Отговори
# 315
Ох, аз чакам да стане 22.30, та да се свържа с него. Нямам търпение вече  Grinning
Колко е продължителността на скайп срещата? Пак ли час и половина?

# 316
  • Добрич
rusalka_vn welcome
Моята среща продължи около 2 часа, но и тук всичко е индивидуално. Ако задаваш много въпроси, ако имаш нещо специфично като режим или някакви заболявания е нормално да продължи по-дълго. Успех и не се притеснявай - Оги е много готин

# 317
 Здравей Кате, welcome
Ох, аз все си мисля, че няма да има какво толкова да си приказваме 1.5ч.  newsm78
То не е сигурно, че и тази вечер ще говорим де. Аз му писах днес и той ми каза, да го търся  след 22.30. Ама за днес ли или по принцип не разбрах. Явно беше много зает и след това нищо не ми писа. Абе ще изчакам още малко и ще вида. Че и ми се доспа на всичкото отгоре, ама няма ще стоя. Нали фиданка ще ставам.  Mr. Green

# 318
Лелеее, аз сега видях, че си от близо 1г. "Симеоновка". Колко свали за толкова много време?

# 319
  • Добрич
rusalka_vn - Оги така ще те омагьоса, че изобщо няма да разбереш как ще мине времето. Само трябва да си много отворена към него и да не се притесняваш да споделиш всичко това което те вълнува.

Аз съм лош пример за потражание, защото започнах диетата по други причини. В моя режим се топят мазнинки на определени места - дупето ми е с 6 см по- малко, което ми беше и целта, без да ми се коригира драстично теглото/ 46 кг. съм , а започнах 47/

# 320
Аха, ясно.
Аз имам за сваляне 10кг. В момента съм 57, но съм 157 висока. Ханш - 100, талия 77, бедро 58. Embarassed Абе с 1 дума - буре.

# 321
  • Добрич
И аз съм 157см. висока. Ти се решила, че имаш 10 кг, но Оги може да ти каже нещо друго. Като ти сметне телесната маса ще ти кажа как трябва да си в см. а не само в кг. Тъй като в този режим не се губи мускулна маса може в един момент да не си свалила много килограми, а да изглеждаш много по-добре.

# 322
Аз забравих да попитам, може би режима ще ми изготви след като му преведа парите или? Каква е процедурата?

Ох, дано да е така! Искам да си възвърна предишните килограми. Най-добре се чувствах, когато бях 47.

# 323
  • Добрич
Ами аз първо говорих с него, той ми продиктува банковата си сметка, платих и тогава ми направи режима - но това беше преди близо година.

# 324
Ами да, нормално. И аз така предполагах. Надявам се до максимум 3 дена да съм вече и аз "Симеоновка"  Mr. Green

Кате, и аз съм добружанка, но не точно от града   bouquet

# 325
  • Добрич
Аз пък съм от Варна, но съпруга ми е от Добрич.

# 326
nikom , освен оназ комбинация със сникърса или едно редче шоколадче , да я вкарваш по-честичко в употреба Rolling Eyes
А за бебетата ... то и мойто е от мрънкащо-ревящата група, то не бешоха колики, реване ... 2 месеца не знаех на кой свят съм.
Сега от как влезнахме в трети месец, сякаш се пооправиха нещата (пу пу пу) , пак си мрънкоти , ама поне успявам да подремна , а ето че и за форума се намира време.

rusalka_vn , ко стана ???? Сгепца ли Оги на скайпа ???
И при мен беше тъй - първо платих и после вечерта ми изготви режима  Peace

П.С. Ако утре в новините кажат нещо за отстреляна свекърва , smile3515 ... моята ще да е  #2gunfire #2gunfire  #2gunfire  newsm56   Rolling Eyes

# 327
Добро утро, милички!!!  Hug
Вчера ми беше  #2gunfire ден... От сутринта компа не пожела да запали, та се наложи да си викам системния, ама днес всичко вече е Ок.
Сервирам кафенце за събуждане

Джинджи, бая трупове ще има, ако много се навъртата свекървищата около нас и тъщи около мъжовете ни   ooooh! ...  От както сме разделени със старите, много се обичаме  Whistling Чуваме се от време на време ...
Аз се опитвам да вляза в релси, обаче все има провокатори  #Cussing out Да ви кажа на всички, че въпреки качените кила, см. не са се променили драстично. Сега съм яхнала метлата и  #2gunfire на килата!
Много   love001  love001  love001 и  Hug Hug Hug
Хубав ден!  bouquet

ПП: Джинджи, сладур Дидо, ей!!! Пу-пу, да го наплюя Wink !

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 09:01 от БорянаІ68

# 328
Аууууууууу, големи писателки сте бееееееееее. Не мога да повярвам.
Борянче, добре, че се завърна, та да седнем да пием кафе. Да ти кажа при мен нещата са точно на опаки, см. много, а кг. почти нищо. Обачееее сега кантара не отчита нищо, но дрехите оширяха  newsm68 newsm44 smile3534. Режимна съм си и се чувствам перфектно.
rusalka_vn ще видиш, че няма да усетиш 2 та часа с Оги, аз си мислех, че ще умра от скука ама се оказа, че мога да изкарам още 2 часа с него в приказки и обсъждане на интересни теми.
nikom и аз имам същия проблем с шоколадеца, за 3 дни 750 гр. (течен шоколад) заминаха и питах за още, ма го папам с лъжицата. Ама ей на сега не барам такива работи, вече 2 седмици съм си режимна, но усетя ли глад папкам режимна манджа и мнооооого бързо ми минава желанието за сладко.

Джинджи, кви са тия мазни баници бееееее, мани ги бееееее, мноууууу гадно бееее. Ща взема да заместя Пеперудата да те набия едно хубаво, да ти държи дъъъъъъъъъъъъълго време, другия път няма и да погледнеш към баницата. Ма нали кърмиш още, айде този път прощавам, но следващия няма да има милост. Цунки на Дидо. На лятоска ще дойда да го нагушкам и нацелувам, само да сме живи и здрави.

Аз имам празник днес, стана точно 1 г. откакто се виждах с Оги, след 2 дни ще стане пък 1г. откакто захванах режима. Надявам се да не чакам още 1 г. за да си достигна целта.
Айде хубав и режимен ден.

# 329
hayasy, честита годишнина, пожелавам ти скорошно достигане на целта   bouquet

Djindjari, хванах го.  Mr. Green  Поприказвахме си около 15 мин. каза ми какви данни ще му трябват, прати ми няколко файла - препоръчани филми, лекция и визитка, също така ми даде сметки за превеждане на паричките. В момента е много зает и има свободен час чак за вторник, което се пада на 03.02 в 20.30 часа.

Общи условия

Активация на акаунт