Отговори
# 360
rusalka _ vn дано и ние да успем  като другите

# 361
Галичка какви протеини хапваш, Оги ми каза само за нахут, каво друго. Сподели, че се чудя какво да си приготвям за вегетарианското ми меню.

# 362
nikom,за протеини имам яйца,сирене,кашкавал,малко риба ама аз не съм и фен,мляко......и това е....на мен също ми е много трудно,и за това я карам на сандвичи с кашкавал или сирене,мляко и зеленчуци......даже тия варени и задушени зеленчуци са ми много безвкусни и не ги ям.......ако измислиш нещо споделяй,за да спазваме режимчето и да се подкрепяме в борбата с тлъстините.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 16:28 от gali4ka

# 363
Галичка какви протеини хапваш, Оги ми каза само за нахут, каво друго. Сподели, че се чудя какво да си приготвям за вегетарианското ми меню.
nikom , аз много харесвам нахута, ама понеже ям месо и нямам грамажи за нахут. Може ли да ги дадеш!  newsm17
Приятни събота и неделя!  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 364
rusalka _ vn дано и ние да успем  като другите

Е как няма да успеем, ще успеем разбира се. Ти колко имаш да смъкваш, я давай мерки бързо!  Mr. Green  Hug

# 365
Хей как сте вие тук  Grinning
Виждам,че има все повече и повече членки на форума.
tam4eto79,rusalka_vn и аз като вас съм нова,на режима съм от 6 дни,но вярвам че всички заедно със съветите на Оги и на по-напредналите тук ще преборим гадните килца newsm10
Аз имам да сваля около 14-15кг и се надявам до лятото да успея,че трябва да си пакажем хубавите дупета ня плажа  Nature Sunny
БорянаI68,благодаря ти за разяснението за тиквата,защото мн я обичам и вчера си хапнах малко,но разбира се неподсладена.
Хайде приятен уикенд и мн свалени кг пожелавам на всички  newsm51

# 366
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте момичета, наканила съм се да си запиша интервю при Оги. Но имам въпроси към вас.
Какви кантрчета ползвате, за да си мерите храната?
Успявате ли нещо да готвите според режима или хапвате само сухи неща?
Имам ли някаъв минимален шанс а упявам да се придържам км режима сама с две деца и работа? Нямам мого за сваляне само 8-10 килца  Mr. Green Mr. Green

# 367
здравейте , от 2 дни вече и аз съм режимна.В режима имам включени и плодове, но неразбрах кога трябва да ги хапвам.след колко време имахте някакви резултати . Мен ме е страх да се изтегля да не се разочаровам.....

# 368
  • София
Здравейте, бях при Огнян през февруари 2008, но не успях да спазвам режима. След раждането на второто дете през август свалих около 6 кг, от които си върнах след това 3. От няколко дни спазвам режима и виждам, че има ефект.
Исках да питам дали са допустими и на колко грама отговарят за лист 1  и 2 ориз или картофи, а също така червено цвекло и тиква.
Благодаря предварително и успех на всички...

# 369
Добър ден.
Кафе?

Събудете сееееееее!

Хайде на отчет. Това, че не сте писали тия дни ме навежда на мисълта, че не сте били много режимни.
Не че аз съм била, но устоях на сладкиша на свеки, като цяло съм се придържала към режима, но няколко пъти папкам без да съм мерила храната, а и в събота излизахме и ядох режимна салата, но гаврътнах едно газиранко (после мнооооого съжалявах, че така ме боли стомаха после, ама...........). Не съм се мерила пак, че не остана време, но панталона още се е охлабил. Утре ще проверявам за поражения, дано да няма.

Mimito ползвам ел. везна, мъж ми ми я купи от ТСМ не са скъпи от 20 до 30 лв. са. Готвим си, ако прочетеш старите теми ще откриеш много рецепти. А за придържането към режима при тези условия, няма да ти е лесно, но при добра организация и голямо желание ще успееш.

tan4eto79 плодовете са въглехидрати, ядеш ги с протеини и мазнини. Да кажем за закуска, яйце,плод, ядки. И спокойно резултата няма да закъснее, мери и кг. и см. но да не е всеки ден.

Енита ориз и картофи аз нямам в листовете и не ги и ям. Някои от момичетата ядат. Ако те могат да ти помогнат, аз определено ги избягвам. Червено цвекло не обичам, а и го нямам а тиквата е 240 гр. в л.2 неподсладена.

Успешна седмица и режимен ден.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 09:41 от hayasy

# 370
Добро утро  Peace

Хаяси, сипвам си от кафенцето и ще си пийна една голяма чаша.

Аз няма какво да се отчитам, хич не бях режимна през уикенда.
Хапнах си хубаво непозволени неща, но от днес съм си режима (поне се надявам).
По-скоро да се оплача - от една седмица вече корема ми е страшно подут - и на външен вид и на кофти чувство.
Даже колежката ми забеляза и каза "Абе обикновено ти е изпънат, а сега не е."
Много кофти, не знам на какво се дължи, но ме побърква  Tired

Режимен ден на всички   bouquet

# 371
  • Варна, морето и сините вълни!
hayasy, благодаря! В петък имам интервю...Дано да успея да се придържам към режима Peace

# 372
....Исках да питам дали са допустими и на колко грама отговарят за лист 1  и 2 ориз или картофи, а също така червено цвекло и тиква...
200 г картофи/ориз/царевица - Лист 2 (но не всеки ден! Wink)
320 г ряпа/алабаш/цвекло - Лист 2 - като зеле!
Ако е с лимон - 250 г

# 373
Добър деееенннн!!!  Hug
Аз сега се класирах за кафето, ама аз и без това го пия студено.
 newsm78 Хаясче, аз съм записала, че тиквата е 240 гр. в л1  newsm78 Не че я ям, ама... да не съм подвела неволно някого.
ianape , тъкмо се чудех колко ориз да си хапна  Peace Готвих на домашните с пиле и така ми се приядееее... Довечера ще си хапна с кеф. Благодаря!
Аз не съм се мерила, ама не съм и била стриктна, че имаше едни гости до 3 часа и .... все нещо ми минаваше през устата.
Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 374
  • София
ianape хаяси, мерси за упътването Hug Много обичам алабаш и цвекло и ще се възползвам.
хаяси, мерси и за кафето, с удоволствие ще пийна половин чаша след час.
lionу , много стимулиращ резултат за 1година, де да бяхме толкова упорити като тебе.... Simple Smile
По колко вода пиете обикновено?

Общи условия

Активация на акаунт