УСМИХНИ СЕ С МЕН!

• 142 114
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.София
 Подписите са тъжно и обидно малко.На фона на подписалите се за по-високоплатено майчинство.
 Сега ще разуча как да сложа петицията в подписа си,че съм боса по тая част.

# 181
Подписите са тъжно и обидно малко.На фона на подписалите се за по-високоплатено майчинство.

Подписалите са тъжно малко на фона на подписалите безумната анти-ислямска петиция.  Tired

# 182
 Сега ще разуча как да сложа петицията в подписа си,че съм боса по тая част.

Веднага ще ти помогна с огромно удоволствие и радост! Благодаря ти!  bouquet Hug
Само кажи какво точно искаш да сложиш, виж моя, ако искаш целия (без кралят разбира се Laughing)или част от него, и ще ти пратя на ЛС "изречението", само го копираш и си го слагаш в подписа. Heart Eyes

# 183
  • гр.София
 Благодаря,Тео. Ще се възползвам направо от твоя подпис-спестяваш ми половин ден четене из Правилата Hug

Подписалите са тъжно малко на фона на подписалите безумната анти-ислямска петиция.  Tired
Това,слава богу,дори не съм го видяла.Ама, "браво" на нас!

# 184

Aз отново ще кажа благодаря на всички,които ни подкрепят!
А относно броя на подписалите-какво се чудите,масово хората си казват:да ,да на мен няма да се случи.

# 185
Момичета, не мисля ,че това е причината да не се подписва от много хора .
Май няма достатъчно гласност  Thinking...

# 186
Благодаря,Тео. Ще се възползвам направо от твоя подпис-спестяваш ми половин ден четене из Правилата Hug

Това,слава богу,дори не съм го видяла.Ама, "браво" на нас!

Има и нещо друго....

Спомнете си филма за Могилино, на Кейт Блюет, на нас трябва да дойде някой отвън да ни навре в очите истината, за да я видим, тогава изведнъж всички ще скочим и ще кажем "О, какъв Ужас". ooooh! Но, когато някой тук я казва, Истината, както смятам, че ние сме я казали в петицията ни, някак ни е трудно да я видим и проумеем. Ако дойде Кейт Блюет и направи филм за родителите на деца с увреждания, за тяхното всекидневие, трудности и живот, за всичко, то той ще е по-страшен от филма за Могилино. Имаше един текст в петицията, който изтрихме, в него се казваше, че много родители и деца с увреждания живеят в пъти по-зле от децата с увреждания по домовете. Но поне имат любовта и индивидуалната грижа на родителите си, което е най-важното за едно дете. Но трябва ли тези родители да бъдат наказвани от Дъжавата за смелостта им да се борят за децата си, за това, че въпреки Държавата и цялото ни общество, ако щете, отглеждат децата си и искат най-доброто за тях. Че не са ги изоставили в някоя институция, където никога няма да бъдат целувани от мама и татко, където никой няма да ги погали и прегърне.........

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 14:11 от teo7777

# 187
Май няма достатъчно гласност  Thinking...

Ами не сме много отракани в разпространението явно, въпреки, че правим и невъзможното, което знаем и можем. ooooh! Tired

# 188
Тео, може би не се изразих точно.
Вие правите толкова много ,искрено ви се възхищавам Peace.

# 189
Тео, може би не се изразих точно.
Вие правите толкова много ,искрено ви се възхищавам Peace.

Не, не, много си права, наистина не сме много светнати по тая част. Едва от оная вечер се сетихме за някои неща, които ще ни помогнат да я разпространим както и където трябва.

# 190
Тео ,аз пуснах на няколко места линка ,но явно не са му обърнали внимание  Sad.
Може би трябва на лични да го пратя ,както направи ти  Hug.

# 191
Тео ,аз пуснах на няколко места линка ,но явно не са му обърнали внимание  Sad.
Може би трябва на лични да го пратя ,както направи ти  Hug.

Ами всяка помощ и подкрепа ни е от голяма полза, благодаря ти Алексче! Heart Eyes Hug  bouquet

# 192
Бланк,страхотно си се справила-поздравления за подписа ти!!! Hug  bouquet

# 193
Но поне имат любовта и индивидуалната грижа на родителите си, което е най-важното за едно дете. Но трябва ли тези родители да бъдат наказвани от Дъжавата за смелостта им да се борят за децата си, за това, че въпреки Държавата и цялото ни общество, ако щете, отглеждат децата си и искат най-доброто за тях. Че не са ги изоставили в някоя институция, където никога няма да бъдат целувани от мама и татко, където никой няма да ги погали и прегърне.........

Понеже не искам да изпадам в подробности, че всеки път, когато си спомня е едно малко умиране за мен и смразяване на кръвта. Та...., когато детето беше на 6 месеца и ми казаха, че сме "интелигенти  родители", но лекарска грешка е знак на равенство с фразата - гарван-гарвано око не вади /за да не ги съдя/, ми предложиха да оставя детето в "ТАЗИ" институция, щото той и без това нямал да разбере за кво става дума. Следващите минути не си спомням моите реакции, черна пелена падна буквално пред очите ми и въпросната /положила Хипократова клетва/ съм се хвърлила върху нея с мисълта да я убия. Докато изляза от болницата, ТАЯ си беше взела отпуск. Това са фактите. Останалите емоции ви ги спестявам. Детето ми е едно изключително добро същество с много положителни емоции около най-близките си.

# 194
Бланк,страхотно си се справила-поздравления за подписа ти!!! Hug  bouquet
Ух, аз пъk само линка съм сложила  ooooh!.
Как се правеше този номер ,да излезе с буквичките и дечицата, упътете невежата Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт