Отговори
# 15
Ето, момичета смених заглавието!!!

# 16
Такааа, след като адреналина ми е в нормални граници идвам и аз да досаждам Grinning
Биберон- трудно го отказах (преди три седмици някъде),  не съм мислела точно сега да го отказвам, но се оказа че със запушен нос и с биберон в устата дишането  е трудна работа. Така че реших, като така и така ще реве, да реве без биберон.
Тръшкането го владеем много добре. Любимо ми е извиването  на дъга Twisted Evil
Вече го излъгах да пие от чаша със сламка.
Рали, много се радвам ще дойдете да се видим Hug
Snejanka , къде я покачи твойта елха? Хич не ми побира ума как ще опазя нашата Thinking
Хе, сега видях предложението на Мишолина за елха Joy
Акси, истина е че много зарибяваш с играчките на Марти. Онази къщичка на Фишерите колко я търсих, ама уви... Само в кикиморско царство я предлагаха за 250лв Sad
Венера, никакви болести вече Naughty
Отивам да се ровя из старата тема, че май съм пропуснала клипчето с Мила.
П.П. Забравих да питам - има ли деца, които се плашат от свирещи и мърдащи играчки? Стоян ги обожава, но имаме приятелче което плаче от такива Sad

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 15:59 от bbibbi

# 17
Привет мадамки....  baloni
Хиляди благодарности за идеите и съветите. За тръшкането приложих техниката на пълен игнор и действа безотказно. За секунди му минава. А и установих, че се тръшкоти когато е гладен или му се спи, е и понякога и когато иска нещичко от непозволените предмети. А що се отнася до биберона и ние го ползваме само при заспиване. Имахме друг проблем беше свикнал да заспива и да пие през нощта сок,. Сок та сок. Голям рев му дръпваше два-три дни преди заспиване за него, но бързо свикна за моя изненада. Сега се учим да пием вода. Не иска и не иска. С какво ли не му я давах, какви ли не шишета, обикновени чаши, чаши със сламка уж да му е по-интересно, но човека си знае вода не пие. Но за сок умира.....
Това са накратко нашите неволи.

Завиждам ви искрено за срещата и за това, че има къде да се съберете. В нашият град има всичко на всичко две-три местенца  с детски кътове, в които не ти гледат детето и ти постоянно си в препускане след него, но както и да е.... Хайде да идва пролетта, че да хукваме навън....

И накрая: Нека ви е Слънчево, Цветно и Нежно......... smile3534
Ето и малко снимчици: http://bg.fotoalbum.eu/jazznia
И страстта ни към хляба:  http://www.vbox7.com/play:e80d48d7

# 18
jazznia - ох, че сладък, рошкав и синеок красавец! Heart Eyes Мерси за снимките!

# 19
  • Банкя
jazznia Вярно много сладък малкия гладник, как ръфа хляба. Hug

bbibbi Аз тези по-големите играчки на Fisher Price ги поръчвам през фирма посредник от САЩ, излизат на по-прилични цени. Къщичката ми струваше малко под 200лв, но какви заигравки има по нея Rolling Eyes изобщо не съжалявам за такава инвестиция.
В Jumbo има от кухнята за 200лв, но имам предположение, че ще пее на гръцки Thinking
Влакчето и него го поръчах по този начин и излезе около 65лв. Peace

Рали Радвам се, когато мога да бъда полезна. Hug

# 20
Jazznia, следващия път искам клипче с пържола Joy
Акси, 200лв ми беше границата, но наистина я нямаше в Джъмбо. В ebay така и не намерих доставка до БГ.
Сега гледам, че кухните са ги пуснали доста изгодно тук http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1639530, но къщичка пак няма. То на мен ще ми мине мерака да си играя с нея накрая   Joy
Айде ,че аз не пиша по сто години а днес се улях Embarassed

# 21
  • Банкя
bbibbi Аз не си ги поръчвам директно, а през фирма - тоест доставят се до техен офис в САЩ и те оттам се препраща до офиса им тук. Peace

Иначе тази цена за кухнята е много добра. Тук във форума се заформят комплексни поръчки от този сайт - ето тук.

А не мисля, че ще ти мине мерака. Wink
Преди време четох коментар някъде по сайтове за продажби на майка, която подарила такава къщичка на малкия син (10 месечен) и като попитала по-късно по-големия (5 годишен), кой коледен подарък му е харесал най-много, то посочил къщичката на брат му. Mr. Green
Аз лично се надявам да е в употреба поне още няколко години. Peace

# 22
  jazznia, този гладник е същинско ангелче.   Heart EyesНаправо да го схрускаш...такава невинност. Ама на мен клипчето ми излиза без звук  Rolling Eyes
Снимките съм ги гледала и преди/ ако не се лъжа/. Купонът е чудесен!
-----
За подаръците,  ние ги намираме под елхата. Всички в коледни опаковки,с панделки, с надписи.  Голямо вълнение настава /засега за баткото де. Ще видим тази година реакцията на Велин. Решила съм за него  кола, дето се бута с крачета. Мисля, че и пумпал много би го впечатлил. Да видим пумпала дали няма да затрудни добрия старец. Laughing
Елхата ще украся може би другата седмица и аз съм в чуденка как ще я опазваме, защото тя е голяма и трябва да си е на земята. Нямам търпение да видя радостта на Вили, че тая година вече си разбират децата. Мисля, че  и за елхата ще се разберем. Когато му обясня, че не е за пипане в повечето случаи ме слуша. На него му дай да бяга и да се катери, иначе слуша и е с добро сърце  Joy
И аз като Мишонка съм му оставила негови си местенца за игра. Едно ниско чекмедже в кухнята го  пълня  с безопасни прибори , лъжици, гъби, щипки и т.н. Много се забавлява там, докато аз готвя. И в детската има шкаф с ненужни джунджурии и там утолява страстта си за ровене. До тях са чекмеджетата на Крис с учебниците, но за тях знае, че не се пипат. За сега успявам.
Момичета, благодаря ви за магийките.  HugПомогнаха Днес съм вече нов човек. Ей, много лошо било да си болен. Много ми е мъчно за Велински и нямам търпение да си го взема.

Доста се разписахте тези дни и темичката скоро ще се преполови. Това , разбира се много ме радва и врътнах тези скромни заглавийца ако се изчерпят на Галито :

Дядо Коледа пристига със  шейната, ОКТОМВРИйчето го чака пред елхата!  
ОКТОМВРИйчето е палаво човече и трудничко се справя мама вече !
 Laughing
Айде на всички  Hug   Hug  Hug

# 23
  • София
И аз съм голям фен на тази къщичка  Laughing; една мама беше писала че ги пускат в Джъмбо на доста прилична цена около стотина и нещо лева, но пеят само на гръцки  Sick; предполагам, че и с кухнята е така. Акси и аз бях харесала подарък за Коледа от серията little people, ама да видим като тръгна да пазарувам какво ще е, засега със сигурност ще им купя люлеещо се конче, въпреки че ще пада бой за него  Simple Smile и нещо музикално с копчета че много обичат.

Биби, Сани я беше много страх от пеещи играчки, бяха й подарили едно музикално пиано, така си и остана, сега малките набързо му видяха сметката  Simple Smile

Jazznia Laughing голям сладур е малкия. И моите много обичат хляб и вода не пият  Laughing; едвам ги научих да пият поне по малко чай, че и сок не искат. Лекарката ме беше наплашила, че не можело само на АМ и кърма, та се видях в чудо; сега намалям количеството чай и чаят все повече прилича на оцветена вода  Confused

Нашата елха стои нависоко и не е много голяма, да видим как ще събера под нея играчки за три деца  Laughing

За бибите - много ги обичат и засега няма да ги махам  Confused

За тръшкането - не се тръшкат така като Сани все още  Rolling Eyes, но се сърдят - Крис веднага се запътва към най-далечния ъгъл и се скрива там, а Яси забива глава в земята и започва нещо да си мрънка или да пищи ако е мноооого ядосан. И аз не им обръщам внимание  Peace

# 24
  • София
Ей ме на пак набързо! Confused
За празника съм съгласна ,каквото решите .Дани добре е предложила  Peace  bouquet.За подаръците както искате и без съм съгласна. Имам едно желание само Wink ,да направим обща снимка на големите ни бебоци  ама хубава  Heart Eyes
За съжаление нямам много време да пиша Confused . Радвам се ,че ще ви видя  bouquet. Мишолина и вас  bouquet
Наде ,Дани, Благодаря още веднъж за организацията   bouquet,ако всички са като мен ...нямаше да стане Embarassed
Чао и приятна вечер на всички !Отивам да слагам дребните да спят Heart Eyes bouquet

# 25
запис и аз в новата тема , сега отивам да чета

# 26
Мишонка, Мила е мноого сладка, аз ти казвам, и моят е голям танцьор - предлагам да ги сдушим туй онуй  Mr. Green

Венерка, айде, отчете се с болестите за тази зима. Отсега нататък здраве  Naughty

Акси, много хубав влак си купила, аз още не съм измислила, но се колебая между няколко неща.

Джазиния - много е сладък твоя Цоцко - какви хубави бузки има  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 07:06 от Лeни

# 27
Eдин късен пост на спокойстиве...

За биберона-залъгалка, Косьо никога не му е бил фен, много малък разбра, че "това нещо" не пуска нищо и го отказа тотално и категорично на около 2 месеца!
За млякото, Косьо не пие мляко от шише (с голяма дупка), защото още се кърмим, почти се научи да пие от сламка почти, защото от 2 дни съм по-настоятелна в ученето, от шише с биберон пие само вода и сок, може да пие всичко и от чаша (За протокола - храним се и без лигавник от лятото).
За подаръците, и аз съм като Лени Hug
Украса празнична вече има в къщи, но не е всичко, аз украсявам на 20 декември, така съм свиканала, лесно ще опазя всичко от поразия, тъй като елхата ни е малка и ще бъде сложена на по-високо, защото досегашното й място е най-любимото на Косьо и той просто ще я "разчисти" от там, както и всичко около нея!!!

Е, това е от мен лека и спокойна нощ ви желая!! Hug

# 28
Хайде и аз да се разпиша в новата тема! Hug

Лени, Наде, Дани , благодаря ви за безупречната организация!  bouquet  bouquet  bouquet Надявам се да сме само здрави и сме на линия. Peace За подаръчетата - както решите , приемам всякакъв вариант! Mr. Green

Гале, на теб късмет на изпита Peace
Мишонка, Мила е страхотна , много добра танцьорка със страхотно чувство за ритъм.  Heart Eyes
Лени, пусни някое клипче на танцьора Ноли да му се порадваме. Heart Eyes
Jazznia, Цоцко е голямо сладурче. Heart Eyes Румен и той не пие чиста вода. Thinking .Задължително сипвам и малко сок , в противен случай плюе Whistling
Меги, уби ме с трите пити на прощапулника . Много добре си се справила , изглеждаха чудни , най-вероятно са били и многоооооо вкусни. Flutter А Кари е мацка та дрънка.

За тръшкането- ами тръшка си се , но майка му е непоколебима Naughty. Щом се е стигнало до тръшкане значи , че нещото е било забранено за него, и да се тръшка и да не , няма да го получи. Naughty
За бибата- от 4 дена " няма почва у нас". След като реших , че ще го отказвам , първо отрязох отпред бибата / бях чела някъде , че така ставало по-лесно отказването/ и шоуто се започна. Обръщаше я от едната, от другата страна , плюе , пак я вземе , абе с една дума много й се чудеше и наистина по-малко време се задържаше в устата му. На следващия ден обаче реших , че ще я махна въобще и така вече 4 ден сме без биба. Изкарах две кошмарни нощи /в  неспане/ , но снощи беше спокоен. Надявам се с това да сме се разминали и скоро съвсем да я забрави. Praynig
Коледната украса- в неделя украсих къщата , но реших да купя малка елхичка , защото ако сложа голямата ще има по цял ден да си играем на "бутни-вдигни". Whistling Сложих я на бар-плота и няма никаква опасност да бъде нападната от терминатора.
За подаръците- тя нашата елхичка е толкова малка , че няма да мога нищо да събера под нея.  Confused Още не съм решила какъв ще е подаръка му , ще трябва да пообиколя малко , но събирам идейки от вас. Wink Тази серия little people и на мен ми допада, може би ще е нещо такова. Wink

Hug Hug Hug

# 29
  • Sofia
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница, е намален с 5 бр.
И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

От тук.

Общи условия

Активация на акаунт