Мъжът Козирог

• 134 468
  • 880
  •   1
Отговори
# 615
  • Тра-ла-ла
Джулка, Риби съм, жива да ме оплачеш. И да ме съжалите съвсем- мъжът ми, брат ми, дъщерята и свекървата са Козирози, но моят направо е обрал всичкипризове за Козирог по каталог. Laughing
Яко калена. Нема лабаво Laughing Hug
Скрит текст:
Аз познавам обратния вариант - мъж Риби с жена Козирог и не мисля, че им се получава. Нищо, че са от 100 години заедно, деца, внуци. Всеки е в своя си свят и с годините още повече се раздалечиха.

# 616
Ехееее, какво става тука, вие сте препълнили темата за нула време, не мога да ви насмогна! Силно се вълнувам от зодията, интересно ми е, продължавам да я следя. Simple Smile

# 617
  • София
Телеца сега ми се прави на приятел ...вечерта на партито и той беше там ...прегръща ме и мен целува по бузите  Mr. Green Mr. Green
Относно Телецът - нищо ново. Поначесъл е Егото. А Козирогът видя ли тия отърквания?!
Имаше и други мъже, които присъстваха там ...дали би се притеснил Козирога от това? Той не ме познава добре ...

Аз като един старомоден и закостенял тип, дето живее в миналото... да върна темата, щото нали тая история раздвижи тука мудните козирожки съпруги и бъдещи такива (към Джулая с молба да обърне внимание на моите 3 букетчета, че й е крайно време да си вземе нещо земно и да не се занимава с глупости  Laughing )

Виж сега, аз ти казах, че въздушните зодии са леко неразбираеми за нас. Нито като поведение, нито хумор, нито държание - загадка тотална. Казвам на мястото на момчето аз как бих видял ситуацията.

Това, че ти помага с торбите изобщо не значи нищо - правим го винаги, защото сме джентълмени (старомодни). Според мен това, че те поглежда във фитнеса е добър знак - най-малкото си му интересна и от тебе зависи дали ще нацелиш правилния подход към него. Ситуацията в дискотеката/ресторанта или там каквото е било, не е в твой плюс, ама никак. Ако видя момиче, обградено от сума мъжища, с които тя се държи свойски, не ми прави добро впечатление. В първия вариант те е видял като мъжкарана, около която всички са обвързани и смятат за "един точен пич от техните" (не си достатъчно женствена, а груба и арогантна). В другия вариант си мъжемелачка, около която се навъртат всякакви типове. И понеже ние се правим на много недостъпни, велики и самоуверени, никак няма да тръгнем да се борим за момиче, което всички целуват и флиртуват (липсва ни самоувереност в такава ситуация).

Това, което мога да те посъветвам, е да намериш начин да го заговориш и в процес на разговор случайно да изтървеш нещо от типа "О, тея ли? Тея са егати ненормалните. Само пиене и мацки са им в главата. Но са забавни и с тях много се смея. Тоя, дето ме целуна по бузата ми е бивш. Само се лигави и ме бъзика, аз се правя, че му вярвам." Ние козирозите обикновено вярваме на това, което ни се казва в точния момент. Никога не води сериозни и задълбочени разговори с него, освен ако не сте гаджета и между вас не е възникнало сериозно недоразумение, което би застрашило връзката.

Имам сходни черти с твоята цел. Ако харесам някоя дама, но не съм сигурен, че има взаимност - правя някакъв малък жест, а на другия ден се правя на ударен. Точно тогава наблюдавам много, ама много внимателно каква е отсрещната реакция. Вероятно знае, че го харесваш, но засега не вижда в теб потенциален партньор. Действай ти, но малко по-отдалече.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 01:03 от asen_mihaylov

# 618
  • Тра-ла-ла
Аз като един старомоден и закостенял тип, дето живее в миналото... да върна темата, щото нали тая история раздвижи тука мудните козирожки съпруги и бъдещи такива (към Джулая с молба да обърне внимание на моите 3 букетчета, че й е крайно време да си вземе нещо земно и да не се занимава с глупости  Laughing )
Тръгнал той с отрязани китки да ме сваля. Друго си е нещо в саксия, че да има с какво да бухам мъжа в главата, ако се издъни, а и профилактично Laughing Пък и с тривиални похвати никой не мой ма свали Laughing

Стисльо. Аз се надявах минимум на:
палтото от норка в скъп ресторант за вечеря на свещички

# 619
  • София
Е, да. Аз тука отнесох такива критики, че ако беше друг досега да се е метнал през някой мост. После козирозите сме били материалисти и ни липсвала романтика. Пък на вас само скъпотия ви е в главата. Ти ми дай каквото искам да имам, пък за палтата и вечерите в ресторанти грижа не бери. Едва ли някоя съпруга на козирог се оплаква от липса на материални неща като хубави дрехи, бижута и вечери в снобарски заведения  Crossing Arms

# 620
 А бе от всичко изписано съм съгласна много, че са големиии скръндзи но са добри човечата, даже много ако успееш да им влезеш под кожата, косъм няма да падне от главата ти и вече, когато си станал много, много за него хич не пести от подаръци, емоции, топлинка. Единствения мъж, които е в 3ч. призори е скокнал да ми угажда на исканията.
 Съгласна съм и за споренето нооо ако си има насреща Биче, ела да видиш как мълчи и от яд, три дена дума не обелва  Mr. Green Mr. Green
 Общо взето, тези мъже когато обичат са способни да преминат през всичко за жената, дори през самите тях. Много са добри, раздават се много за хората около тях, винаги са насреща да помогнат, никога лошо не съм видяла от тях или поне незаслужено.

# 621
Divineee , абсолютно съм съгласна с теб.

Козлетата може да са всякакви, но определено са хора, на които можеш да разчиташ, че ще съдействат, ще те защитят, ще помогнат (финансово и физически) с каквото могат. Изключително грижовни и внимателни са с близките и семейството си. Определено правят повече неща за другите, отколкото за себе си.

Поне моите впечатления са такива от многото ми такива познати и от любимия ми, с който съм вече почти 2 години, а и живеем заедно. За протокола - близнаци съм аз  Sunglasses

# 622
  Общо взето, тези мъже когато обичат са способни да преминат през всичко за жената, дори през самите тях. Много са добри, раздават се много за хората около тях, винаги са насреща да помогнат, никога лошо не съм видяла от тях или поне незаслужено.

Peace Подкрепям напълно. А следващия цитат пък мисля че важи и за двата пола.

Козлетата може да са всякакви, но определено са хора, на които можеш да разчиташ, че ще съдействат, ще те защитят, ще помогнат (финансово и физически) с каквото могат. Изключително грижовни и внимателни са с близките и семейството си. Определено правят повече неща за другите, отколкото за себе си.

Поне моите впечатления са такива от многото ми такива познати и от любимия ми, с който съм вече почти 2 години, а и живеем заедно. За протокола - близнаци съм аз  Sunglasses

Ако един козирог е решил, че иска една жена, и тя е показала интерес към него,той се бори за нея. Наистина не би му харесало в никой случай да види жената която харесва в обкръжение на много мъже, флиртуващи с нея. Но не виждам как и на друг мъж би му харесало това.

Прави малки жестове със и без повод, а също може и да е много романтичен.

Наистина е много подреден и си пази много нещата. Интересно е, че моят козирог гледа да не ми противоречи (може аз да съм много страшна). Нямала съм период в който да ми мълчи. То и аз не си мълча ако нещо ме мъчи. Всичко се изяснява о време.

Интересното е, че преди да го срещна не съм си и помисляла, че човека с който ще прекарам живота си ще е точно козирог. А според зодиите ни, двамата сме доста несъвместими (аз лъв, той козирог). Обаче изглежда нашето семейство доказа, че това не е вярно.  Blush

# 623
Телеца сега ми се прави на приятел ...вечерта на партито и той беше там ...прегръща ме и мен целува по бузите  Mr. Green Mr. Green
Относно Телецът - нищо ново. Поначесъл е Егото. А Козирогът видя ли тия отърквания?!
Имаше и други мъже, които присъстваха там ...дали би се притеснил Козирога от това? Той не ме познава добре ...

Виж сега, аз ти казах, че въздушните зодии са леко неразбираеми за нас. Нито като поведение, нито хумор, нито държание - загадка тотална. Казвам на мястото на момчето аз как бих видял ситуацията.

Това, че ти помага с торбите изобщо не значи нищо - правим го винаги, защото сме джентълмени (старомодни). Според мен това, че те поглежда във фитнеса е добър знак - най-малкото си му интересна и от тебе зависи дали ще нацелиш правилния подход към него. Ситуацията в дискотеката/ресторанта или там каквото е било, не е в твой плюс, ама никак. Ако видя момиче, обградено от сума мъжища, с които тя се държи свойски, не ми прави добро впечатление. В първия вариант те е видял като мъжкарана, около която всички са обвързани и смятат за "един точен пич от техните" (не си достатъчно женствена, а груба и арогантна). В другия вариант си мъжемелачка, около която се навъртат всякакви типове. И понеже ние се правим на много недостъпни, велики и самоуверени, никак няма да тръгнем да се борим за момиче, което всички целуват и флиртуват (липсва ни самоувереност   alertв такава ситуация).

Това, което мога да те посъветвам, е да намериш начин да го заговориш и в процес на разговор случайно да изтървеш нещо от типа "О, тея ли? Тея са егати ненормалните. Само пиене и мацки са им в главата. Но са забавни и с тях много се смея. Тоя, дето ме целуна по бузата ми е бивш. Само се лигави и ме бъзика, аз се правя, че му вярвам." Ние козирозите обикновено вярваме на това, което ни се казва в точния момент. Никога не води сериозни и задълбочени разговори с него, освен ако не сте гаджета и между вас не е възникнало сериозно недоразумение, което би застрашило връзката.

Имам сходни черти с твоята цел. Ако харесам някоя дама, но не съм сигурен, че има взаимност - правя някакъв малък жест, а на другия ден се правя на ударен. Точно тогава наблюдавам много, ама много внимателно каква е отсрещната реакция. Вероятно знае, че го харесваш, но засега не вижда в теб потенциален партньор. Действай ти, но малко по-отдалече.

Честно казано, те и земните знаци са си мистерия за нас ...Ние Везните (а и може би въздушните знаци) сме много комуникативни като цяло ..обичаме да спорим, водолеите са си и философи (което аз не харесвам много) ...Може би наистина му липсва самоувереност ...Интересното е, че въпросната вечер момичето Козирог, за което стана дума, която всъщност е по-близка с него ...се опита да го сватоса с друго момиче ..което е моя по- близка приятелка ...Не знам защо ..тя е преценила, че между двамата може да се получи нещо, но определено го познава по-добре ...Стана сложно ... Mr. Green Mr. Green
Не бих казала, че съм изглеждала мъжкарана или арогантна ..., не не, напротив ...никога не съм изглеждала така ...Дали му липсва самоувереност не знам ...опредлено си има самочувствие ..професията му също е отговорна и това му помага да е още по уверен ...
Оффф, мъка, мъка ...честно казано мисля да оставя нещата така за сега ..изобщо не знам какво да правя  #Crazy #Crazy

# 624
  • Тра-ла-ла
Ама много огелпена история. Някакъв Коледен купон на фитнеса, където има бивш приятел, а разни други мъже се умилкват. В същото време текат сватосвания - на принципа "море голямо - риби много". Този твоя Козирог да не се окаже много смотан и накрая да се налага жената Козирог и в леглото да му докара момиче, да го съблече и да го сложи на калъп Joy

# 625
  • София
Няма абсолютно никакъв шанс някой да се опитва да сватосва козирог и той да поддаде. Ние си избираме партньорките сами. sladkoto_agi - нали ти казах какво да направиш, за да ти обърне внимание, ама не слушаш. Не си сигурна в себе си, колебаеш се и утре ще се хвърлиш на друг. Как да се получат нещата, след като не си постоянна?

# 626
Ама много огелпена история. Някакъв Коледен купон на фитнеса, където има бивш приятел, а разни други мъже се умилкват. В същото време текат сватосвания - на принципа "море голямо - риби много". Този твоя Козирог да не се окаже много смотан и накрая да се налага жената Козирог и в леглото да му докара момиче, да го съблече и да го сложи на калъп Joy
Знае ли човек ...финалът предстои  hahaha

asen_mihaylov определено се колебая ...изобщо не знам какво му е в главата на него ...

# 627
  • София
Ми нали ти казах - интересна си му, но не вижда в теб потенциален партньор. Опипва почвата и ако не покажеш директен интерес (но умерен!) няма да ти се получат нещата.

# 628
...не знам защо все земни знаци ми се набиват ...предния път беше Телец  Flutter
Аз съм везни с асцедент Рак ....голяма домошарка, давам всичко за семейството ...Имам си и от Везните де ...но и асцедента много ми влияе ...
Според мен жена, типичен представител на зодия Везни, не би си паснала с типичен Козирог. Везните са цветни, общителни, харесват мъжкото внимание около себе си, пътешественички (сещам се за Райна), като любимата им дестинация е... търговският център.Simple Smile) Вероятно именно различията между двамата ще се окажат привлекателни.. поне на преден план. Мисля, че с Дева или Телец една Везна би се чувствала повече в 'свои води'. Peace Говоря единствено за земните зодии. Въпреки че де да можехме да попадаме само на правилните хора.. Simple Smile

Между другото, прочетох дискусията и явно съм от Марс, защото мен никога не са ме блазнили - скъпото вино, рокли, палта от норки, снобарски ресторанти и прочие. Joy Странно ми е, защо жените се отъждествяват като толкова "лесни" и че, видиш ли, като и 'подариш' това, ти е в кърпа вързана.
Аз мога да бъда дама и по дънки и кецове. Flutter

# 629
asen ...умерен интерес ...Утре ще го видя ...какво да направя .... newsm78
green_eyes ...телец ...да, дева ...в никакъв случай ...поне за мен ...много са ми дървени ... Rolling Eyes
Като казах, че го сватосват с друга нямах предвид, че тойза нищо не става и, че не може да се сватоса сам ...имх предвид, че може би на околните ние двамата не им изглеждаме като подходяща двойка ... #Crazy А, околна е в случая негова приятелка, която го познава добре ...  Whistling Тя също е Козирог ...с нея станахме близки само за няколко часа ... Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт