УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 034
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 150
pogar боже опази ако бях попаднала и на такава лекарска комисия- наистина опазил ги бог!geomar  bouquet
Момичета, новата програма  ЛА е някава пълна лудост,  в неделя няколко майки от Добрич които са получили откази се събираме да мъдрим светкавично писмо до президента и станишев- моля поровете за първото изказаване на президента след спечеление втори мандат и на станишев след политическия съвет на 26 юли или юни на Банско-и двамата говорепха за предстоящо специално отношение към семействата.
Просто нямам физическо фреме днес да ровя. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

# 151
ajeliya, мила, това е в сновата на нещата-бъркаме оплакването и плюенето с отстояването на правата ни
Krasotinka,знам, но понеже са ни обвинявали вече , че се оплакваме и обвиняваме , този и онзи властимащ, та ми се ще на тях да им стане ясно, че ние искаме това, което ти си посочила. Hug

# 152
Представете си- наша майка сина й с мускулна дистрофия на 15 г-писах в предните постинги за нея-мъжай и в момента е с левкемия в онкодиспансера във варна. Тази жена сутрин си води сина на училище и хуква към варна при мъжа си-после се връща в добрич да си прибере детето от училище. Близките й й помагат колкото могат-но баща й пък лежи с тежко заболъване в добричката болница. И й отказват личен асистент, поради не зная какви причини!

# 153
Как да не утрепя някого!

# 154
ajeliya като ме обвиняват че се оплраквам и плюя да дойдат да станат социален асистент на детето ми-само за месец масларова ще стане вейка!

# 155
но соц. асистент е само 4 часа и си плащаш. а останалите 20 часа?

# 156
Момичета,постнах петицията и в други форуми,но ми сигнализират,че им изписва,че не съществува.Пробвах да я отворя,но и при мен не става,а сутринта всичко си беше ОК...

# 157
Всъщност от тук се отваря - сега ще проверя и в другите форуми

# 158
Мдааа,не се отваря - само тук става.Не занм каква е причината.Ще пусна линк отделно

# 159
Спокойно-отваря се по форумите където съм я пуснала,ако засече-ще я оправим.
Благодаря за всички усмивки и подкрепата!!!  bouquet  bouquet

# 160
Сега пробвах на всички места, където съм я пускала, навсякъде се отваря без проблем. Но на повечето места не може да се вмъква в текст, като линк, а съм го пускала отделно.   bouquet

Много ви благодаря за помощта, наистина имаме огромна нужда от нея. Heart Eyes Hug

Най-важното е сега да съберем повече подписи, за да можем да внесем петицията до всички институции, които сме изредили, за да започне да тече необходимия им срок за отговор и реакция. След което, ако няма такава, да я пращаме на ЕП. Simple Smile  

# 161
Tokу що я пуснах и във форума,,Моетодете"!
Но там е затворен форум и ако нямаш регистрация не можеш да четеш ,камо ли да пишеш ,нито можеш да копираш,нито пействаш!
Пишеш буква по буква всичко ,но се получи! Peace
Вече имаме подкрепа и от тeхния site Admin!  bouquet

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 13:20 от Vanq 66

# 162
Аз пуснах в коледа365,откровения,здравница и два форума извън БГ - дано успеем!

# 163
Хелта, smile3501

# 164
Tokу що я пуснах и във форума,,Моетодете"!

Страхотни сте, много, много благодаря! Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт