Отговори
# 345
hayasy,от 20г съм вегетарианка.като малка съм мухала месо ама нямам идея защо съм го спряла,и когато питам майка ми и тя не знае.казва че един ден съм го спряла и че досега.иначе в нас всички ядат месо.не мисля че ще мога да се прежаля да го почна отново.поне не съм пълна вегетарианка.другите животински нещица ги хапвам.....хайде че малката се сърди нещо.до после 

# 346
Хаяси, честита годишнина   bouquet

Борянче, домъчняло ни беше за теб. Хайде с нови сили напред  Hug Hug Hug

Джинджи, цунки на Дидо. Голям сладур е  Heart Eyes

polishanka, аз от самото начало съм само на нормално сирене и кашкавал. Даже не им гледал проценти мазнини и т.н. У нас от както се помня се яде кашкавал Пършевица, а сиренето не знам какво точно ни е. Обикновено си харесваме някоя бучка в магазина. Не съм имала проблеми със свалянето, заради ненискомаслените продукти. Иначе кисело мляко ям Култура 0.1%. Около половината режим изкарах на Верея, но ми поомръзна.

ruslaka_vn, не се притеснявай! Полека-лека ще се махнат тия гадни килограми.
Аз съм от 11 месеца на режима и съм свалила 20кг., а разликата в сантиметри е -13 от бедрата, и по -20 от дупето и корема. Талията не съм си я мерила скоро и затова не знам колко е разликата.

Успех на всички Peace

# 347
Аз съм от 11 месеца на режима и съм свалила 20кг., а разликата в сантиметри е -13 от бедрата, и по -20 от дупето и корема. Талията не съм си я мерила скоро и затова не знам колко е разликата.

Браво! Лиони, ти изби рибата! Спокойно можеш да вземеш приз за най-сериозната Симеоновка! Поздравления!   bouquet

# 348
Ха здравейте и от мен. Ама веи страшни резултати сте постигнали. Брауссссс smile3501. Абе нямам толкова много за сваляне ама на нещат гадните  килца. С първото дете бях станала като мечо Турист, верно бързо си ги свалих ама бях на 23 а сега тези 10 кой знае колко ще си ги влача. Вече  6 ден съм сериозно режимна ама 1 килце, обаче  ( дано не си въобразявам) дънките нещо ми виснаха по газулката.  Praynig А дано де. Джиндж ние с теб сме  на старта май след раждането, ти как я караш? Това малкото е огън , а за голямото нямам думи. Направо ми изпляскват релетата.Имай това е само началото. Аде стига бебешки неволи, кажете мацки какво ново? 

# 349
liony,благодаря ти за уточнението.И аз ще си хапвам нормален кашкавал тогава,а и аз пропускам да ям ядки така че може би тово е компенсация.
А да те попитам,тъй като ти изглежда отдавна си на режима-тиквата позволена ли е? newsm78

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 21:56 от polishanka

# 350
Добро утро! Петък е!  smile3558 smile3558 smile3558
Пускам кафето и се залавям с отговори

Такааааа...
Ели, и на мен ми беше домъчняло за вас!  Hug Ти си наша гордост!!! smile3501
polishanka , в моите листчета тиквичките са 240гр. в л1, съответно 480гр. в л2. Същото е и за тиквата, но да не е подсладена Аз не съм и фен и затова не бях питала Оги, но тука някоя от мацките беше дала тия грамажи.
nikom, килцата се свалят лесно, ама... трябва да си сериозен и се иска постоянство. Аз свалих каквото си бях намислила (10кг.) и после се отплеснах пак със сладкото и в резултат 5кг. се върнаха. Освен това имах малко повече натоварване (екстремно) и вместо да коригирам количествата на всичко, аз наблегнах само на въглехидратите (сладуриите). Вярно е, че бързо ми възстановяваха силите, но ме караха да ям още и още сладко и ей го резила  newsm09
Сега пък съм на режимчето и ще  #Cussing out #Cussing out #Cussing out на тия кила ...
Липсваше ми вашето наритване, ама сега всичко ще си дойде на мястото. Обичкам ви!  hug
Айде хубав петък и умната!
Много  Hug Hug Hug и   love001  love001  love001

# 351
liony, когато прочетох реакцията ми беше УАУ. Браво на теб!   bouquet
БорянаІ68, много благодаря за кафенцето с този каймак отгоре направо ще го глътна на 2 пъти.  Mr. Green
Момичета, много ви благодаря за подкрепата!  Hug

# 352
И аз ще си хапвам нормален кашкавал тогава,а и аз пропускам да ям ядки така че може би тово е компенсация.
Не пропускай да си хапваш ядките, нищо, че ядеш по високомаслен кашкавал...!!! Органзма трябва да приема не само животински, а и растителни мазнини!!!А дори растителните са и по-полезни!!! Може да спреш да сваляш кг, ако си спреш ядките!!!

# 353
И аз ще си хапвам нормален кашкавал тогава,а и аз пропускам да ям ядки така че може би тово е компенсация.
Не пропускай да си хапваш ядките, нищо, че ядеш по високомаслен кашкавал...!!! Органзма трябва да приема не само животински, а и растителни мазнини!!!А дори растителните са и по-полезни!!! Може да спреш да сваляш кг, ако си спреш ядките!!!
Само да кажа, че когато протеините са САМО кашкавал или сирене, тогава не добавяме мазнини - пише го в листчето с указанията  newsm03 Във всички други случаи мазнините (ядки, маслини) са задължителни.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 10:54 от БорянаІ68

# 354
Момичета, може ли да се хапва пилешка супа? Аз на обяд почти винаги хапвам пилешка супа, дали когато започна режима трябва да я спра? newsm78

# 355
rusalka_vn можеш да си хапваш пилешка супа - само да е домашна, а не от тези готовите- на мен Оги ми каза да си тегля месото по листовете, както и зеленчуците(без картофи, естествено),а бульона ти е подарък-от него можеш да ядеш колкото ти се иска.
Момичета аз рядко пиша, но постоянно ви чета. Не се отчитам, защото не съм много стриктна-сутришната закуска, обяда и хапването преди лягане са по режима, но вечерята хич не е.
За себе си мога да кажа, че се чувствам страхотно, макар и вечерните прегрешения. И не мога да си легна без да си изпия половин кисело млекце с ядки - благодарение на тях сутрин мога да преборя планини, затова не ги пропускам за нищо на света.
Дълго стана, но днес ми е бъбриво.
Упешен ден на всички - страхотни сте.

# 356
Точно и аз щях да се включвам за супата, но тишината smile3503 ме изпреварила  Hug Аз си правя попарка от бульона и 1ф. хлебец и другите екстри по листчетата. Така не ми е много сухо яденето.
Напоследък сутрин си правя попара 1ф.хлебец + 40гр. сиренце. Идва ми дюшеш! Коремчето пълно и не ми идват мисли за сладинко  smile3521

# 357
silenzzio, БорянаІ68 много ви благодаря за отговорите, успокоихте ме. Mr. Green

# 358
rusalka vn , здравей и аз довечера имам час при оги. твоя за кога беше ? да сме режимни заедно

# 359
Моя е за вторник на 03.02  Grinning Честно да ти кажа, нямам търпение.

Общи условия

Активация на акаунт