Мъжът Козирог

• 135 592
  • 880
  •   1
Отговори
# 705
Естествено, че за теб е силна, аз така не ги категоризирам. Предполагам си или Лъв или Скорпи  Crazy Пък и в кое точно е силна? Не разбирам като каже някой така, или примерно "най-хубавата зодия за мен е..."  newsm78

Огнена Simple Smile

# 706
  • София
Овен  Naughty

# 707
Няма да гадаем сега, понеже не са много възможностите, но, аз лично, не познавам слабохарактерен представител на тази група зодии.

Репликата за ината и разума се отнасяше за козирошкия инат, определено ме биеше по точки в това отношение.

# 708
  • София
Инатливи сме, факт. Не всички огнени са със силен характер. Стрелците примерно са променлив знак и се нагаждат според ситуацията. Овен и Лъв са много хрисими в началото с козирозите. Направо самата невинност. До един момент, в който започват да се налагат по брутален начин  Laughing

# 709
И аз съм забелязала същото. Постоянно се съмняват в най-близките си и им правят тестове, включително и с измислени ситуации и проблеми. В същото време са склони да повярват на напълно непознати хора и да си навлекат проблеми. Моят е правил точно такива грешки, не си е взел поука и пак ги прави. А като се опитвах да му дам акъл да не се забърква в глупости - ставах най-черната и пак правеше каквото си реши.
Че ако ти не си най-черната кой друг ще е  Laughing аз му бях основата на всеки проблем в живота  Joy дори след като се разделихме не пропусна да ми напомни  Joy Joy сигурно и до ден днешен пак за нещо съм му виновна, нищо че не сме си общували повече от година  Laughing

# 710
30 отговора  Shocked Shocked

# 711
Напълно съгласна с Джулия.

Моят бивш, който твърдеше, че много ме обича и рони крокодилски сълзи, когато се разделяхме точно след 2 седмици си хвана нова приятелка, отговаряща на неговите финансови възможности (защото моите не стигаха да го издържам, при все, че той вземаше 4-5 цифрена месечна сума), но неотговаряща на идеалната за него визия.... 
Виждам се с наши общи приятели, които ми казаха, че изобщо не ги търсел или ако го правел било да иска услуга...и такива неща  Mr. Green

Козирозите са алчни, безчувствени интересчии, при които ако им се наруши душевният, материалният и личният дискомфорт си показват това, което са  Rage .

# 712
  • София
Вие ни изкарахте ебаси чудовищата. Ама сме черни само като сме "бивши". Иначе сме най-добрите на света. Е като сме толкова дървени, безчувствени, лоши и меркантилни, какво правите с нас тогава? Ми, да. Кариеристи сме, гоним си интересите, имаме чувство за собственост и си угаждаме на душите, лошо има ли? Идеални хора няма. Нито ние сме, нито вие сте.

И какво като си има ново гадже? Ми, ще си има, не е изпуснал Клаудия Шифър, че да страда по тебе цял живот. Е затова сме ледени и безкрупулни - хората умират да ни видят смазани и в лошо състояние.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 00:03 от asen_mihaylov

# 713
  • Тра-ла-ла
Ама сме черни само като сме "бивши". Иначе сме най-добрите на света.
Ей, не спиш, бе. Само дебнеш кой какво ще напише за вас...пази Боже да е негативно Laughing Ти що реши, че когато сте били настоящи - сме си трайкали?! И сме ви се кланяли като на висши същества?!  newsm78

Е като сме толкова дървени, безчувствени, лоши и меркантилни, какво правите с нас тогава?
Ми нищо не правим. За това сте бивши. Гратисният период е изтекъл Laughing

# 714
  • София
Е и ти си будна. Като гледам, много се е впечатлил, че е бивша. Твоят вероятно също, сменил си е крачолите (и гаджето) Laughing Ти пък само дебнеш като хиена един да нападне - и ти с него. Като некакви мършояди сте. Хем ни плюете, хем до края на живота не може да ни забравите - все към нас ви влече.

# 715
  • Тра-ла-ла
Като гледам, много се е впечатлил, че е бивша. Твоят вероятно също, сменил си е крачолите (и гаджето) Laughing 
Що реши, че всички мъже гледат след края на връзката веднага да се метнат на нов клон?! Гаранция, че не ми е намерил заместнички. Оказва се, че неговите приятели още не знаят, че не сме заедно Whistling Аз лично бих се радвала да си намери жена като за него и съм го насърчавала да си търси. Дори, като едно иначе добро Раче, съм му говорила какви грешки да не допуска със следващите...(не, че ще попие нещо от това). Лошото е, че доколкото му знам историите и го слушам как разсъждава - все избира неподходящи. Или по-точно - не си подрежда добре приоритетите какво да търси в една жена и се получават доста разминавания и излишни сблъсъци на характери.

# 716
  • София
Няма нужда от непоискани съвети, ние акъл си имаме. Той ще си намери, когато реши, че иска, няма какво да го поучаваш, защото това, което на теб не ти харесва не значи, че за друга няма да е в плюс. Ако те е искал достатъчно - нямал е да даде да му избягаш. Критична си, предубедена, недоволна от всичко и всички, търсиш развноправие и романтика, но не те виждам да я даваш. Упрекваш мъжете за качества, които ти самата притежаваш. Това, че не се усещаш какво пишеш и говориш не е проблем на другите, а лично твой. Няма да се съгласиш с това, което пиша, знам. Просто си всичко това, което един козирог не търси. Не виждам кой друг, освен риби или близнаци ще ти се връзва. Тия са емоционални каши и за нищо не стават - тая твърдост, дето имаш само на тях ще се отрази добре. Останалите зодии за съжаление са мъже и търсят женското в жената. Още повече земните зодии...

# 717
  • Тра-ла-ла
Очевидно си се постарал да проучиш разни неща за мен и да попрочетеш постовете ми и по други теми newsm53 Ясно ми е, че повечето Козирози акъли не искат, ако ще и да допускат едни и същи и дори фундаментални грешки. Освен това имате едно такова вътрешно усещане, че вие и само вие знаете абсолютно всичко на този свят, а другите са глупци и под нивото ви. Но си е ваше право да си трошите рогата, барабар с главата Mr. Green А относно това какво виждаш в мен и какво не съм била давала във връзката си с Козирога?! Как точно пък го разбра?! Стоеше пред прозореца и ни светеше ли?! hahaha

Когато един мъж иска нежна и женствена половинка - трябва да има топки да бъде достатъчно мъж и кавалер. Да си движи мъжките работи и отговорности, а женските да останат за жената. В противен случай не му се полага да реве, че жената до него проявява твърдост, най-често по принуда и се е научила сама да се справя с много нетипични неща Wink Няма да напиша обаче какъв тип мъже се страхуват от равноправие и силен характер у жената. Mr. Green

Прав си, че не съм жена, дето ще седи, ще гледа мъжлето в очите, ще чака да му кефне да направи нещо и ще му се моли. Аз ти казах, че Рак с Козирог не мели. Въпреки, че се опитваше да ме разубедиш, накрая все пак се съгласи Mr. Green Както сам видаш - еднаквите потребности не значат автоматично пасване на хората.

# 718
  • София
Аз продължавам да твърдя, че жените рак са подходяща половина за козирог. Казвам, че конкретно ти не си! Има разлика и подходът ми е индивидуален, не съдя хората по общ признак като теб, защото това е доста повърхностно и граничи с ширестата се напоследък тъпота.

Не съм чел твои постове по другите теми, защото нямам интерес да го правя. Тук пиша само в 3 теми, теб другаде не съм те виждал. А за това дали си подходяща за козирог или не - аз го виждам тук и няма нужда да светя където и да било, освен в собствения си дом.

Всички козирози сме кавалери и мъже - ние сме старомодни, това поне се надявам да го знаеш. Мъжът има две отговорности - да носи пари на семейството си и да осигурява покрив над главата на жена си и децата. Никой семеен козирог не е избягал от тая отговорност, но ти няма как да го знаеш. Равноправие за мен е, ако аз нося парите и осигурявам прехраната, жената е длъжна да ми сложи масата вечерта. Ако така се стече живота, че ролите се обърнат - аз нямам против жената да носи парите вкъщи, а аз да готвя, защото съм еднакво добър и като служител, и като готвач.

И един бакшиш от мене - ние обичаме жени със силен характер. Но понеже и ние сме такива - нещата не ни се получават. Факт е, че често влизаме във връзки с неподходящи за нашия характер девойки, аз не го отричам.

Хубаво е да следваш пътя си - в астрологията козирогът е символ на бащата, а раците - на майката. Прави си заключенията ти самата накъде си тръгнала, след като животът те е научил на обратното - да бъдеш мъжа в семейството.

# 719
  • Тра-ла-ла
От доста твои постове забелязвам една двойнственост.  Thinking Ту така, ту онака, ту едно харесваш, ту не го харесваш. Ту искаш едно, ту не точно това. Ту да е силна жена, ту да не е. Този тип бил подходящ, а не, неее, другият тип бил подходящ. Ту Козлите нямате проблеми, ту имате. Я си признай къде из планетите имаш шики-мики зодия, разбирай двойнствена Mr. Green П.П. Попаднах на поста, от който става ясно - противоположен асцендент - Рак + Марс и Венера в Риби. Ай, честито Laughing

Има разлика и подходът ми е индивидуален, не съдя хората по общ признак като теб, защото това е доста повърхностно
Тръгнал той с паметлива жена Рак да спори. Не, бе, не слагаш хората под общ знаменател. Само Уекинко ще намятам цитати. Mr. Green Обаче си знам, че на черното ще кажеш бяло като един типичен Козирог. На вас ви е позволено, а на другите - не.
Скрит текст:
риби или близнаци ... Тия са емоционални каши и за нищо не стават - тая твърдост, дето
Телецът пък докато не си счупи рогата ще се инати и върви против себе си, каквито и разумни доводи да даваш и каквото да им обясняваш  Joy
Само като чуя инат и разум - залагам на телец или дева. Няма по-недоволни жени от тия две зодии  Laughing
Начи... типична риба - все недоразбрали, недочели и докато звуковата вълна на чуждото мнение стигне до ушите им - истината се преобразува в нещо, дето никога не си им казал  Joy
и още, и още, и още....

Общи условия

Активация на акаунт