Отговори
# 300
# 301
Привет на всички!!!
 Хаяси лоша работа - аз пак съм в изходна позиция - 52кг. Ама пусти баклавички и тиквеници по тия празници, не мога да им устоя. Втори ден съм стриктна, не мога нищо да измисля за разнообразие - само салата и яйца в главата ми, и киселото мляко. Споделете какви трапези си измисляте, освен качени килограми сега страдам и от замразена мисловна дейност.  Лека вечер и да сте режимни, щото .... нямам дънки вече.
Абе, верно къде е Борянка /батко/.
Дидо много сладъъъъък, Джинджи да му измиеш очите, че ще го урочасам.
п.п. утре ще се меря пак, нито кг. нито см. надолу smile3511

# 302
Здравейте, отслабващи мами!   bouquet
Изчетох цялата тема и доколкото разбрах с Огнян Симеонов можем да се свържем и по скайп. Аз съм от Варна и нямам възможност да пътувам скоро до София.
Доколкото разбрах преди да се свържем с него трябва да си знаем:
- килограмите
- размерите т.е гръдна обиколка, ханш, талия, ръката(бицепса) в отпуснато състояние и в стегнато състояние, китка.
Също така, когато говорите с него на скайп пишите ли си с него или говорите? Аз съм малко срамежлива и за мен това е малък проблем. Също така излизам рано от вкъщи и се прибирам късно вечер, което означава, че мога да се свържа с него само от работа т.е не мога да говоря, а само да пиша. Мога ли да го потърся събота или неделя? Таксата все още 50лв. ли е?
Благодаря ви предварително!

# 303
Здравейте и от мен!Аз вече втори ден съм на диетката и се чувствам добре.Надявам се че щом всички вие сте успели ще успея и аз  Peace
Ще ви помоля,ако искате разбира се да споделите вашите резултати от диетата,колко кг сте свалили и за колко време.Това ще ми бъде един вид стимул и цел  Wink
Аз съм решила да се тегля по веднъж на седмица и когато имам някакав резултат ще споделя  Party
Лека вечер на всички  Stop

# 304
rusalka_vn , доколкото знам по скайп прегледите ги прави вечер. При мен се е случвало и в 23 ч. да се появи. За таксата трябва да питаш него. Не се притеснявай, всичко ще мине като по вода. Той е много мил човек и с чувство за хумор.
Мерките си можеш да ги измериш и по време на прегледа. Всичко за което се сетиш го питай.
По скайп говорим, затова се убеди че микрофона ти работи. При мен имаше проблем в началото  Mr. Green оказа се че не съм закачила кабела.
В събота и неделя май не работеше.
Polishanka - точно така, не се мери всеки ден. Веднъж седмично е идеално. Така можеш да видиш реални резултати. Освен това си проверявай тогава и обиколките. Аз си правех таблица едно време. Много стимулиращо действа  Peace

# 305
pitt_76, много ти благодаря за отговора!

# 306
Здравейте, сладурки!  Hug Hug Hug Обичкам ви!  Heart Eyes
Ба... си м...та! Изчетох ви, ей! Доста сте пописали. Бравус!
 Confused Не можах да видя сладура Дидкооо... , ама тя мама Джинджи пак ще пусне гьовеч  Hug
Момичета, аз мноооооооогоооооо, ама... мноооооого се срамувам  Embarassed Седянето в нас и празничните хапвания (най-вече на сладко  Sad) ми се отразиха ... сещате се как... Още малко, ако бях си останала в нас сигурно щях да се върна на началната права... Голямо омаскаряване, голяма работа... Аз докато си бях в къщи ходех само на физиотерапия (само с кола - от врата до врата)и лежане и .... разни сладуриии... УжасТ!
Фелинчееее, де да бях се стопила, а то.... обратно! Сега ще си направя корекция на лентата, че дя се срамувам още повече  ooooh!
Сега съм се запънала, ама.. ей на, днес пак - торта в офиса(мислех, че вече са свършли с тия работи)
Добре дошли на всички нови момичета!!!   bouquet
Много целувки на всички!!! Айде стягаме се!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 307
Лелеееееееее,  Борянска се е появила  Hug Hug Hug

Айде ма мацкооооооооо  Hug Hug Hug
липсваш на навалицата , бива ли така да ни позарежеш ...  сами да си дебелеем  Mr. Green  Crossing Arms
Нема да се плашиш , спокич ... сега кат се върнеш на режима, туй последното натрупанко излишество се разкарва технично , бързо и  лесно  Wink
Туй от опит ти говоря, не са празни приказки , ша знайш  Crazy
ЕЙ .... сега ще пусна албума, че го засекретих замалце ...

Фелинчето, леле мила , 6-тото квадратче си ... как лети това време бе , сякаш вчера съобщаваше новината за бременелските вести  Hug
Аййййде, скоро ще заформим и детския симеоновски отбор на първа страничка само дето лапенцата ще дебелеят, пък мамите им ще слабеят  hahaha

tumpi , десика , не останаааааааааа ...  скоро ще има   mamma mamma newsm32 newsm32
Леко раждане и здрави бебоци на ръце   bouquet  bouquet
liony , честита ви годишнина !!! Много и все по-силно да се обичкате с твоя човек, на ръце да те носи и само късмет занапред !!!  Hug Hug Hug

venci_03 , ти къде си тръгнала да се оплакваш с тез ми ти килца от леката категория ... тип  : Комара отслабва  Mr. Green  newsm78
52 кила ми звучат ... много въздушно ...  Thinking

ДОбре дошли на новите мацки  Hug  Пожелавам на всички много воля ... и резултатите няма да закъснеят , работата е сигура отсекъде  Peace

Аййййййде , че бонбонко ме викаааааааа, гладеееееееееееееееееееееееен и такива децибели навърта, че може да срутиме кооперацията  Joy Joy Joy

Ааааайде бай от нас и доскоро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не спирайте да се усмихватееееееееееее  Hug Hug Hug

# 308
хахаха, смешно ти е Джинджър,  smile3506ама аз съм от ниските комари и тея 4 кг. са само калници изотзадзе. вече са 3-иииии само smile3533 Целувки на всички и да сте режимни, аз се стягам повече като ви се отчитам, а не само да подслушвам. Лека вечер

# 309
Здравейте сладурки пак съм тук щом ме приехте значииииииииии, на линия съм. Вече 4 дни съм на режима , верно Оги е много гот, чак не ми се вярва апък и каккъв стимул имам не е истина. Ще ви кажа резултата на края на седмицата.  Djindjari то малкото бонбонче е с моето е бебичка е маааааааааааааалко по-голяма. Д е здавичък пък другото е ......... вие всички майчета знаете за какво ви говоря. Стискайте палци да издържа да ги сваля пустите килца. Айде товае за сега от мен . Целувки и спокойна вечер.  Kiss  Kiss  Kiss

# 310
Здравейте,здравейте  Grinning
Как е хавата днес?Аз съм си режимна,само че днес на следобедната закуска в училище изядох един портокал вместо киселото мляко,защото това мляко вече ми писна  Sad
Така че съм яла само въглехидрати без протеини и мазнини,надявам се това да не е голяма грешка   Rolling Eyes
pitt_76 и аз така съм решила да си правя табличка,за да следя резултата.Ти вече не си ле на режима?Колко време беше и какъв резултат имаше?Ако не е тайна разбира се
Чао за сега аз ще отивам да хапна  Stop

# 311
polishanka, портокалчето с малко кашкавалче или изварка+ядки или сиренце. Може странно да ти звучи но комбинацията никак не е лоша!  Peace
На режима съм! Как! В началото за около 3-4 месеца смъкнах 14 кг. Първия месец 7.5.
Ама понеже това беше преди около 8-9-10-12 месеца, сега съм качила 6 от тях преди и следновогодишно, та се боря да ги смъквам.
Ааааааааааааааайде бре БорянскаHug Не се плаши, ножа е дървен! С нови сили в симеоновските редици! Много сме, силни сме както се казва! Шъ ги преборим!

# 312
Имам скайп среща със Симеонов в 22.30 тази вечер и ми е едно такова притеснено, нерва яко ме трисе.  Laughing

# 313
Браво бе , venci_03 , честито ти опаткано цело кило Party Party Party шаляляляля
Давай в същия дух, само гледай да не изчезнеш  , че с тия ми ти килца ...мое да литнеш при некой по-силен ветър  hahaha hahaha

nikom , ей сега ти загледах лентичката ... само месец разлика , да нацунтиш малката ти бонбонка от меня  Hug Hug

rusalka_vn , що ти е притеснено ... няма от какво бе
Той Оги е такъв сладур, много позитивен човек , говори си с него .... като с приятел  Peace

Альоооооооо ,  диетичните мацки , де сте ?
Да не сте се скрили в кьоша нейде да хрупате шокол .... ъъъъъъ така де ...  зеленчуци  Embarassed Embarassed Embarassed
Айде на вечерен отчет, кой кво изяде днеска , аджаба защо го яде и фигурира ли то у в листите ??????????  Thinking Thinking Thinking
Аз съм първа за порицание пред строя , признавам си без бой  Embarassed Embarassed Embarassed Confused
Опатках едно заблудено парче баница , изпречило ми се изневиделица пред погледа Blush Blush Blush Blush
Моля някой да ми тегли боя .... де е Пиперудата, тя най-качествено ме млати, после ходя осинена 3 дена  и технично подминавам баничките и техните сродни  hahaha hahaha

Айде лека ви вечер от нас с Дидонко  Hug
Целувкиииииииииииииииииии

малка порцийка смях...  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 18:27 от Djindjari

# 314
джиндж това с котетата е моооооооооооооооо яко.Нацелувах я бебълса ама много мрънка страшна работа, твоя сладур как е? Да си кажа честно така ми се хапва шоколад, чак ми се вие, та по тази причина си пия червеното винце и се залъгвам ,че нищо сладичко не ща. Айде кажете как се справяте, че аз имам един порок и това е шоколада. Хапва ми се и това е. Абе какво стана с другите мацки нещо рядко се отчитат.Включете се бе хора ще е по-весело newsm53.

Общи условия

Активация на акаунт