен. Симеонов ще те научи и как да се храниш, но не с боклуците, с които най-вероятно си се хранила досега в ежедневието си... Като цяло от консултацията ще научиш много и полезни неща.
Режима се спазва лесно стига да можеш да се оргнизираш, защото ще се налага да ядеш по пет пъти на ден и ще трябва да си мериш храната (което е едно мн важно условие!!!), а като прибавим и това, че най-вероятно работиш, ще ти стане трудничко, но всеки успява, стига да може да се организира...
Както сама виждаш от постовете на някои Симеоновки, най-вероятно си рпавиш и изводите, че се случва честичко да им се прияжда нещо сладичко, но ... се случват и такива нещица...
като цяло - Оги утре ще ти обясни мн неща, и ще отговори на мн твои въпроси  Peace

# 273
nikom споко бе, ще отговорим, само време да намерим. Няма да съжаляваш за похарчените пари, в това мога да съм сигурна, но ще трябва да положиш малко усилия, всъщност с каквото и да се захванеш ще ти се наложи. Режима е супер, аз свалих до тук 16 кг. има още малко, но по ред причини все отлагах, но сега съм си режимна и ще махна и останалите 5кг. Оги е супер позитивен човек и ще си тръгнеш от консултацията много заредена и готова да постигнеш целите си на всяка цена. При теб нещата не е ясно как ще се развият, но той ще ти даде по-добре представа за това какво и кога да очакваш от режима, защото има значение колко кг. имаш да сваляш, какъв е % мазнини, който трябва да намалиш. Но това си е негова работа и той си прави изчисления, които ние не можем да направим. Като цяло след консултацията всичко зависи от теб и волята ти. На мен около 2 седмици ми беше нужно да се адаптирам към този начин на хранене и вече 1 г. го правя и съм адски доволна, като нямам намерение и да спирам. Но първо да смъкна още 5 кг. и ще си говоря пак с Оги. Вчера разговарях с него и видяхме, че след няколко дни правя 1 г. откакто съм ходила при него и му казах, че така съм свикнала с режима, че и най-малкото отклонение (например по празниците) ми се отразява зле. Ще видиш, че скоро това ще ти стане начин на живот и е толкова здравословно, че няма да съжаляваш за нищо. Хубавотое, че дори и да се отклониш за малко от режима не качваш 2 но кг. които си свалила, аз за няколко месеца неспазване на режима само 2 кг. съм нагоре (но д си призная тъпчех мноооооооого сладко). Е за една седмица почти ги махнах тези 2 кг.
Очакваме те при нас. ДОбре си дошла.

# 274
ей, строших се от писане да обяснявам, и да ми се загуби сичкото написано!
ником, споко бе, девойките са ти обяснили много точно!
не се съмнявай, че ще получиш много повече от това, което ще платиш

# 275
между другото сега докато писах и обяснявах какво да се очаква от режима, и докато препрочитох каква са написали hayasi и Пит-чето си направих без да искам една равносметка, която не знам защо досега не съм осъзнавала... Може би от година насам ям мн по-малко сладко, а откакто съм ходила при Оги не съм си купувала никакви боклуци от сорта на Бестини, Бейк ролз и тем подобни ...дае като пазарувам не ми се иска да посегна към тях ...  newsm78
 Joy

# 276
Добро утро мацки   bouquet (туй го пиша от сабахлен, ма чак сега сколасах да го публикувам  Rolling Eyes )

Бързам първо да ви се похваля , вече килцата са само 14 за сваляне , ииииииииууууууупииииииииии  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Къде заминаха 4 кила и кога  newsm78 , малкия напоследък ми стопява сегментите , а и нощем не спим много , май от това ще да е.

Между другото от цялата бременност бях качила около 25 кила , с раждането 9 килца заминаха и си се прибрах у дома с един солиден ПЛЮСОВ тонаж от 16 кила. У дома беше яко спек, щот си гледам бебо самичка и за нула време свалих 6 кила , просто нямах време, а и не се сещах за ядене грам. Бях супер щастлива , бях само с 10 килца в излишък. Ноооооооо , кърмата ми намаля , пък искам с малчо да се кърмим ....  newsm78
Почнахме да се дохранваме с АМ, аааайде дойде и гадния запек за бебко от тъпото АМ...
Започнах борба да върна кърмата и почнах да се зобя с варено жито и тен подобни глупости ... съответно кърмата се пооправи , нооооооо лепнах на гъзеца от раз +8 кила  Sad Sad Sad мама мус ...
Сега намалих зоба и веднага се усети в килцата, та се регистрира минус от 4 кила ... Crazy Crazy
Абе ту качвам ту свалям, направооооо #Crazy , но важното е , че се кърмим вече и само от дъжд на вятър се дохранваме (обикновено вечер)

И те така... сега летя от щастие , че килцата са само 14  Mr. Green , ще им видя сметката за нула време, ех този Оги, иде ми да го разцелувам , вълшебен режим е това бе  Flutter

Пичтче, Хаяси, Иле , благодаря ви момичета, за милите думи и пожеланията , отправени към малкото ми мамино бонбонче!
През цялата бременност ме подкрепяхте всички симеоновки и вижте сега какъв сладък е резултата  Mr. Green
  Hug Hug Hug

sylya , ако спазваш режима по време на бременността , Оги обещава да качиш не повече от 10-тина килца. Но това е адски трудно да се получи, понеже апетита ти е на 6 и нито ти е до пилци, нито яйца ... нито до салати без олио и т.н. Аз за себе си реших, диетуването да е след бременеенето . Просто периода е такъв , че  ако пред теб някой нагъва сладко пица , после я сънуваш ,обаче трябва да си хапнеш ....  Embarassed Embarassed Embarassed

Иле, поздравления за скрития ти талант . Още си спомням момента, в който си купи тефлоновия тиган и се чудеше,  аджаба за ко се използва туй нящо  Joy Joy Joy  За другото ... за всичко си има време, нищо няма да те подмине, наслаждавай се на момента   bouquet
Това с промените ... мдааааааа  smile3521 , много си права  Peace

hayasy , цунках дебелото дупенце - изпълена е заръката  Peace
Знаех си аз , че поверявам темата в сигурни ръце , справяш се чудесно  Peace

nikom , това е режима !!! Няма да съжаляваш и добре дошла сред нас  Hug
Казвам ти дирекшън какво можеш да очакваш - от личен опит :
Аз лично за месец и половина сборих 13 кила , без никакъв зор и глад  Peace
Успех ти желая !  Hug

gali4ka , аз идея си нямам , кога прохождат децата  newsm78

И така мили деца, бягам пак да кърмяяяяя
Лек ден , изпълнен с много усмивкиииииииииииии  Hug Hug Hug

# 277
Благодаря ти много iletovp, много се чудех каква ще е тази работа. Точно от този форум разбрах за него, надявам се да ми помогне да сваля излишното. А що се касае за работа............................... имам се 3 месечно бебе иииииииииииииииииии работа колкото щеш . Надявам се да ме приемете във вашите редици. Поне да има с кой да си говоря за постигнатото, че то с това мъниче нямам много социални контакти.

# 278
Djindjari за тези няколко часа през които съм с вас разбрах много. Страшно съм ви благодарна надявам се да повлияя и на голямото ми дете, защото Оги каза ,че и той може да го спазва. И то май той има по-голяма нужда от мен.

# 279
nikom , забравих да ти кажа, че туй при мен скорострелно сваляне , беше преди да забременя.
Сега ... с  кърмене и сваляне на килца , доколкото знам , е по-бавен процеса на слабеене, но пак става. Просто имаш нужда от повече храна, за да поддържаш кърмата в наличност.

Ако не кърмиш, подпуквай режима смело , резултатите няма да се забавят  Peace
За приемането в нашите редици ... ти вече си една от нас  Hug Hug Hug

# 280
nikom,със сигурност ще останеш много доволна след разговора си с диетолога.аз лично проведох срещата по скайп и знам че не е същото когато гледаш някой в очите....аз лично когато започнах режима свалих 5кг и около 6 см от обиколките си,много съм доволна.режима се спазва лесно.мисля че
няма да съжаляваш

# 281
Здравейте от мен!Подробно прочетох всичките ви отзиви от д-р Симеонов.Аз утре имам уговорка да се чуя с него в Skype,защото съм от Шумен и ми е малко трудно да дойда до София.Аз съм на 17год и може би не съм за този форум,но както виждам вие тук сте много задружни и ми се прииска и аз да се присъединя към вас Hug
Висока съм 162см и тежа 67кг,мисля че ако сваля 13-14кг всичко ще е прекрасно,но така мисля аз ще видим какво ще ми каже Оги утре.
Надявам се да успия,като гледав вас и ощи повече се нахъсвам.
Лека вечер за сега,утре ще ви пиша,за да разкажа как е минал прегледа.
Надявам се да ме приемете във вашата дружинка  Grinning

# 282
Ехооооо ко стаааа тука бе .... Hug Hug Hug девойкитеееее.
Аз ако ви кажа колко кила съъъъм ооооох 62  Blush от 53 баси резила и има още 3.5 месеца до финала.
Как сте ми куклички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз кво спане му ударих последните 3 месеца , направо не е истинааааа.
Спане и главоболие ама се пооправих вече  Heart Eyes
Приличам на кит ама мъжа ми каза че тумбака бил голямо красив  Joy Joy Joy  миличкия той .
Питченцееее ти как си няма те в СКАЙПА ама хич Thinking
Джиндж дръж тенджерите пълни за дребито , после ще диетстваш Heart EyesВажното е мандрата да работи.Дидо кви бузки е налял сладура  Heart Eyes newsm32
Десика пусни една снимка мила за стрес на девойките  Joy Joy Joy и аз ще накарам котенцето да ме щракне и ще пусна един кит да видите как съм се омазала мале мале ...
Хаясче домори ли ги килцата колко остава до 48?  Hug Hug Hug
Борянска сигурно се е стопила вече и е изчезнала  hahaha
И всички останали много ви прегръщам.
Аз ще се върнаааааа , ще видите. Ще вкарам тлъстата лентичка и пак се почвам с режимчето.
Докато не стана пак 50 кг няма отказване.
Обичкам ви многоооооо newsm51

# 283
Привет момичета, аз да се похваля че съм само +14 а вече идва финалната права... много ми помогна режима макар че си признавам напоследък хич не пазя а ям на поразия сладко, можеше и по добре да съм. Ама да сме живи и здрави после ще се върнем бързо. Дидо и страшев Джинди направ пу пу... ако засъдам за съвет живот и здраве ще свиркам. Да го нацелуваш.  Да ви кажа срещата ми с Оги ми повлия на целия ми живот... страшно позитивен човек... Е това е поздрави на всички и ми стискайте палци другата седмица като съм на линия ще свирна за резултата....  bouquet

# 284
Яяяяяяя, нашето Фелинче взе че се появи. Не си качила много бееееее, я не се коси, аз 9 ги бях  метнала още в края на 4 тия месец. Спи сега, че после няяяяяяяяямааааа. Иначе моря килата 1 седмица вече до 48 има 3, ама аз пък реших, че ще са 46 тъй, че брой ги 5. Ням да им се дам, шъ знайш. На летоска ще ходим на гости при Джинджито и Дидо и при вас във Варната и ще трябва да съм убийствена мацка, тъй де освен снахата да харесате и тъщата. Ама като гледам как вървят килцата, ще ви дочакам да родите и да се включите. Ама аз и да отслабна ще остана да ви досаждам и да ви  #2gunfire #2gunfire ако не слушкате. Тъй или иначе тоз режим е до края на живота.

Тумпиииииии,  Hug Hug Hug Hug Hug силно стиснати палци имаш fingerscrossed ще чакаме да се поФалиш и снимки на бебчо да видим. Джинджито ги пусна 2 месеца след като роди, дано ти ги пуснеш малко по-рано. Whistling

polishanka добре дошла при нас, тук възрастта не се гледа, само мерките и теглилките следим.

Общи условия

Активация на акаунт