УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 085
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 165
  • София, Борово
Успех, хора! Peace

# 166
Успех и от мен  Praynig
Подписах я и я разпратих на познатите ми по скайпа.

# 167
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Подписах Peace Успех и каквото можем ще помагаме,за да могат всички деца да са усмихнати,здрави и щастливи Peace

# 168
С огромно съжаление ще ви покажа защо в един форум на български ЛЕКАРИ темата "Усмихни се с мен" е била заключена ooooh!:

Нарушени правила

10 . Всякакви опити за реклама без знанието и разрешението на администратора на сайта са забранени!
Всякакви добавяния на рекламни банери, линкове в коментарите на форума, личната ........
Който пожелае да рекламира да посети официалния сайт на сдружението.

Аз ли съм безумна или този,който е приел за реклама нашата инициатива?!!!!! #Crazy

# 169
# 170
Подпис и от мен!
Желая ви успех! Hug

# 171
Вбесих се като ме попитаха, "има ли в дома Ви нещо , което представлява опасност за детето".
Ами има, държа ръчни гранати под дюшека. Mr. Green

Забрави да кажеш, че изобщо не са влязли в стаята да видят Сиси, очите й не са видяли, ама отчитат дейност, проверяват. Вярно трябваше да извадиш някой гранотомет, та да видим какво ще направят.

# 172
С огромно съжаление ще ви покажа защо в един форум на български ЛЕКАРИ темата "Усмихни се с мен" е била заключена ooooh!:

Не се ядосвай, явно такива са им правилата, ти що не посетиш официалния им сайт? Laughing

# 173

Не се ядосвай, явно такива са им правилата, ти що не посетиш официалния им сайт? Laughing
Не можах да го намеря иначе вече да съм и там Joy

# 174
919 подписа дотук. Hug Засега са мъничко, но се надявам това скоро да се промени.

# 175
919 подписа дотук. Hug Засега са мъничко, но се надявам това скоро да се промени.
Писах и на модератора от Готварския, дано да го пусне и там  Praynig

# 176
Да толкова са ,но за колко кратко време е това!  bouquet

# 177
  • Плевен
Имате и моята подкрепа  Peace!

# 178
От снощи късно, до сега са се разписали ок. 30 човека. Party Ура! Hug

Има нещо, което много ми се иска да обясните тук подробно, защото ми се струва много важно и съществено. За понятията интеграция и приобщаване. Какво значи конкретно всяко от тях и кое е приложимо тук и възможно.

# 179
  • Под шестте тепета
Момичета, имате едно рамо и от мен. Успех в инициативата ви!

Общи условия

Активация на акаунт