За изхождането (ЕБХ) - част 9

• 20 164
  • 441
  •   1
Отговори
# 330
Евридик@, все още няма зъбче  Rolling Eyes не се бях замисляла в тази посока  Hug
dimitriana, имаме парно, но ме е страх да го пусна без гащички ... може би по нататък   Peace  благодаря за съветите  Grinning

# 331
вече официално съм архитект

Поздравления   bouquet, страхотна професия! а за работа има време, наистина.

Ако обаче поради някаква причина детето чувства дискомфорт именно така ще гопокаже.

Виж, за това не се бях замислила, а като върна лентата назад наистина е така. Разкажи повече за вас, всеки път ли си казва Калина, от кога, вечерите как се справяте, Калина още много пъти ли става за сучене и съответно пишкане?

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 07:53 от Martani

# 332
dimitriana, честито.   bouquet

Ние напоследък сме с променлив успех. Когато сме си вкъщи на практика пишка поне половината пъти в легенчето. Но когато например сме отишли някъде на гости е абсурд да поиска или да се размрънка заради това- всичко й е прекалено интересно. Навън все още не съм изпишквала, есента, когато беше топло беше прекалено малка, а сега чакаме хубавото време.
 Hug

# 333
Дими, честито и от мен!   bouquet
Очакваме да се включваш по-често сега с безценни съвети и насоки по ЕБХ тамата  Grinning

# 334
dimitriana, честито   bouquet
Бобо все още ми отказва ЕБХ  Confused

# 335
  • софия
и аз от 24,02 се опитвам.засега успяваме само след сън.дано успеем.

# 336
Е не мога да не се похваля как ме зарадва моят малък човек сега- както си играе, става,идва при мен, гледа ме, вика А А А А и си сочи гащите. И хванахме една голяма риба в тоалетната!!!!!- и преди сме го правели но за първи път по негова инициатива! Имало значи светлина в тунела.....

# 337
Браво, Мартани! Grinning
Микроелена, разкажи повече за вас - на каква възраст е детето и пр.

# 338
  • софия
родени сме през октомври и сега сме на 4 навършени месеци.от 2 седмици са ми опитите да го приуча за ЕБХ.засега успех само след сън.акането ни е на обяд с яденето но не съм го пускала още без памперс.нека да се стопли повече и мисля че  ще се получи.дано.

# 339
Вижте годишният доклад на DiaperFreeBaby http://publishing.yudu.com/Library/Aumqo/DiaperFreeBabyAnnual/resources/

# 340
http://bezpeleni.info/EBH.pdf
Кажете си мнението.
Разпечатайте на принтер да видите как изглежда.

Това е лицето. Има място за вътрешна страница (гръб). Какво да пишем там?

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 16:58 от Людмил

# 341
Привет Simple Smile
Ние направихме още една стъпка към окончателното елиминиране на памперсите - запасихме се с нови пелени за многократна употреба, и (по-важно) зарибихме и тате достатъчно и той да ги предпочита пред памперса. Остава само през нощта, но скоро се надявам и това да разкараме.

Брошурата е екстра!   Мисля си, че на гърба може да се пуснат истории и снимки на конкретни майки; примерно по-късно започнали ЕБХ, или пък такива със съвсем малки бебчета...  да има снимки в различни пози; за да може някой (например заблуден като мен) като я прочете, да му се стори лесно и веднага да запретне крачоли  Mr. Green
А как ще се сгъва?

# 342
Благодаря ви,момичета за поздравите.Много ме трогнахте. Simple Smile
На мен също брошурата ми харесва като дизайн и текст.Чудя се дали няма начин да се направи и една за по-къснозапочващите.Или поне да се дадат линкове към теми за такива?Все пак много майки в началото изобщо не супяват да разберат какво им  се случва и изпускат най-подходящите моменти.

# 343
Благодаря ви,момичета за поздравите.Много ме трогнахте. Simple Smile
На мен също брошурата ми харесва като дизайн и текст.Чудя се дали няма начин да се направи и една за по-къснозапочващите.Или поне да се дадат линкове към теми за такива?Все пак много майки в началото изобщо не супяват да разберат какво им  се случва и изпускат най-подходящите моменти.
Да, абсолютно сте прави. Статистиките на сайта сочат, че втората по посещаемост страница е "ЕБХ с бебета над 6 месеца".
Ще се наеме ли някой да подготви материала?
Разпечатахте ли я да видите как изглежда? Принтера ми е без тонер и не мога да печатам.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 22:54 от Людмил

# 344
здравейте и от мен и моята принцеса...да ви споделя само че напоследък зачестиха сухите памперси...и разбрах че Катерина пишка през час...след сън винаги , след и по време на ядене не, но на около час...така ми е много удобно, щото следя часовника, а не нея...

Общи условия

Активация на акаунт