Пък и в кое точно е силна? Не разбирам като каже някой така, или примерно "най-хубавата зодия за мен е..."
Огнена
Пък и в кое точно е силна? Не разбирам като каже някой така, или примерно "най-хубавата зодия за мен е..."
дори след като се разделихме не пропусна да ми напомни
сигурно и до ден днешен пак за нещо съм му виновна, нищо че не сме си общували повече от година
. 
Аз лично бих се радвала да си намери жена като за него и съм го насърчавала да си търси. Дори, като едно иначе добро Раче, съм му говорила какви грешки да не допуска със следващите...(не, че ще попие нещо от това). Лошото е, че доколкото му знам историите и го слушам как разсъждава - все избира неподходящи. Или по-точно - не си подрежда добре приоритетите какво да търси в една жена и се получават доста разминавания и излишни сблъсъци на характери.
Ясно ми е, че повечето Козирози акъли не искат, ако ще и да допускат едни и същи и дори фундаментални грешки. Освен това имате едно такова вътрешно усещане, че вие и само вие знаете абсолютно всичко на този свят, а другите са глупци и под нивото ви. Но си е ваше право да си трошите рогата, барабар с главата 
Няма да напиша обаче какъв тип мъже се страхуват от равноправие и силен характер у жената.
Ту така, ту онака, ту едно харесваш, ту не го харесваш. Ту искаш едно, ту не точно това. Ту да е силна жена, ту да не е. Този тип бил подходящ, а не, неее, другият тип бил подходящ. Ту Козлите нямате проблеми, ту имате. Я си признай къде из планетите имаш шики-мики зодия, разбирай двойнствена 
Препоръчани теми