Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 446
  • 558
  •   1
Отговори
# 120
 Мерси за честитките!
 Хубав Никулден си изкарах:) Много съм доволна:) Дребосъчка днес ми направи един много хубав подарък- от тая сутрин започна да пляска с ръчички Heart Eyes От кога пляскам срещу нея и викам "браво" и днес изведнъж започна самичка. Сигурно отстрани звучи незначително, но няма да казвам как ми разтопи сърцето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes От сума време преговаряхме с нея да ми подари зъбче за рождения ден, ама друго реши детето... сега преговаряме за коледа:)

Лили, няма правило, но най-често излизат най-напред долните първи зъбчета. Може и да е малко раничко, но и тук има изключения от правилото, естествено. Типичен пример е Бобчо за пробили по-рано от сроковете и другия типичен пример е Белка, на която пък още не са пробили, а срока за първите резци по учебник е 6-8 месец:) Да са ни живи и здрави, всички ще се озъбят:)

Когато си говоря с някой, аз не се притеснявам да говоря за предишната си бременност, за предишното си раждане, случва ми се да казвам "тази дрешка я бях купувала за предишното си бебе". Аз продължавам да си говоря за него. Това е част от живота ми- най-трудната част, но аз не искам да го забравям... Бог ми подари прекрасно детенце, но аз трябваше да имам още едно. От няколко дни ми се върти това, което някой беше написал в темата на Рони... Едва когато гушнах Бела, разбрах какво е да гушкаш детето си. Първите дни не можех да отделя поглед от нея, докато спеше...но непрекъснато мислех за него... Едва след раждането на Бела, осъзнах с цялото си същество какво съм загубила- и от това започна да ме боли още повече. Мислех да пиша за това тогава. Много ми беше мъчно, доста си поплаках. Сега нямам мого време да мисля за това... Ето днес една приятелка ми каза, че Джонгова била при нея и я питала "Верно ли, че Ники има детенце". Пак ми стана много криво... Защото за нея аз съм просто лош момент в кариерата й. А за мен е много повече от това.
 Много разхвърляни мисли написах... съжалявам.

# 121
Ники,имам един въпрос към теб относно зъбчетата на Марти.До тук са избили общо 14,като сега последно прокараха вече и долните кучешки,обаче това,което ме притеснява е,че долните резци са само три.А като гледам как избива кучешкия не виждам да има място за четвъртия и вече започвам да се притеснявам.Възможно ли е да не избие и каква може да е причината?

# 122
Бени, нищо не можеш да направиш на този етап- ако ще расте- ще расте, ако не- ...няма... Ако не порасне, след време ще му се направи рентгенова снимка да се види има ли  зародиш или не.  Сега е много малък. Ако трябва, ще направите конултация с ортодонт.  Но все пак все още може да порасне. Нека мине още време.

Светлето ме изнуди. Ето ви танцуваща Бела:/по-скоро поклащаща се/
 http://kikiniki.multiply.com/video/item/25/25

# 123
И едно последно питане,че го обърнах на чат и ще ни се скарат.На какво се дължи липсата на зародиш?Аз имам спомен преди години,че ми бяха казали,че също имам липса на зародиш на един зъб,който така и никога не изби,май дребния е наследил тази хубост от мен
Бела е разкошна  Heart Eyes
А Светлето къде се скри  newsm78 Май доста неизвинени и се събраха  Mr. Green

# 124
 Ами във вашия случай може да се дължи и на наследственост. )Обаче обикновено това се изявява в постоянно съзъбие. Не съм чувала за липсващ зъб в млечно /трябва да питам и колеги, но определено е мнооого голяма рядкост/. Иначе съществува тенденция към отпадане на някои групи зъби. В такъв случай може да се считаш за една крачка напред в еволюционното развитие хихихи:))

Светлето вчера ми се обади и каза, че не е влизала 2 дена, щото Викито пак кашлюка и си има грижи покрай двамата юнаци. Ама се надявам да влезе да види клипчето:))

# 125
Лили, честито ви зъбче! Няма никакво значение как излизат. Само нека да е безпроблемно и бързо  Heart Eyes
Шерче, нямаме още зъбче, но ясно прозира през венеца /може би за Коледа/. Просто много се шашнах като го видях и реших да вЪ запитам.
Бени, явно рачетата имат много общи неща и Дени върви по стъпките на бате Марти. Освен да ме подготвиш кога да чакам прохождане, думички... Mr. Green
Глори, честито ти дипломиране и успех!
и на мен много често ми се случва докато напиша нещо и вече не е актуално.
 Hug Hug Hug

# 126
Маг. Глори, честита ти диплома! Пожелавам ти да ти послужи и в най-желаната от теб професия!  Hug Hug Hug
Никче, скоро се бях сетила за твоята предишна "докторка".  Cry Поводът - докато наднчах в мартенската тема (сега разчитам на Нефертитчето, което е написала тук, за да я видя как е), едно от момичетата там беше в почуда защо въпросната АГ й гледа колко съда й захранвали плацентата. Стана ми гневно и тъжно едновременно. Тъжно заради това, че ти плати цената на нейната "растяща" компетентност, но къде бяха знанията на прехвалената особа преди малко повече от две години?!  Close

Така е, времето преди Коледа е време за много равносметки и доста тъга.  Confused

# 127
 Рони, преполови гледам:) Ей сега ще се изтъркули:) Как си, как е кашлицата? Как ти е мъжа? Дано сте оздравели вече!
 А за моите съдове- това дори никой не ми го каза, но сигурно пак са си били 2. Обаче след моя случай, тя започна да си праща пациентките на ФМ и след 30 г.с. И явно е започнала да гледа плацентите. Висока цена платих, за да се развие професионално. Дано поне да съм единствена Praynig
 Хайде оздравявай, искам да ти видя тумбака Hug Hug Hug

Глори, честито ти дипломиране!

# 128
Ники, ти и други неща освен тумбака искаш да видиш, нали?  tooth А за седмиците - още цяяяла вечност има за прекосяване.
Иначе си кашлям като пич. Поне си заразих другарчето, че да не страдам сама. И двамата сме една идея по-добре, но имаме още да чистим бацилски остатъци.  Wink

# 129
Асе, Берни,  тук съм...

не ми се пише... шибана депресия предполагам... криво ми е... изнервена съм...тъжна...ядосана...обладана от паранои, от страхове и спомени...опитвам се да проумея разни неща, а не мога... опитвам се да бъда опитмист, а не ми се отдава всеки път...опитвам се уж да гледам главно напред, а все се обръщам по-малко... самосъжалявам се...толкова съм кекава и мизерна понякога

съжалявам ако ви разстройвам, момичета.

# 130
СветлеHug Hug Hug
... шибана депресия предполагам... криво ми е... изнервена съм...тъжна...ядосана...обладана от паранои, от страхове и спомени...опитвам се да проумея разни неща, а не мога... опитвам се да бъда опитмист, а не ми се отдава всеки път...опитвам се уж да гледам главно напред, а все се обръщам по-малко... самосъжалявам се...толкова съм кекава и мизерна понякога
описала си точно моите чувства в момента, като в дупка съм, толкова ми е трудно че ... преди поне като ходех на работа някак си по-бързо минаваше времето , а сега ... а и днес отново е 7-ми  Cry Cry Cry

# 131
Аз минавам, за да честитя на Ники и другата половинка Ники вчерашния празник. Ники, желая ти всички най-хубаво в живота. Не се обадих вчера, защото от петък имам телефон с червена и зелена слушалка и мога да ползвам единствено телефоните, които знам наизуст  Mr. Green Борето в петък го ожнявка и си нямам джойстик, за да избирам от менюта и списъци.
Нощес ще ви прочета на спокойствие.
Обичам ви всичките.

# 132
Днес правихме погача, пускам ви една фешън снимка  Laughing Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306858&pid=9269419

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 23:53 от ladybebi

# 133
  • София
Електра, от цялото си съце мила ти желая в скоро време да се сбъдне най-съкровената ти мечта. Честит Рожден Ден , красавице и  бъди много щастлива. Hug

# 134
  • София
Честит празник ,Електра!Да си здрава,щастлива ,обичана,глезена и да сбъднеш мечтите си!
Много ни липсваш тук,пиши ни! Heart Eyes Hug
А също и честит студентски празник!

Общи условия

Активация на акаунт