Отговори
# 180
ВаняМ, въпросителните бяха в смисъл "де си"???? Иначе ти разбрах обяснението (аз съм от умните беййй) за многодетните семейства и съм съгласна напълно с теб!!!!
 ЛУРДЕС, Ясмина сега ще ти прати имейл на този адрес с линк към таблицата с "хартиените" адреси и там ще си го напишеш.

# 181
  • София
ВаняМ, въпросителните бяха в смисъл "де си"???? Иначе ти разбрах обяснението (аз съм от умните беййй) за многодетните семейства и съм съгласна напълно с теб!!!!

Очевидно аз не съм от умните, та не разбрах какво питаш  hahaha hahaha hahaha

Тук съм, тук съм...ама музата ми за писане е забегнала нейде Crazy Иначе ви наблюдавам, внимавайте в картинката  Peace

# 182
Здравейте и от нас.

Ние бяхме на консултация - мерки и теглилки - 8420гр ( +400гр) и 72см (+2см ).
Дадоха ни направление за манту за туб диспансера.Само трябва да го намерим къде е .
Педи каза , че и горните зъби скоро ще избият.

По съвет на ВаняМ  и с разрешението на педи , купих едни хомеопотични свещички , които се препоръчват при нервност ,раздразнителност , никнене на зъби и т.н. ,  да видим моя син дали ще спи една нощ спокойно .Ще кажа резултати .

А иначе напълно съм съгласна с поста на ВаняМ за многодетните семейства ,чиито деца растат на улицата и просят.

# 183
Ехо, здравейте мами, ние днес се завърнахме от болницата, най-накрая.
Не съм ви чела, първо ще ви ракажа за нас, а после ще влизам в час с материала  Grinning

Боби вече е здрав и слава Богу. Минахме през ада в тая болница. Бронхиолита беше овладян мого бързо, още първия ден ми казаха, че е значително по-добре детето, а на следващия ден ни спряха и инжекциите - лекувахме се само с инхалации. Но точно в деня, в който трябваше да ни изпишат Боби лепна някакъв вирус с повръщане и диария и се обезводни, сложиха го на системи и яде лечебна хумана 3 дни,, по-скоро стоя гладен де, защото хич не му се понрави тая гадост Twisted Evil
На всичкото отгоре напрви атопичен дерматит, което е свързано с бронхите, според лекарката - има едно обривче по бузката, което обаче вече завехна и почти не се вижда. каза ми лекарката, че ще отшуми, но бавно, не се налага лечение и такива работи.
А свеки как ме ядоса по това време, но това е дълга тема, друг път ще пиша, резултатът е, че сега не си говорим. Тя ми звънеше, докато бяхме в болницата, но аз не и вдигах телефона, дойде 2 пъти и аз не излязох на свиждане, казах на сестрата да я отпрати. Повече няма да я търпя, да става каквото ще  Twisted Evil
Само ще ви кажа, че според мен тя лепна на оби вируса с повръщането, защото другия и внук беше болен от това, тя отишла дда го види и право при Боби в боолницата. нацелува го едно хубаво по бузките и на следващия ден детето почна да дриска и после с повръщане. Кажете ми не е ли за уубиване тая жена  #Cussing out

Момичета, искам да благодаря на всички, които мислеха за мен и се молеха за Боби да оздравее -вие сте наистина моето второ семейство.

А едно птиченце ми каза, че ще има Коледна среща в София - е, пишете ме и мен - само да сме здрави и сме на линия.

# 184
Здравейте мамчета!
Трогната съм от пожеланията ви и се надявам всичките да се сбъднат!
Аз съм в 11-та седмица и термина ми е около 26-ти юни. Бебчо е съвсем целенасочено направен, а не е плод на ниска сексуална култура. Искахме деца с малка разлика и запретнахме свилни ръкави да си ги направим. Чувствам се в рамките на приличното- малко ми прилошава и съм доста уморена, а предишната бременност не изпитвах никакъв дискомфорт. Прави са хората като казват, че няма две еднакви бременности. Но тогава го нямаше и прохождащото Калоянче:)
По въпросите(или поне тези които запомних): сутрешния тоалет е работа на таткото и мисля че включва дупе и лице, поне на връщане друго мокро по бебо няма.
Любим парфюм....в момента точно имам една камара НЕлюбими миризми, пак за разлика от миналата година.
От как спирам с кърменето се върнахме на нощното хранене с пълна сила-  гладно е детето.(
ЗА коланите за прохождащи съм, с две ръце дори!
И двете, но го казвам по спомени, защото цикъл имах за последно миналото лято преди да забременея с Калоян и освен след раждането, когато само превръзките вършеха работа, не съм ползвала наскоро нещо. А и явно скоро не се очертава да ползвам.
Още веднъж- много ви благодаря за вниманието и загрижеността и да поздравя Нана, по прякор Митко Палаузов за конспирационната издръжливост!

# 185
Аз поппрочетох туй онуй и ще взема да отговоря по няки стари въпроси:

Azvasi
, честито – страхотна новина. Много е хубаво, че си се решила на тази стъпка –по прекрасно и ценно нещо в живота от децата няма  Hug

Моите любими парфюми са много, това ми  е нещо като мания – правя си колекция и не изпръсквам до край шишенцата – пазя си ги за спомени. Никога не си купувам повторно същия парфюм. Може да ви е смешно, но като помириша стария парфюм и се пренасям във времето, когато съм го плзвала и едни хубави спомени ме нахлувт. Нали съм романтична душа. В момента най-обичам последната си придобивка – Rose essential на Bvlgari, извинете ме ако съм го написала грешно, обаче ме мързи да ходя до шкафчето да го видя.

Абе Верчо, искам да ти кажа, че като гледах тая реклама си помислих, леле тоя мъж колко прилича на Петар на Верчо, едно към едо са, а то каква била работата. Да го поздравиш и да му кажеш, че мамите от форума го познават.

Ползвам превръзки, защото с тампоните имам чувствто, че не се изчиствам добре  Embarassed Сигурно това си е мое внушение, до колкото знам май не се отхвърлят от медицината  newsm78, даже и на мен са ми по-удобни, ама пусти предразсъдъци  Embarassed

# 186
А сега да ви покажа последната страст на моето човече!

# 187
  • София
Ваня, добре дошли с Боби  Hug Браво, че всичко лошо е вече зад гърба ви  Peace Мъжът ти поне стигна ли до Джърмани-то? Питам, защото знам, че по-важно от детето няма, но и служебните неща са важни ooooh! Особено, когато са дългочакани и уговаряни... Whistling

Azvasi, очевидно пощенската ти кутия е пълна с честитки Wink Исках да ти пусна едно съобщение (да не се обяснявам публично), ама не стана ... За това ще го пейстна тук  :
"Васи, това за ниската сексуална култура изобщо не се отнасяше за теб, а за онези, които раждат много деца без да се замислят в какви условия ще ги гледат (и тук съвсем не визирам тия, дето просят по улиците...тях даже ги раждат с тази цел).
А иначе от все сърце се радвам за теб и наистина ти завиждам за прекрасните емоции, които ти предстоят  Hug
Всичко най-хубаво ти пожелавам  
bouquet"

И ще допълня - единственото, което бих те посъветвала е да помислиш отсега как да прецакаш системата, за да взимаш повече пари през 9-те месеца на малък бебчо. Защото на теб сега ти изтичат 9-те месеца на Калоян и ще започнеш да взимаш грандиозните 220 лв, на база на които после ще ти се сметне обезщетението за 2-то дете. Посъветвай се с някой счетоводител (или питай във форума, има специална тема "Майчинството - счетоводно) далии да не си платиш осигуровки за някой месец, че изкуствено да си "вдигнеш" паричките за после.

А аз така се ядосах тия шибаняци (ще ме прощавате за грозния израз) как са го измислили - понеже Декември има по-малко работни дни, съответно и паричките на всички майки са по-малко (защото се плаща на брой работни дни, а не на календарен месец). Та видите ли един вид празниците са лошо нещо за нас... Вместо да дадат нещо за празниците, те ни взимат!
Гръм да го удари тоя, дето така го е измислил ! От коледните си пържоли трихинелоза да хване !
Не ме разбирайте погрешно - за мен тази разлика не е проблем...ядосва ме принципа! За някои хора тия пари значат много...

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 17:47 от ВаняМ

# 188
Vanyivan , радвам се ,че вече сте добре.

azvasi , сложи си една линийка , за да ти следим бременността.

# 189
azvasi , Честито и от мене!  bouquet
Голям кураж от твоя страна, шапка ти свалям!
Желая ти лека бременност, бързо да отминат неразположенията.
Адашчето на мойто синче много да те слуша и татито ви много да помага.
А нестандартните играчки са най- интересни:)

Vanyivan , радвам се, че вече сте здрави!!!

По темите:
Аз не харесвам каишките за прохождане. Не че не се опитах дъщеря ми да я водя с тях, но тя сядаше на земата и отказваше да се мръдне. И дечицата с каишки ми изглеждат като кученца.
Парфюми - обичам, но в момента не ползвам, заради Калоян. Light blue на Dolce & Gabbana, ange ou demon на Givenchi
Мойто напоследък се също се буди нощем и като хукне из леглото да пълзи, само дебна да не се изръси. И си играем по 1-2 часа. Явно навлизат в друг период.
Не залитам по много-скъпите вещи, особено за деца, но като ходихме да купуваме столче за кола лично се убедих, че има разлика дали е 200 или 300 лв. Естествено взехме по-скъпия стол, беше по-стабилен, по-мек, другите-една пластмаса, облечена в плат... Всеки сам си преценява.
Варна е много хубава през зимата. Има страхотна празнична украса.

И един въпрос: Захранихте ли вече с крем...Здраве?http://media.snimka.bg/1484/009222735.jpg Grinning

# 190
ВаняМ- мерси за милите думи и не съм го приела лично, спокойно. Просто на живо и този въпрос ми беше зададен, което пък не е чак толкова лошо, т.к. аз самата познавам доста хора, които смятат, че докато кърми една жена не може да забременее. Колкото до прецакването на държавата- моята идея е да си прехвърля майчинството, в моя случай на баща ми, че са му плащани нужните осигуровки, а аз да се върна на работа за десетина дни, да ми се регулира заплатат и да изляза в болнични. Искрено се надявам да стане и да не чете тук някой от НОИ и да ми подреже крилата по-после!
Чао и стискайте палци днес най-накрая да стигнем тази вечер до Бриколаж и да се сдобием с жива елхичка!

# 191
Бъни какво да сме доволни от столчето...важното е ,че му е много удобно на шефа Peace Винаги си заспива в него и нали има положения на гърба фактически не спи седнал!Нямам забележки засега!Нашето е втория модел-Jorney направи ми впечатление,че в сравнение с едни други модели като например едно на Бреви,това,което го купихме е доста по широко,а ние нали сме от пухкавите Grinning
ivane Shocked въййййй!!!май му се е усладил Grinning
ЛУРДЕС на Лидия и на Даниел зъбите май растат паралелно...ние още сме само с 1..при твоята щерка много болезнено избиват Confused
milenag тея хомеопатични свещички му ги ръгваш като е раздразнен ли newsm78
Емма и тампони и превръзки Peace зависи от ситуацията!
Vanyivan явно сериозно си й набрала,щом не й говориш!Аз не бих имала тази смелост,но си права в случая Peace Радвам се,че Боби е добре Hug
ВаняМ и къде ти е музата???Няма пък...задължавам те всеки ден да се отчиташ,иначе.... Crossing Arms

после пак ще намина Peace

# 192
Иване, страшни сте  Peace

ВаняМ, оцели ме десятката, иначе казано - настъпа ме по мазола  ooooh! Аз не ходих в Джърманито, само мъжо пак облажи  Crossing Arms Дали е свършил работата обаче ще разберем резултата Януари догодина. А сега ме е затрупал с един куп неща, които трява да свърша до неделя. Аз му казвам, че дечко иска много внимание, особено сега, а той ми казва - Е, нали детето спи през деня....То се е видяо, че пак ще се бачка през нощите  Cry

Азваси, ако трябва да съм честна и аз напоследък се замислям, колко ще е хубаво да имам 2 съкровища .

Сиси, свеки наистина прекали, няма скоро да ми мине, до някъде си мисля, че добре стана, че се скарахме - за доста дълго време се оттървах от нея. Сега само дано в бъдеще това да не се отрази на отношенията с мъжа ми. За сега той ме подкрепя на 100%

# 193
Бъни какво да сме доволни от столчето...важното е ,че му е много удобно на шефа Peace Винаги си заспива в него и нали има положения на гърба фактически не спи седнал!Нямам забележки засега!Нашето е втория модел-Jorney направи ми впечатление,че в сравнение с едни други модели като например едно на Бреви,това,което го купихме е доста по широко,а ние нали сме от пухкавите Grinning
ivane Shocked въййййй!!!май му се е усладил Grinning
ЛУРДЕС на Лидия и на Даниел зъбите май растат паралелно...ние още сме само с 1..при твоята щерка много болезнено избиват Confused
milenag тея хомеопатични свещички му ги ръгваш като е раздразнен ли newsm78
Емма и тампони и превръзки Peace зависи от ситуацията!
Vanyivan явно сериозно си й набрала,щом не й говориш!Аз не бих имала тази смелост,но си права в случая Peace Радвам се,че Боби е добре Hug
ВаняМ и къде ти е музата???Няма пък...задължавам те всеки ден да се отчиташ,иначе.... Crossing Arms

после пак ще намина Peace

Сисе , свещичките се слагат 2-3 пъти на ден.

# 194
Привет! Имам питане кък мамите ползващи мляко ХИПП : как се бърка та да не стават бучки и да е хомогенно а не като зрънца  newsm78  Пробвах го за кисел и за каши ама нещо на успях да го разтвора! И само за 14 дни ли може да се използва отворената кутия???

Общи условия

Активация на акаунт