Отговори
# 330
добро утро и мен

и аз съм за порицание Sick,тази седмица се по изложих малко Embarassed Embarassed Embarassed,но пък нито качвам на кг,ни на см.може би свалям по бавно  защото кърмя или нещо бъркам по рижима.... newsm78 newsm78 newsm78

април месец започвам работа,за сезона само,малката вече ще е на кухня и се надявам да се оправя с всичко,че тез пари до никъде не стигат smile3515

лек и режимен ден на всички

# 331
Здравейте и от мен!Аз вече 5ти ден съм на вежима и също се чувствам добре.Имам само един въпрос-вие какво сирене ядете-в режима пише на Маджаров обезмаслено или кашкавал,но не мога да ги намеря и затова си купувам извара или едно крема сирене Light с масленост 8%.И в къщи имаме дом.кис.мляко,но не съм си позволяваля да ям защото може би има масленост около 3-4%рмакар че ми се хапва,но НЕ Confused
Това е от мен за сега,приятен ден на всички   bouquet

# 332
polishanka яж обикновено сирене и кашкавал, но по-рядко, гледай да по нискомаслено от тия с 20 ина % макс., че има едно с 40-45% ама хич не им разбирам на тия сирена, ако може някой да ми разясни с туй сухо вещество и други глупости дет пишат по етикетите. Я Питчето и Борянка да се включат с мнение, че те ядат такива сирене и кашкавал. Аз го карам на обезмаслените още. Млякото задължително 0.1%. Крема сиренето не ти го препоръчвам според мен е много това 8%. А да не говорим, че последния път като реших да пробвам крема сиренето имаше вкус и приличаше на извара Sickужас.

# 333
polishanka, щом намираш крема сиренето сигурно ги има и другите му продукти на Маджаров. Аз вече не ям от тях, но в началото само такива си купувах. После ме заболя джоба и минах на обикновени (тук и други мацки са на обикновени), само чета каква е маслеността - да е по-ниска, ако е възможно. Голямо четене пада, щото и за други глупости трябва да се внимава - разни Е-та да няма и т.п. Нещата пак вървят - може би по-бавно, но... вървят.
А, Хаясчето за кръглила годишнина с режимчето... Ха, честито! Много ни е готин доки, бе!!! Да ни е жив и здрав!

На бременните ни мами цунки по пупите! На бебетата цунки по дупетата, а на всички останали  Hug и  Heart Eyes

# 334
и аз да добавя нещо - особено ако организма е по-млад (т. е  годините са около 20) директно може да се кара на обикновено сирене и кашкавал, защото метаболизма ни е по-бърз все още
не задължавам никого с моя съвет, но моята логика до там води, а и съм го изпитвала - аз не ядях обезмаслени сирена, и въпреки всичко пак си свалях 200-300 гр дневно ... Пробвайте ако искате Simple Smile

# 335
Аха, ясно.
Аз имам за сваляне 10кг. В момента съм 57, но съм 157 висока. Ханш - 100, талия 77, бедро 58. Embarassed Абе с 1 дума - буре.

Аз бях също така преди година и нещо.Влизайки при Оги бях супер депресирана и комплексирана от това как изглеждам и смятах, че никой не ме харесва, защото съм дебела.
И аз съм висока 157 см, бях 61.6 кг, ханша ми бе 101.5, а талия - 81 см .... даже май съм била по-голямо буренце ... Така, че спокойно всичко се сваля ... Сега съм с други мерки - ханша ми е 90 см, талията ми е 64, килограмите са 52-53... но не всичките ми кг са свалени от режима и се чувствам малко зле, защото ми висят някои неща, не се храня редовно и съм загубила мн мускулна маса... и на всичкото отгоре не мога да се отуча да ям по-често но по-малко.... Така че каквото и да става, спазвайте си режима, дори и бавно да слабеете, не яжте по-малко от 5 пъти на ден!

Успех!

# 336
Ами и аз гледам да са с по-маък % на мазнини.А за крема сиренето е вкусно,апък има и малко мазнини затова него си копувам.
iletovp,а за киселото мляко какво ще кажеш?Винаги ли си копуваш от това 0,1%,защото на мен ми е много безвкусно и незнам  Confused
Ти от колко време си но режима и колко свали,ако не е тайна разбира се.Аз съм на 17 и наистина се надявам да успея да вляза в норми до лятото,дано наистина метаболизма да е бърз и да стане по-бързо.
И да ви попитам-вие спортувате ли нещо?Защото аз мисля да започна сега,но незнам какво,може би тае-бо,аеробика или каланетика  newsm78

# 337
Слънчице polishanka, ако променяш двигателните си навици задължително се консултирай с Оги. По-високата двигателна активност изисква повече храна и той ще ти каже какво да правиш, за да не стане така, че да блъскаш да отслабваш, а вместо това да напълняваш. Аз по едно време ходех на фитнес и вместо да слабея, дебелеех и ми ставаше все по-трудно да тренирам #Crazy - оказа се, че храната ми била малко. Като оправих количствата и всичко си дойде на мястото.
ИленцеHug Hug Hug!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug и на всички други знайни (пишещи) и незнайни (само четящи) "Симеоновки"  Wink !

# 338
за всички мацки Симеоновкиhttp://www.presiyan.com/smile/ мъничко смях

# 339
iletovp, благодаря ти за подкрепата   bouquet
Наистина се чувствам зле и дебела, но се надявам да отслабна до лятото. Ти за колко време свали тези килограми?
Онзи ден си купих от продавалника едни дънки, които току що пристигнаха, но ми се оказаха малки.  Crossing Arms  Реших на първо време те да са ми целта т.е да успея да се вмъкна в тях. Иначе реалната ми цел е 47кг.
Мами Симеоновки, кажете коя за колко време, колко килограма е свалила.  Praynig Heart Eyes

# 340
rusalka_vn споко бе жена, ще махнеш всичко. Аз съм 155 см. и тежах 67 кг. като отидох при Оги, обиколките в см.  ooooh! не са за споменаване, но определено бяха повече от твоите, аз трябваше да сваля 20 кг., а не 10. Първите 12 ги опатках за 2 месеца. После ставаше по-бавно, но сега останаха само 5 кг. Като се има предвид, че дълго време не съм била режимна.

# 341
аз съм 167см обаче след второто раждане изглеждам като нарязан и издут балон.освен многото стрии и корема не ми се прибира напълно.сланините по корема и паласките не се махат лесно......и аз искам да стане бързо,но уви. #Cussing outсега съм 71кг,а забременях 70кг.....преди да забременея качих 6кг и сега искам и тях да махна,но това ще стане някой ден....за сега дечка да е здрава и да мога да я кърмя,а др постепенно.....

polishan ka,за киселото и прясно мляко съм на 0.1%...купувам си верея или роса.....аз и без това я карам само на млека и малко сирене и кашкавал(обикновени)и ям салати.....ма тия краставици и домати са много серт Sick

# 342
ям салати.....ма тия краставици и домати са много серт Sick

Laughing Мен ако питаш са си пластмасови, ма и аз ги рупам. Какво да правя.
Галичка, споко бе жена ще свалиш всичко. Ти откога си вегетарианка? Не можеш ли да се прежалиш да ядеш известно време месо заради режима или няма как да стане?

# 343
Краставиците и доматите са наистина доста гаднички,но и аз ги ям.По-често си купувам зеле и моркови,че те поне са по-вкусни.
Иначе днес в къщи имаше печена тиква и се чудех дали тя е позволена,как мислите?Аз незнам тиквата плод ли е или зеленчук?  newsm78
Иначе тиквичките би тбябвало да могат да се ядат нали?Те са си зеленчуци. Confused

# 344
Ти от колко време си но режима и колко свали,ако не е тайна разбира се.

Мен не ме бройте към симеоновките - аз обичам да свалям кг от нерви  Mr. Green
Еми прави сметка колко съм свалила - От 61.6 до сега са близо 8-9 кг ... Разликата е огромна, разбира се, защото все пак съм нисичка - няма ми ги бузките вече, нямам корем (имам де, но не е със същата големина), но от времето когато спазвах режима от него не съм свалила повече от 3-4 кг, защото ту започвах ту се отказвах ... НО ПРОСТО СПОДЕЛЯМ ОПИТ С ВАС, защото все пак смятам, че и аз имам някакъв, колкото малко кг да съм свалила от Симеоновския режим...Тези кг са ми свалени през последните 10 месеца, като 3-4 от тях свалих последните 20 дни... но пак казвам моето слабеене е от друго...
От коледно-новогодишните празници не бях качила ни едно кило също така...
И наистина, който реши да спортува да звъни на Оги, при спорт храната се увеличава...
И аз мислех да се завръщам в симеоновските редици от януари, но за момента се отказах ... лично за себе си се чувствам мн слаба, а и ме е страх, че ще продължа да слабея и ще трябва да хвърля мн току-що купени дрехи ... така че аз съм в застой до пролетта... Но не забравям да ви чета, ще се включвам от време на време  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт