Отговори
# 195
  • София
Ето ме - зъвзех компа от мъжо със зор  Mr. Green
Днес много, много голям проблем имахме - това според мъжо, но не и според мен де. Кари имаше запек.  Joy Joy Лошото беше, че от обяд се напъваше и ревеше - много жално и дълго, чак се изпотяваше цялата. Свиваше крачета, почервеняваше, напъваше... Чак вечерта успя да свърши работата - много дебело и твърдо излезе. Даже имаше малко кръв, но розова - явно се е цепнала. Бяхме смешна картинка - тримата на спалнята - Кари на гърнето, ние легнали - Тя напъва и реве - гушнала баща си силно, а ние с мъжо напъваме с нея. Сега спи с едно шише със сок от круша в леглото. Утре сме на консултация за кашлицата и ще се отчетем.

Di&Ro Не мога да се сетя къде са сложили детски кът - в кафенето би било готино, стига да не е запушено много, че по спомени там си се пуши. За снимка бг - трябва да се изкажат по-запознатите.

Мишонка
- драйвърът явно ти го е махнала. Маграт е обяснила. Казвай оправи ли го?

Гале - брой ме, само да каже дофторът утре, че сме здрави. Ние излизаме малко по-късно, че вече спи от 12 до 15, но ако е хубаво времето може и да изместя спането.

Мекс - мойте съболезнования, тежко е точно по празниците.  Hug

Джоли - малката просто те е разбила - ами виж колко мило - дала си бибата. Пу, пу сладурана тя.

Биби
- скрии копчето за рестарта - обърни компа така, че да не го пипа, сложи нещо тежко отпред. Залепи цял лист хартия - дано не се сети да го къса де. Все нещо бих измислила. Тея с вратите  - да идват и да си оправят нещата.

Искам да е топлоооо - как ще издържа зимата не знам.

# 196
Ей ме на посред нощите пак съм тука,ама ще лягам вече,че утре тежък ден ме чака.
Меги -милата Кари,как се е измъчило детето.Имали сме много такива случаи,при нас помагаха глицеринови свещички,то не е баш сещички ,ами нещо като ампулки пластмасови,изтисква се глицерина в дупето и няма и 1 мин и тръгва.Ама в началото е гадно,щото първото излиза много твърдо и си цепва дупето,давай й сокчета от круша,сини сливи,може и плодови пюрета,тиква.При нас действа и прясното мляко,не знам ти дали даваш.Дано не се повтаря.

Звука на компа ми го оправи учителя на баткото ,който идва да дава уроци в нас ,оказа се че неговата първа специалност е информатика,та човека ми инсталира на ново програма за звука,Ми мойта дивата дъщеря ми изтрила софтуера за звука,как ви звучи ,а.Хакерка от сега,дрисла.Както и да е,вече имам звук Simple Smile

Магратче,направих душа точно както ми каза,ама беше празнооо,Мила е изтрила всичко за звука,не знам как,сигурна съм ,че е наслуки нещо,ама е направила беля.

Ето няколко снимчици да не ни забравяте Grinninghttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=175418&pid=9350059

Изчезвам да спинкам,абе ваще проревават ли на сън?Мила всяка вечер реве в съня си,за кратко но ме събужда.

# 197
  • София
Здравейте набързо и гуш! влизам само да кажа ,че за сега утре сме на линия Praynig та както казва Рали в 13ч на уреченото място с подарък! Никой не каза дали ще води батковци и каки ,ако има такива да пишат да взема и моя ,мисля че клубчето е доста голямо и ще се забавляват ,но ако няма да не го взимам /той сигурно ще иска, още нищо не съм му казала newsm78/
Бибби ще ти пиша на лични Peace
Извинете ,че на бързо ,но наистина нямам време иначе ви следя и много имам за писане ама явно ще е почивните дни . Всички болнички бързо оздравяване и целувки  Heart Eyes.

# 198
Добро утро  kaffeetrmker_2

Сега да видим дали ще успея да напиша нормален пост най-сетне.
За изпита, ако някой се сещаич и не ме питайте smile3555. Не намерих кой да гледа бебата и ей ме у дома. Но ще се оправя някак Simple Smile
Mexx моите искрени съболезнования. Съжалявам, че няма да се запознаем.
Розеншон жалко, че няма да дойдеш, много интересно туй с ескимосите. От къде ти хрумна тях да изследваш Grinning
Нелкин аз реших да взема Неда, ще е нечестно ние с беба да ходим на купон, а тя да стои у дома. Така че от нас и 1 бр кака. Само кажете подаръци за големите ще има ли? Като ринцип, щото ще е кофти, ако аз взема за Неда пък за някой друг бате или кака няма. За мен не е проблем и да няма. Мога да и обесня и да разбере. Със сигурност ще бъде компенсирана hahaha
Лелеее Мишонка ми то страшен бонбон Мила Heart Eyes изобщо не бях забелязала, че е станала такава къдричка. И как сладко спи на масата Joy
Меги много мъчно ми стана за Кари, милото детенце. Дано не се случва повече  Flowers Four Leaf Clover
Гале ей най- накрая малко въздух за теб и да се порадваш на Жорето, а и той да си отдъхне от "четенето" Mr. Green Жалко, че таткото замина, ама...Не е лесно да си моряшка жена Heart Eyes
Венерка какво стана с вас? Оздравяхте ли?
Гинче бонбон туй Кате. Аплодисменти за картичката.

Я моля ви пуснете линк към клубчето, че аз не запомних къде е  ooooh! Ние сме готови с подаръка и сме залегнали в нисък старт. Ех как се вълнуваааааам   jumpuu Flowers Sunflower Kissing Heart

# 199
Добро утро и от мен  love001 Айде сега на кафенцето

Маграт, мале...пропусна го значи newsm78 Нямаше ли някоя съседка или нещо такова, да помогне за няколко часа? Що не писа тук можехме да помогнем (такива като мен дето си стоят у дома и не работят, на драго сърце щях да ти съдействам newsm10)- ти беше в София, нали newsm78
Ето и линка: http://www.pchelichkatamaia.com/

Изчезвам да спинкам,абе ваще проревават ли на сън?Мила всяка вечер реве в съня си,за кратко но ме събужда.
Мишонка, при нас го има тоя момент. Даже често се случва, да спи спокойно и изведнъж newsm45. Налага се да станя, да я гушна, да я люшкам, пея....абе smile3506 Майка ми вика: понеже не реве през деня си наваксва през ноща newsm62 Как оставихте детето да спи така на масата бе smile3532, много е сладка Heart Eyes Пък и хакерка hahaha Joy Ох ooooh!, и мойто диване само пред компа седи и го включва, изключва, като го обърна почва да вади кабелите smile3511

Меги, много жално ми стана като си помисля какво й е била на Кари Rolling Eyes. Ние не сме имали досега запек, ама аз като дам круша и да видиш как се разбива набързо!

Айде до после Hug Hug Hug

# 200
Айде Варненки щом сте по-свободни вече да вземем да се срещнам, а?
Днес ми се струва,  че бая духа, ама можем един Мол да отразим  поне newsm78
Меги, кога ще водиш Кари на лекар?

На мен нещо не ми се отваря снимка.бг, ама то ще е от тъпата ми връзка  Close

Тристе, Катето е страОтна  Heart Eyes Всякак е готино твойто девойче и тва си е  Grinning

Аз пък каквато съм забравана от десет дена се каня да купя стерилен контейнер за урина, че да пусна на детето изследванията за годинката  ooooh!
На всичкото отгоре трябва и на УНГ да го заведа пак заради тия къси, тесни и прочие носни ходове ама и това не мога да се наканя да направя...

Маграт, снимките на Еличето ги видях. Ся съм в чуденка, да взема да почвам да правя и второто момче, че да мога и двете ти щерки да отмъкна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасни са. А, не знам защо, обаче Неда ми е слабост от как съм я видяла за пръв път  Blush
Успех с изпитите. И аз имам пет  ooooh!

# 201
нелкин съм Wink На работа съм и влизам от компа на фирма до нас.Маграт аз предлагам който вземе по-голямото си дете да му вземе някакъв символичен подарък и да го надпише и така ще има и за тях Peace все пак и те да се радват  Peace . Ще чакам Рали и тя да каже дали ще води баткото ,но може би аз ще взема Калоян ще видя дали ще има желание  bouquet .Чао и лек ден на всички  bouquet

# 202
ай де утре варненски чеда да се видим-знам, че събота но може с татковците...не знам къде ще ходим, ще го измислим чух се с ДЖИДЖА и тя засега навита...днес не мога..свеки ще ме ИНСПЕКТИРА/т.е ще иде да ми вдига нервите/.
чакам оферти и предложения Thinking

П“С може и друг ден да е-аз до 16ти съм тук, на 16ти заминаваме  за празниците!

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 13:27 от galentinass

# 203
Аз пропускам утре.
Утре аз чакам гости  Confused
В неделя пък съм на една среща следобеда  Confused
Приказката е "ще се видим тез дни по Коледа" , ама при нас ще стане след Нова година май Sad

# 204
  • София
Привет Simple Smile

Mexx, съболезнования за дядо ти  Cry  Hug

Тристия, Mишонка, много сладки момите  Heart Eyes
Mаграт, аз не успях да видя ваши снимки (пак по диагонал съм чела  Embarassed), но пък ще ви видим наживо утре  Flutter

За големите деца на купончето - по - скоро няма да идва Mартин, поне той така каза последно: "Mного ще е бебешко, какво ще правя с толкоз много терминатори"  Crazy
Ако все пак много се тръшне, че иска (съмнявам се, по - скоро ще ги оставим с татко му да допразнуват тук, пък ние ще тръгнем по - рано), ще го взема. Щом ще има и други дечица може пък да размисли (нали с Неда са си приятели, пък и с Калоян май се познават  Party)... Mисля, че по шоколадово яйце или нещо друго подобно ще свърши работа...
Аз изчезвам, до утре на тези, с които ще се видим  Heart Eyes
На другите  Hug Hug Hug

# 205
Привет и от нас днес!  bouquet
Аз най-поле съм готова с подаръка и много се надявам да се хареса на този, на който се падне! Praynig

Мехх, моите съболезнования за дядо ти Hug

Mишонка, много сладка Мила Hug

Тристия, както винаги Катето е прекрасна!!! (и Косьо има същата блузка с костенурките Wink)

Хайде до утре на срещичката-купон!!!

П.П. Варненки, чакаме снимки и от вашето срещане!!! Hug

# 206
За съжаление и аз няма да мога утре. Ако искате да пробваме като следваща възможност понеделник  - удобно ли ви е?

mishonka95,  и Росен постоянно се буди и прискимтява нощем, дори иска и мляко.....иначе уж не се виждат зъбки в акция пък все мрънка - заспива по-дълбоко чак след сутрешното мляко в 6ч.

# 207
  • София
Днес за малко да изпуснем часа за доктор - успахме се и тримата - станахме в 10 и половина- а си легна в осем, явно на мен с е е метнала малката. Прегледа беше съпроводен с кански рев и хлипания   Sob,  но според доктора сме здрави, ще пием още два-три дни мукосолван, може да събира храчки от него, но това превантивно било. Цяла сутрин не е кашльотила. За твърдото ако - ще давам дуфалак,  smile3550 като намалявам постепенно дозата. Явно е стояло поне седмица, а това че акаше всеки ден означавало, че посто новото ако е минавало покрай това твърдото. Та сега пак си върши нуждата добре, но дуфалак ще си пие седмица.  Sick

Гале, какво ще кажеш утре да преслушаме клубчето в МОЛ-а до ХЕИ? Който е свободен да се включи, само да се разберем за час. А за понеделник съм навита.

Коки
  отивай да го види уши, нос и гърло непременно. Днес бяхме при доктора и може да се събираме.  Hug

Ох събудихме се оакани до ушите.........

# 208
Меги, до ХЕИ няма Мол  newsm78
Аз съм щяла да имам гости към 4-5, така че до тогава съм фри  Peace

Меги, аз питах за лекаря с идеята да използваме да се видим след това  Peace

# 209
Меги, до ХЕИ няма Мол  newsm78

да не става дума за сладкарнице "ГЕС" с детския кът до ХЕИ? newsm78 ми ко не г о измислим МЕГИ ставаме утре и ще се чуем по ГСмите и ще измислим нещо bowuu само не ме карайте да ходя до някой МОЛ..незнам как да стигна до там Blushили ме упътете Whistling или някой да мине да ни подбере...

Общи условия

Активация на акаунт