Таз година отминава,МАРТенчето все по-умно става !

• 11 673
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро.
                                        Кикиники,честит рожден ден!Бъди,здрава,щастлива и много обичана!

Искам да ви се похваля,че сестрата на мъжо роди снощи в 12 часа newsm44 newsm44 newsm44

Момиченце е,казва се Ралица и тежи 3800гр.Вчера следобяд я приеха в болница,утре т.е. днес сутринта щяха да й правят секциото,но вечерта в 12ч. й изтекли водите,голямо съвпадение и й правили секциото по спешност.Иначе термина й е за 16 декември,но имаше високо кръвно и затова по-раничко решиха да я извадят,а тя ги изненада GrinningДа им е жива и здрава и много да ги радва!

# 166
ДОБРО УТРО
[/color]
cosmopolitan, честита племенница. Да е жива и здрава малката Раличка. Много да радва мама и тати, а леля много да я глези  newsm30

Кикиники, честит рожден ден!!! Много радост, щастие и много, много детски смях покрай теб

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ

И накрая, но не и на последно място, и аз да почерпя- малката ми сестричка днес става на 18 години!

Приятен и спорен ден на всички   love001

# 167
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Честито на месечинковците!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КИКИНИКИ!БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ГОРДА МАЙКА НА ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО СЛАДУРЧЕ КАТО БЕЛА!
Нефертити,много се зарадвах,че писа и съобщи добрата новина за бъдещ юнак!Стискаме палци!
Космополитън,честита ви племенница!Нека бъде жива,здрава и безкрайно щастлива!На майка й желая скорошно възстановяване!
Добре дошла на новата мама!
Мария вече си изпи млякото и измихме зъбките.И нейната четка е с накрайник,взех я от аптеката,а пастата е "Елгидиум"-бебешката.
Пепе,много хубаво семейство сте!
Деси.а,ЧЕСТИТИ ИМЕН ДЕН!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА И НЕКА СВЕТИ САВА ТЕ ЗАКРИЛЯ!
Моята сестра се казва Станислава и също празнува на този ден имен ден.Нека ми бъде жива и здрава,и св.Сава да й помогне да си намери подходящия човек в живота!Много си я обичам.
Ние вчера си излапахме кухнята,много й хареса на Мария всичко,дано да продължава така.
Наде,стискам палци детето да се оправи!
Лек ден на всички!

# 168
Честит Рожден Ден, КикиНики  newsm59   ura Пожелавам ти да ти е пълна къщата със щастие и детски смях и да ти е жива и здрава и именничката Белослава и много да те радва   bouquet
Космополитан, честита ти племенничка.   bouquet . Получило се е нещо като раждането на Марти и ми стана много мило като ти четох поста  Hug
Честит имен ден на всички именници днес - Деси.а, Деситка, на сестрата на Илиана, племенницата на Галюшка и всички, които празнуват днес   bouquet
Били, честита ти рожденничка и на теб. Да е много послушна леля  Wink

Както си и мислех вчера съм сбъркала името на пастата за зъби - Ненедент е  Blush. Извинете за което.

Кисело мляко и аз не давам.

# 169
честит рожден ден ники рожеланиата на живо в парка  bouquet             честито и на новото мамче    baby_neutral

# 170
Честит рожден ден, мила КикиНики  bouquet Пожелавам ти здраве и мнооого щастие Hug

Честито и на всички именници, рожденици, родили  Grinning Hug

Честита новина и на Нефертити. Още малко остана и този път съм сигурна, че всичко ще е наред. Не се тревожи Hug

кисело мляко не съм давала, но ние почнахме захранването на 6м, та сигурно ще дам към 11-12месец Simple Smile

Я кажете какво е това кисел и как се прави? newsm78

Пловдивчанки не може ли и ние да направим едно събиране? Само не знам дядо Коледа от къде да намерим Thinking Иначе може да направим и ние едно предколедно празненство в къщи (за детски център предполагам,че ще сме малко). Пишете какво мислите за идеята..няма само софиянци да се събират я Laughing

# 171
 hbdtu baloniза теб ники

# 172
ами чувала съм че кисела е нишесте към него се прибавя плод и може да се сложи ам но аз не го правя

# 173
Забравих да питам за тази масичка, която говорите - Тя не е ли за по-големи деца? Пише на нея възраст 3 години.

# 174
Честити месечинки на сладурите!
Ники ,честит рожден ден,желая ти любов и много много изпълнени с щастие мигове!!!
Сианка и Марти и Бела са много много сладички Heart Eyes
Жени Б,кисел купувам на фирма"Prima"и е много хубав,прави се със сока на един компот,без допълнително да подслаждаш,сварява се бързо и после пасирам обелените плодове на компота и докато е топъл ги сипвам и разбърквам  Hands Thumbsup

# 175

Пловдивчанки не може ли и ние да направим едно събиране? Само не знам дядо Коледа от къде да намерим Thinking Иначе може да направим и ние едно предколедно празненство в къщи (за детски център предполагам,че ще сме малко). Пишете какво мислите за идеята..няма само софиянци да се събират я Laughing
Аз съм съгласна с три ръце!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИКИНИКИ! МНОГО ЩАСТИЕ И ОЩЕ ПОНЕ 3 ТАКИВА ДЕЦА ДА ИМАТЕ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДЕСИ.А!
ЧЕСТИТА ПЛЕМЕННИЦА НА КОСМОПОЛИТАН
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ

и както е тръгнало с честитките да ви честитя коледа, нова година, 3март, 6 спетември....  Joy

За зъбките - аз съм в чуденка - понеже аси няма пауза през нощта има ли смисъл да ги мия като след 3 часа през нощта пак се цапат с млякото?

# 176
  • София...........
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

КИКИНИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ИМЕН ДЕН ДНЕС!
ЧЕСТИТО НА СЕСТРИЧКАТА НА БИЛИ!   bouquet
ЧЕСТИТО НА ЛЕЛЯ КОСМО  Wink!
  bouquet

# 177
  • София

baloni КикиНики, Честит Рожден Ден, мила!!!!  baloni
Желатя ти семейно щастие и професионални успехи! Бъди здрава и горда мама, а скоро и на двама!

Честит Имен Ден, на desi.a и на всички които празнуват!
Били, да ти е жива и здрава сестричката!
Cosmo, да си много обичана леля, а бебка да е много здрава и усмихната!

Cosmo, не е рано - на Еми на четката пише от 0-3, " с появата на първото зъбче" - Jordan е фирмата. А за почистването слагам малко веро когато има нужда.
Жени, те така си пишат годините за да се презастраховат- масичката е точно за нашите бебоци. ( даже смея да твърдя, че на Еми започва да й омръзва- вече знае всичко по нея как се прави, освен да пише де) .
И аз много се кефя, че с Били пак започнахте да пишете!  Hug

Редактирам се: Добре дошла на Какатони1  Hug

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 12:51 от lorisita

# 178
  • София
Я кажете какво е това кисел и как се прави? newsm78

Аз кипвам едно бурканче плодово пюре ( само не кайсия- става кисело ) на котлона, като през това време разтварям 2-3 чаени лъжички царевично нишесте в мъничко вода. Добавям нишестето към пюрето като бъркам докато се сгъсти. И понеже става много гъсто и лепкаво го разреждам с 40-60мл кърма / АМ.  Еми го омита на момента  Crazy

# 179
  • BG
                                 Честит рожден ден Кикиники!Да си жива и здрава!

Честито и на всички именици днес!

Общи условия

Активация на акаунт