”Времето сякаш бавно минава, нямам търпение МАРТ да наближава”

• 19 033
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Привет и от мен. Точно се връщам от консултация и ми е едно готино и весело.  Този път много си приказвахме с лекарката. Всичко обсъдихме. Казах и за болезненото ритане - и докато ме гледаше на видеозона - естествено получих отново шут и чак й се измести това с което ми търка корема. Голям смях беше. Но ми обясни, че това по болезнено усещане от ритниците идвало от това, че все още е седалищно и всяко едно негово движение го усещам. Няма нищо обезпокоително, но е неприятно. Този път успях да различа абсолютно всичко на ехографа - очи, нос (видя се мало чипо носле), главата, ръцете с по 5 пръста (все едно скелет гледах), и всичко останало. Даде ми специална снимка, на която ясно се вижда дупето и м/у краката срамните устни. Щом аз ги различавам.........  #Crazy
Пъпа на Митко и аз си го пазя, защото незнам къде да го хвърля - ще го мисля като станат 2 бр.
На февруарската мама да и е живо и здраво бебчето. Друго не се сещам...

# 196
Да наистина ЦУМ отваря в 10:00 ч.За това и аз съм за среща 09:50 ч. удачно е на пейките!
На мен от списанието ми казаха да съм там към 10:15 ч. така, че мисля този час ще е добре.
    veselina_s_p ще имам в предвид препоръката ти!
    Роси, изчистих си кутията!

# 197
Слънце, браво за хубавите новини, а на мене да ми сложиш един син беберон  stork-boy аз ще съм мъжка мама. Доплера е идеален и в средата на другия месец ще уговаряме датата за секцио.

# 198
  • Стара Загора
Ееееее най накрая Нефертити. Ами хайде честит ти мъж. А защо секцио???????? Биберона го имаш веднага  Hug

# 199
  • Варна
Честит ти малък мъж  Nefertity  да ти е жив и здрав и леко раждане.   Hug

# 200
Ееееее най накрая Нефертити. Ами хайде честит ти мъж. А защо секцио???????? Биберона го имаш веднага  Hug
Ами заради ЕГН-то и поне засега плацентата е достатъчна, но доктора е на мнение че още 37 г.с. трябва да извадим бебето за да сме по-сигурни, явно в случаи като моя се застраховат
п.п. Между другото останах много доволна от д-р М.Яков , прегледа беше много обстоен и доктора отговори на всичките ми въпроси
И забравих да кажа че вече сме 900 гр.

# 201
Здравейте и от мен  Simple Smile
Честита синя новина на Нефертити   Hug
Слънцето-браво за успешния преглед!  bouquet
И аз като повечето мами мисля  януари месец като дойде, с таткото да потготвим всичко Peace Реално, като дойде февруари, или по-точно 4, влизам в 9 месец и трябва да съм нащрек! Crazy

# 202
  • Стара Загора
И забравих да кажа че вече сме 900 гр.

И аз забравих да го кажа това. И ние сме 900 гр. Laughing

# 203
Здравейте момичета,
Аз също съм се записала за лекцията на 9.12,така че и мен ме пишете в списъка.
Нефертити,какво и е на твоята плацента та ще вадите бебчо в 36 седмица??????????????
хубава вечер от мен

# 204
Нефертити,какво и е на твоята плацента та ще вадите бебчо в 36 седмица??????????????
Ами след като не намериха друга причина бебето ми да почине вътре в мене, ми казаха че плацентата ми е била вече малка и не е могла да изхранва по-големия плод , бебето беше 3500 и затова сега се презастраховат, въпреки че сега доктора каза че плацентата ми е абсолютно нормална, но тя и миналия път уж беше такава

# 205
Добра вечер!
Днес сте много интересни ,всички имате по нещо интересно да споделите.
Много се зарадвах за Нефертити,и тя в мъжкия отбор.До края може и да водим Peace

Ох ,направо настръхнах като прочетох,че февруарка е родила.Да са Живи и Здрави.Моята приятелка е родила в 29г.с. и все повече ме е страх!
И аз съм си на мнение всичко да си е подготвено от рано до най -малкия детайл.
Едни списъци съм направила и поетапно ги отмятам.
На никой после не мога да разчитам какво ще купи,дали ще ми хареса.
А за бебешките дрехи всичко изпрах и подредих два шкафа на бебчо.

# 206
Здравейте и от мене

И аз гласувах за 1-годишното майчинство, но днес гледах по Канал 1 едно интервю и не съм много обнадеждена.  #Cussing out

След среднощносто събуждане с твърд корем и вчерашният ми героизъм - Whistling ходих пеша да свърша нещо извън офиса - 3 км кажи-речи и после пак стягания в долната част на корема. Tired Днес още с влизането при докторката и се оплаках - прегледа ме за сега всичко е ОК, шийката е добре, обаче каза почивка и Магнерот 2х1 на ден, както и Пренатала и Но-шпа при болки. Искаше дори болнични да ми даде, ама аз пак на герой се правя - имам да си обучавам 2-мата колеги, които ще поемат работата ми, та отказах.
Тони, пази се. Дет се вика медал за героизъм няма да ти дадат.

При мен всичко ми е наред. Или така си мисля аз. На преглед съм на 17-ти. Но бебка я усещам всеки ден и става все по-силна. Разконспирирах я, че рита в определни часове. И съм щастлива, че нощно време спинка заедно с мен и не си пречим взаимно. Само ако Яни реши да пее и да си играе по нощите и Мопси се размърдва.

Много го мисля секциото, дето и мен ме чака. Странно ми е да реша АЗ кога бебчо да излезе. А повече ме е страх от болката от операцията. Някой знае ли колко е нормалното време преди термин за насрочено секцио? Т.е. термина ми е 27-ми март тогава секциото ще е  около 20-ти ли? newsm78

# 207
  • Стара Загора
Тедсън важното е да си влязла в 9 месец може и на 1 март да родиш. Всичко е много относително. Зависи и от бебето ако щеш. Как са му тоновете, какви са ти изследванията???

# 208
Привет и от мен Simple Smile
Качих снимки на пердето в албума и отивам да гледам муцуни от Пазарджишката среща. Laughing
За пловдивчанки и старозагорки:има страхотна промоция в м-н Баумакс на бебешки шезлонг за 19.90 Peacehttp://www.baumax.bg/Content.Node/aktuelles_flugblatt.php
Задайте стр.36 и ще може да видите рекламата.Аз бих си купила, ама като знам че ще ни подаряват, се отказах. Simple Smile

# 209
  • София
Добра вечер от мен  Hug

Благодаря на всички, които се включиха за праха за пране. Днес бяхме на панаира на книгата и купихме първата книжка за Точко  Embarassed Платнена, та ще я пера  Embarassed

Белла, от режима е - и аз гоня 20-тия килограм. Само че смятам режими - след спиране на кърменето, дано не е скоро...

Есме Вихронрав, в банка ли работиш?

kikoimery, моят хемоглобин падна под 100 вече... Предписаха ми витамин Б комплекс + фолиева киселина

Tony_st
, варди се  Hug

За лекциите на сп. 9 месеца, на маса са по 5 стола, да знаете  Whistling 10 ч. ОТВАРЯ ЦУМ, така че аз предлагам най-късно 9.55 да сме се събрали  Whistling Аз нося папките на 9 месеца в ръка, по това ще ме познаете, който не е идвал на срещи. Няма смисъл да се идва в 9.30, защото е студено и не пускат вътре. Мамите се събират предимно на входа откъм Президентството. Целта е да влезем по-първи, за да си харесаме хубави маси - близко до екрана. Няма смисъл да се чакаме на пейките и после да сме последни  Whistling

Утре заминаваме на "фирмен" коледен купон (то при нас все раничко ги правят) след работата, стискайте палци да ми понесе пътуването, че не е в София  Whistling

ПРАЗНИЧНА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНА СОФИЙСКА СРЕЩА:
1) Дата и час: 14.12.2008 г., неделя, 14 ч. остава
2) Място: през цялата ТАЗИ седмица събирам предложения за място ОТ ВСИЧКИ. В началото на следващата седмица пускам списъка и който се записва, казва предпочитано място от вече предложените. В сряда най-късно теглим чертата и в четвъртък уточняваме мястото.
Предложения - КАЗВАЙТЕ:
Джепето - Люлин (зелено човече, dyMa, Elwing, glafira, Elg, Tony_st - 2-ма, rossykv - 2-ма, tedsan) --> повечето са навити и за центъра, но няма предложения за място!!!
3) Подаръци: носете подаръци - за мамите - на стойност до 10 лв. На място ще се тегли кой на кого ще подарява.

П.С. Джепето Люлин се намира на кооп. пазар Люлин, доста комуникативно и централно място - наблизо е спирката на метрото "Люлин", минават много маршрутки, както и трамвай 8, автобус 111 и тролей 7. Пицарията е точно до търговския център, има си табела, но който и да попиташ, ще ти я покажат!

Общи условия

Активация на акаунт