Отговори
# 225
В компанията от деца обикновено е лидер. А у дома често му се налага да споделя нещата и позицията си -

Има си властна драма човека Laughing
И дъщеря ми напоследък е страшно обидчива, реве по всякакъв повод, нямала права, не сме й зачитали достоинството Simple Smile Ако трябва да свърши нещо - веднага заявява, че вкъщи я третираме като че ли е в робство  (за да е коректно предвид съвременните исторически термини бих го нарекла "родителско присъствие"  Wink) и пак рев!
Понякога тези воинстващи настроения се сменят с пристъпи на благост, гушливост и любов към домакинска работа....
Мисля че е период, предпубертетски такъв, търсят си мястото под слънцето човечета.
Търение, майчета!
Ситуацията в къщи е абсолютно същата...  Mr. Green
ДРАМА!!!
Рев,сълзи и сополи ...
И е станала една тънкообидна - при забележка от наша страна - тя си имала собствен живот  и пак рев и пак драма!!!
Мдааааааа!А това хората го наричат предпуберитет. newsm78
А като дойде време за пуберитета??? #Crazy

# 226
  • Майничка
Щерката: Мамо, не ми се карай толкова, аз влизам в пубертета.
Отговор: Ами внимавай с пубертета, че аз влизам в критическата. Mr. Green

# 227

Супер отговор!

Аз съм казала - не ме интересува ни пубертет, ни нищо...Че то понякога за най-малкото нещо - пубертет. Е...не съм съгласна,че всичко е пубертет!

# 228
Здравейте, дружина! newsm47
Докато ви четох постовете  се чудех дали не съм ги писала аз hahaha
Вече не съм притеснена, че "големият " ми мъж реве като дърто магаре, че ми търси сметка за всяка дума и се опъва като ластик аз всичко...
Имало и емоционален пубертет, в който явно са навлезли яко с двата крака...
Днес пък ни изненадаха, че втори срок и ужасната за мен втора смяна ще започват чак в 2 и ще свършват в 6.10 или 7.00.Е, ще имаме повече време за уроците, но плуването ни отиде...
За тестовете и изпитите - вече е на финала на 2ра страничка от бележника, всяка седмица правят тест по нещо и допълнително ги изпитват.
Аз вече не чакам закуски - ядат и двамата у дома, слагам и за там, после - у дома - то мъжле и вечно гладно горкото!
По въпроса с лидерството, себеутвърждаването в игрите - ами нямам време да стоя с него часове навън, оставям го, но в градинката едно доста голямо момче го тормози страшно, пък моя като петле и голям проблем се оформи.А бащата на онова момче едно пиянде и изобщо не мога да се оправя, че ще ям и аз бой май.И ходим в по-далечни градинки, пресичаме улици и т.н.
В училище не мога да кажа, че е лидер, но определено е популярен - ходи с удоволствие.
Отчетох се за днес, беше ми приятно да видя, че и вашите третолаци ви създават проблемии  Laughingи ми е спокойно...!
Хубава и спокойна вечер от мен, отивам да омиротворявам и така!  smile3503

# 229
Хрумна ми, дали не искате да си спретнем една срещичка ваканционно в София в четвъртък следобяд или в петък сутрин следващата седмица???

# 230
Хрумна ми, дали не искате да си спретнем една срещичка ваканционно в София в четвъртък следобяд или в петък сутрин следващата седмица???

На работа съм  Sad

# 231
Като чета как обсъждате пубертета и като си мислех,че при нас още не се е проявил ,и снощи щерката идва и ми показва как едната гърдичка се е подула и я боли ,и ако е това което си мисля, направо ..... ooooh! А аз я мислех за малка,тя и без това е дребничка,слабичка,най-малката в класа.... Rolling Eyes

# 232
Това си е истина!
Наш тати казва,че ще вземе да си сложи една синя каска и да започне да действа като омиротворителните сили... hahaha hahaha hahaha

# 233
Добре дошла, Боби! Летящ старт, браво, личи си, че си в трети клас  bouquet

Нези, първите признаци са налице и при щерката, подута гърдичка, че и "гаден косъм на тайно място"...
Настроенията, които описва Гери са преобладаващи, намирам обаче, че са и признак на инат, доза мързел и опит за хитруване, когато нещо не й изнася.

Момичета, ако се организирате за среща, ще се опитам да се включа и аз.

# 234
Verdad ,само едната гърдичка ли е подута? Аз първоначално,преди да се сетя за какво става въпрос, доста се уплаших. Shocked Малките момиченца порастват.... Tired

# 235
Само едната, оплаква се, че я боли. А и тя е дребничка, кльощава. Растат, това е...

# 236
А на моето момче(нце) му е набъбнала джуката, има леко матирано над горната устна, ръцете и ноктите са му огромни, краката също, а е слаб- жилаво едно... hahahaмного ми е смешен завалията и същевременно се възхищавам на стройното му тяло - само мускули, стегната кожа, няма бръчки, руси косъмчета навсякъде - като измислен е...замислих се в какво се превръщаме след време...

Днес беше при хирург да му махат много упорит кокоши трън - ще се ходи пак!А той герой излезе - вика "...нали съм мъж - ще стискам..." и сега само се събува да показва превръзката  Laughing

# 237
Покрай момиченцата ви се сетих, че миналата седмица нашият го "боляха топките". И аз не можах да се сетя за друга причина, освен за възмъжаването и за възможното позамръзване. Ама си нямам такива и не можех много да анализирам ситуацията. Добре, че отмина ей така.

Казвайте за срещата дали сте навити, че да има време да спретнем нещо. Предлагам четвъртък, защото ние след това заминаваме малко в Родопите. Но ако повечето сте на работа и искате да се съберете в друг ден - ще го преживея:) Важното е да има сладки приказки и пийване (нещо топличко или сгряващо) за майките и децата да намерят нови приятели, евентуално.

# 238
  • София
Навита съм, но най-вероятно ще съм без децата. Все пак не съм абсолютно сигурна, но ми се иска да се видим.

# 239
  • гр.София
 Аз пО-мога в петък-от сутринта до 14ч.
Но вие кажете. Hug

Общи условия

Активация на акаунт