Отговори
# 285
Здравейте отново!Аз Вече имам своя режим след днешния разговор с Оги и съм много обнодеждена  Laughing
От утре започвам и се надявам всичко да върви по мед и масло  Praynig
Дано скоро и аз до мога да се похваля с добри резултати.
Вярвам,че до лятото всички ще сме перфектни  newsm10
А на тези,които ще стават майки желая всичко да е наред и скоро да се радват на своите маничета.
И ние ще се радваме с вас  newsm51

# 286
Здравейте отново!Аз Вече имам своя режим след днешния разговор с Оги и съм много обнодеждена  Laughing
От утре започвам и се надявам всичко да върви по мед и масло  Praynig
Дано скоро и аз до мога да се похваля с добри резултати.
Вярвам,че до лятото всички ще сме перфектни  newsm10

хехех, браво!
видя ли, айде сега на старта! Готови, Бум   ruporuu
и аз с нови сили Mr. Green

# 287
 до    polishanka

здравей,

може ли да споделиш по скаипа ли говори с диетолога или ходихте лично при него.какви въпроси ви задава  .......

# 288
tan4eto79 ,аз говорих с него по Skype,преди около 3дни му писах и той ми каза,че може да ме запише и да се чуем днес.Ако искаш намери в Skype-dietolog и му пиши не вярвям да ти откаже  Wink
чао за сега и успех с килограмите на всички

# 289
polishanka, аз днес трябваше да говоря с него , ама не си бях взела микрофона и не можах да се чуя с него.за това те питах

# 290
Фелинчеееееееее, няма ли да идваш към Софето, да зейм да се видим, да похапнем, ай една срещичка да спретнем, Борянска трябва да й свърши отпуската тия дни и да вземе и тя да се включи. Джинджитооооооо, грабвайте Дидо и се яхайте на колата с мъжо, после му оставяш бебето да се гушкат и гледкат, а ти с нас на ядене и пиене. Мисля, че ти е време вече.
Хайде момичета, да не ви изреждам поименно, поканата важи за всички. Очаквам да се включите с мнения.

# 291
Здравейте момичета  Hug

Първо да ви почерпя, че днес стават 4 години откакто сме заедно с моя мъж.

Хаяси, аз съм навита за среща Simple Smile Ще се радвам да ви видя ако се организираме.

Режимен ден на всички, защото моя май не се очертава към края на деня да е такъв.

# 292
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
Днес четох в списание ''По-здрави'' интервю с Огнян Симеонов .Прозвуча ми много разумно режима на хранене който препоръчва.Затова седнах да видя нещо по-подробно дали не се намира из нета.Та открих вас! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много ви моля,ако някоя има възможност,нека ми прати линк с малко по-подробно обяснение на този ражим!
Предварително благодаря!
А сега ще продължа търсенето. Hug Hug

# 293
Хей здравейте и от мен,

много сте се активизирали напоследък и едвам ви изчетох.

Момичета стискайте ни палци, че с tumpi сме си баш на финала.

Фелинче аз с  килцата към момента съм +15.  Rolling Eyes Множко са ми , но се надявам поне дотук да спра с наддаването, а скоро да съм даже на минус.

Джинджи този Дидо - голям сладур, на мама се е метнал  Simple Smile Храни сега детенцето, пък после ще слабееш , така ще слабеем заедно.

Хаясче страхотни резултати. Надявам се след няколко месеца да ни посръчкаш яко , за да се хвалим после и ние с тооолкова големи минуси.

gali4ka честито за първите регистрирани минуси. Доста бързо  #2gunfire килцата

liony честита ви годишнина. Само любов и разбирателство да цари между вас.

На всички нови мами  welcome

# 294
lushansa нямаме такъв линк, върни се в по-старите теми или в тази ако я прочетеш някой беше обяснил с малко повече подробности. Има и едно интервю с него някъде по средата на темата. С две думи ще ти кажа само, че  ядем винаги въглехидрати, протеини и мазнини на едно хранене и ядеш 4-5 пъти на ден. Т.е. не си гладен. Бъди сигурна, че няма да съжаляваш ако се видиш с него и започнеш да спазваш режима, при мен освен, че се птрази на килограмите има и здравословен ефект. Но и самия режим е здравословен.

^desika^ чакаме те мила и теб и Тумпи, стискаме ви палци и като се завърнете в редиците симеоновски ще спретнем турнирче за всяка мама, да имате стимул.

# 295
 smile3534режимна съм smile3534

# 296

и аз така

# 297
Борянчеееееееееее, не свърши ли тая отпуска бе? Айде идвай, че няма кой да се поскара малко тук, разпуснали сме се. Само ти успяваш да ги строиш.
Питче, що смени снимката? Къде е запазената марка  Mr. Green

Венци, пак си на балкона, драсни някой ред деее.

# 298
здравеите може ли да ми кажете колко кг се свалят от тази диета и за какво време  Wink мерси

# 299
juj, зависи ти колко имаш да сваляш.
По данни на диетолога се свалят около 300 гр. / ден.

Общи условия

Активация на акаунт