За изхождането (ЕБХ) - част 9

• 20 172
  • 441
  •   1
Отговори
# 300
Людмил, не следиш темата Simple Smile
Изпращам ти текста на брошурата на лични. Пуснах го тук преди време и като цяло се хареса от момичетата, така че е ОК за отпечатване в този вид.  Peace
ЧУдесно!  Party
Наистина, откачил съм се от темата, защото с нашето ЕБХ приключихме отдавна и сега ме вълнуват други неща.
Ще започна да я оформям графично. Ако имате подходящи снимки или идеи за най-добро оформление дайте ги насам.

Също така за сайта www.BezPeleni.info - смятате ли че е достатъчно разбираем?
Също така дали да остане в този стил "статия" или да го разделя на категории, с бутони и меню. При направата съм гледал да е възможно най-естествено, все едно четеш книга - първо се излага идеята, после връзките към още материали.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 10:02 от Людмил

# 301
  • София
(...) Също така за сайта www.BezPeleni.info - смятате ли че е достатъчно разбираем?
Също така дали да остане в този стил "статия" или да го разделя на категории, с бутони и меню. При направата съм гледал да е възможно най-естествено, все едно четеш книга - първо се излага идеята, после връзките към още материали.
С оглед на информацията, която се поднася там в момента - добре е. Наистина изглежда като статия, която се изчита последователно и накрая има материали за допълнителни знания. Ако обаче ще се допълва с още информация, вече ще е необходимо да се направят раздели, до които да се стига лесно още от началото на страницата. Това го казвам като потребител, не разбирам от дизайн.
Тези дни ще помоля мъжа ми да ни снима над легенчето. Или пък аз ще го снимам, докато държа Дарина. Ако имам сполучливи снимки, ще пратя.

# 302
Джули, не се ли притесняваш да я издържаш навън, че е още хладно - хем вчера майка ми категорично отказа да изведе детето, защото било духало  Rolling Eyes (пък и къде намери тревичка в този нашия забутан квартал?!)

# 303
  • София
Мег, ако е студено, не я разголвам, разбира се. Но ако е над 10 градуса, не духа и даже има слънце, не виждам проблем Simple Smile В парка Гео Милев намерих тревичката, иначе живея близо до Слатинска река.
Поначало рядко пропускам ден за разходка, само ако е под минус 5-6 градуса, духа силно или вали обилно. Скоро по-редовно ще можем да ги разголваме Wink

# 304
Охх.... ще си роботизираш детето....  ooooh! това чий болен мозък го е измислил???  То се ражда с шише в устата, с мерителна лъжичка за формула в ръка и с памперс на дупето, нали! Може би в бъдеще, но засега не сме еволюирали до там чак Wink
Моята шедиатърка като й казах, че Митко си ака вече само в легенче, ме похвали, и каза "Ами така я, трябва да се възпитават интелигентни деца, от малки да си уважават хигиената!"   Joy
По-честичко трябва да чета тук, мотивирам се покрай вас  Peace
Другия път като отидеш, ще й оставиш един кашон брошурки за ЕБХ Wink

# 305
И аз днес на разходката не си разголих детето, но не от съображения за температурата навън, ами ми беше много неудобно да го събличам и обличам в количката  Tired И той мрънка, мрънка, мрънка, толкова ми писна, че го носих на ръце и тиках празна количка през повечето време и намерих многократните пелени после подгизнали от пиш и дори леко протекли.
Е, другия път ще го разголя и издържа, ако ще после на коляно да го обличам.

# 306
И аз днес на разходката не си разголих детето, но не от съображения за температурата навън, ами ми беше много неудобно да го събличам и обличам в количката  Tired И той мрънка, мрънка, мрънка, толкова ми писна, че го носих на ръце и тиках празна количка през повечето време и намерих многократните пелени после подгизнали от пиш и дори леко протекли.
Аз донякъде си мисля,че проблемите ти идват именно от пелените.С гащички е много по-лесно за събличане.Просто дърпаш надолу,пишкате,после нагоре и готово.Ако бързаш може и да не загащваш-просто панталонките на вашата възраст така и така се правят за памперси и стигат до ушите на детето.

Да ви разкажа нещо смешно от нас-днес си садим (с Калина) в градината цветенца и тя по едно време ми носи един камък,поставя го акуратно на земята пред себе си и ми вика "пиш" сочейки го.Спуках се да се смея,защото после искаше да си го вземе с нея да си пишкаме пак върху него.А също така много екологично е да се поливат цветенца (току що присадени) с детско пиш,вместо да се разливат излишни количества вода. Wink

# 307
Хаха, какви сладури са тези буболечета. Дими, развесели ме твоята Калина  Laughing.
Сега, като стана дума за брошурата, се зачудих и аз до къде сме стигнали. Съвсем забравих, че Евридика вече я показа  Blush. Няма да ви кажа какви комбинации измъдрих, докато ми светне, че всъщност бяха за разпечатване на принтер. Общуването основно с деца не ми се отразява добре  Crazy.

# 308
  • София
Джули, не се ли притесняваш да я издържаш навън, че е още хладно - хем вчера майка ми категорично отказа да изведе детето, защото било духало  Rolling Eyes (пък и къде намери тревичка в този нашия забутан квартал?!)
Цяла зима го изпишквам навън (разбира се, когато сме навън Laughing). Имаше много студени дни, но половин минута с голо дупе не се отразило зле на здравето на Филип Wink Нито веднъж не се е разболял, а и съм на мнение, че както го свикнеш детето. От бебе спи само по памперс ( в началото) или гащи и тениска лятото, блуза с дълъг ръкав зимата.

# 309
Аз донякъде си мисля,че проблемите ти идват именно от пелените.С гащички е много по-лесно за събличане.Просто дърпаш надолу,пишкате,после нагоре и готово.Ако бързаш може и да не загащваш-просто панталонките на вашата възраст така и така се правят за памперси и стигат до ушите на детето.
A този вариант с Отворени панталонки за ЕБХ някой изпробвал ли го е?

# 310
А някой пробвал ли е другите варианти на отворените панталонки?
Мен единствено ме притеснява, че детето ще посяда от време на време в градската мръсотия  Sick

# 311
На мен тези кайданку са ми много грозни, някак не мога да се преодолея да направя за детето Confused
Но Димитриана е права, ще пробвам с обикновени гащи да излизаме. Само се притеснявам, че ще трябва да го преобличам целия после, щото няма гаранция, че ще хванем пишото, но нейсе...

# 312
...Само се притеснявам, че ще трябва да го преобличам целия после, щото няма гаранция, че ще хванем пишото, но нейсе...

Аз затова задържам докато стане достатъчно топло да е само по едни памучни панталонки или гащички.

# 313
Ако може да се запиша тук с един въпрос, който не е съвсем по-темата, но ми се стори подходящо тук да го задам.
Искам да попитам майките с дечица горе-долу на нашата възраст по колко пъти на ден пишкат, разбира се  има значение и количеството, но все пак да се ориентирам, понеже  дъщеричката ми напоследък пишка по-нарядко, около 6,7 пъти на ден, а доскоро бяха десетина и това малко ме притесни, въпреки че от друга страна откакто разреди пишканията нямаме нито едно напишкване, та може би просто е започнала повече да стиска, ама и аз незнам.

# 314
С гащички наистина е по-лесно. В къщи седим по гащички, понякога добавям и тензухено парче  Simple Smile
Кайданку, не ме кефи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт