Вече не сме срамежливи, защото сме Дюканки красиви - 137

• 24 505
  • 471
  •   1
Отговори
# 330
Боби, знам че истината е в месото и рибата, но схемата нарочно я направих така, за да не остава дълго време организма без прием на никакви въглехидрати и да избегна кетозата.

# 331
Добро утроооо  Hug
Първо да честитя празника на студентите и бивши на патерици   bouquet
Да поздравя шуменки  Laughing, прекрасни стееее   bouquet
pepi1974 , честит празник ма малката ти принцеска  Hug
cote , дай снимка на минижупа деее  Flutter Heart Eyes

Аз да ви се похваля, вчера имахме празник (байрям). Може би знаете какво се приготвя на такъв празник (баклави, баници, агнешко, сарми...), но знаете ли, от нито едното не съм вкусвала  Naughty. Бяхме си на село, трудна работа  ooooh!, но успях да ги излъжа бабите  hahaha. Че и децата инструктирах да не казват че съм на диета  Joy. Само отговарях, че заради жлъчката не мога да ям това и онова  Joy. Мъжо снощи ми се чуди  Shocked, ама ти вика наистина ли няма да си вкусаш хич  Crazy. Абе инати сме ние дюканките и това си е  Joy

Хайде лек и отслабващ ден на всичкиииии  Hug

Ааа, забравих, днес кантарчето ме показа с още едно кило долу, свалените ми килограми стават точно 10. Дано се задържа и утре, и в други ден.... Остават още някакви си 5 кг  Mr. Green

# 332
Боби, знам че истината е в месото и рибата, но схемата нарочно я направих така, за да не остава дълго време организма без прием на никакви въглехидрати и да избегна кетозата.
Аз мисля, че като променим схемата, това е удовлетворяващо за психиката, коята пък за мен има много важна роля при отслабването!
Не ми става ясно за кои въглехидрати говориш, особено щом не си яла дори трици, обясни, моля те Hug

# 333
Добро утро !  Тази сутрин катарев ме зарадва и то много  Hug след като миналата седмица едва в събота мръдна и станах м\у 75 и76 кг надявах се поне да затвърдя 75 а той днес взе че показа 74кг. То на мой те 163 см им трябва още за сваляне но има време.  
  Pepi  Ч И Д на малкото слънце.
  А относно темата за белтъците тази сутрин като я видях малко се подразних, Naughty защото които е решил  и е започнал да прави някаква диета ( режим) независимо коя. Той си е  преценил плюсовете и минусите. И не е нужно някой да те убеждава че е вредно( или по точно при 20 свалени кг. да се опитват  да ти развалят радостта)

# 334
Говоря за включването на зеленчуци, млечни и трици на другия ден след деня с абсолютно чисти белтъчини - схемата е 1/1 Peace

# 335
Добро утро и от мен!

Аз съм малко объркана след днешното мерене и вчерашното включване на една ябълка, две филии пълнозърнест хляб, 40гр. сирене и 200гр. пълнозърнести макарони(измерени след сваряването, разбира се  Simple Smile ). Та кантарчето показа 1,2кг. повече и сега се чудя дали сами ще си се махнат и какво ще стане като направя заплануваната гала в сряда...Хм, странна работа.  Thinking А и вчера да ви кажа честно се чудих кога да смогна да изям всичко, което трябва да включа, за да е на някакви интервалив все пак, а не накуп. Някакси останах с чувството, че ядох нетипично малко месце тоя ден, което до някъде е разбираемо. Какво мислите по въпроса? Дали да намаля някои от разрешените неща на първо време? На мен ми се искаше да включа всичко и да си карам по учебник, но...знам ли. И на всичкото отгоре съм малко болна, със запушен нос и болки в гърлото  #2gunfire . Намрънках се  Laughing .

aynur, честито 10то свалено килце!   bouquet

Боби1973, много добре се обосноваваш - удоволствие е да ти чета постовете!  bouquet

Сега заминавам на работа, после на лекции  ooooh! .

Хубав ден ви желая! Hug

# 336
Божеее,най-накрая 67,500.Колко съм щастлива ако знаете (знаете де)  Laughing! Момичета,много се радвам,че съм част от това наше начинание и ви целувам  Hug Благодаряяяяя!Лек и спокоен ден

# 337
mandarinkata , аз никога не ядох всичко разрешено в един ден WinkВсеки ден - плод и двете филии, но останолото по 1 на ден .Наблюдавай се, сега ще задържаш повече баластни вещества в корема.
Mина, ясно Laughing!

# 338
Е добре де, моето меню добро ли newsm78-никой не ми отговори-иначе сега закусвам кисело мляко с 2с.л.овесени трици.Втори ден ми е да ви кажа, но защо тази ударна фаза се смята за трудна и след 5-ия ден е под лекарско наблюдение-на мен не ми се вижда толкова трудно, ама да не би аз да не съм разбрала нещо newsm78 newsm78 newsm78.
През ударната фаза маже да се ядат:чисто месо,риба, яйца, обезмаслена извара, обезмаслено прясно и кисело мляко, овесени трици-да не бъркам нещо бе хора

# 339
Добро утро!
Със закъснение искам да честитя отминалите празници на всички, но вкъщи имам проблем с компютъра. Честит имен ден на всички с име АНА!
Чудесна срещичка си направихме в събота Добре, че Креми дойде от Варна, че малко да ни поразмърда.
Боби1973, аз май наистина не съм за познаване, не мога да се преборя с едни 2-3 кг. По принцип от 11.11. би трябвало да съм вече в 4-та фаза, но за сега я отлагам за неопределено време.  Общо взето , както някой спомена, май най-подходящата за нас е доживотна 3-та фаза.
Поелавам лек и отслабващ ден на всички!

# 340
Здравейте!

Благодаря на всички, които ни "харесаха" на снимката от срещата!
Аз вчера пропуснах да честитя на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти. Да го направя сега - на всички желая много здраве, много любов, усмивки и успехи в начинанията им! Сбъдване на жяланията и мечтите!
Пепи, честита ти именничка! Да ти е здрава и безгрижно детство пожелавам!
Честито на всички с намаления в кг! aynur, и специално на теб  Hug.
И аз тази сутрин за пръв път видях 62, макар и 62.9.  Laughing. Напредвам!
Желая ви успешен ден!
Целувки на всички! И прегръдки  Hug.

# 341

В дните на протеини се храним и с млечни продукти.В нашия режим няма само белтъчини. Laughing
Всъщност ,няма да е зле да разгледаш книгата на Дюкан и тогава да нахлуваш с разни теории.

Разгледах менюто, спокойно Wink  Peace   bouquet

# 342
Ух аз пак ще ви прекъсна сладките приказки...
Но първо Добро утро и честит празник на всички Анита. А на тея като мене снощтни и на работа, много сме, няма да се предаваме  Joy

Не знам кой какво ме питаше, сериозно хич не съм в кондициа да запомня имена за което се извинявам. Но по принцип, диетата и менютата за които говоря за на приятеля ми, демек Джокаторето или там както ви харесва... Аз режима го спазвам малко през пръсти, но за сметка на това не се чудя защо нямам резултати. А пиша от негово име, понеже мрази форуми и ако трябва да отговори ще е след 2-3-10 дена...
Та за менюто... като толичество, не знам кое е добре, но двамата спокойно си делим едно пиле за вечеря, като аз ям крилата и едно бутче, демек той си хапва солидно. През деня яде 3-4 яйца, кисело и прясно мляко, извара (само сирене не сме яли, ама... айде бе, не мисля че това е основния проблем), и на междинни хранения 1-2 консерви риба тон в собствен сос с лимонче. понякога и по-големи количества, аз лично толко не мога да изям за един ден....
Та забравих някой друг нещо пита ли... но ще ме извините...

# 343
aynur, поздравления!
Много ти се радвам  Grinning

# 344
Котенце Няма отчет,вече 2седмици и нещо.Ама поне разбрах от какво е  Thinking Във финансова криза съм и минах на едно евтино ядене,което умишлено избягвах 5 месеца.И сега съжалявам,че го ядох-ролца от раци! Първия път кантара не отчете плюс ,но оня ден пак ги ядох и вече 2 дни съм 1 кг отгоре.Никакви ролца вече  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт