Вече не сме срамежливи, защото сме Дюканки красиви - 137

• 24 502
  • 471
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте всички,искам да Ви благодаря,че успяхте да ме запалите и мотивирате да изпробвам нещо друго за сваляне на килца.Досега бъхтех на кростренажора,фитнес,ходене пеш и пак съм кръгла, на разтегнати връзки и хрупащи колена вече не обръщам внимание.Това ме тормози психически.Най-обичам пържолки,триците отдавна си ги ям сутрин,само че ги редувах с овесени ядки и мюсли.Но вече край!От два дни съпазвам режима и съм се запасила с всичко необходимо,което пък се оказа любимата ми храна и то приемана по подходящ начин.Изобщо няма да ми е трудно.Но ще се претегля чак в петък,тогава е петият ден.Обещала съм парфюм на приятелката ми,ако има резултат.Тя свали 15кг. от лятото до сега.А други мои приятелки ще започнат след празниците,за да могат да хапват до насита сърмички и баници.Което пък ме навежда на мисълта,че не са достатъчно мотивирани и няма да постигнат резултат.Какво по-голямо предизвикателство от това да си приготвя всички празнични ястия според режима???Точно тогава ми се пада ПЗ! Успешен ден Ви пожелавам сладкишчета.Продължавам да изчитам всичко,което сте писали досега Grinning

# 361
Може ли да ми обясните, защо трябва да се ограничава водата до 2 литра? Аз пия поне 3 литра на ден и смятам, че така помагам на отслабването като изхвърлям по-бързо токсините и всичко, което задържа течностите в тъканите.
Защото, за да изхвърлиш токсините и да не се задържат в бъбреците, 1.5 литра е достатъчно - сложи още малко, за да изхвърлиш и мазнини.Естествено, това са относителни числа, защото не всички приемаме еднакво количество протеини.А ако претоварим бъбреците с много вода - като с 4 литра например, те ще са особено затруднени и може да те заболят или да се обадят по др. начин.Сега е зима - лятото е друго нещо, тогава сме жадни непрекъснато и водата се изпарява(обясних го екстра hahaha).
Няма ограничения, само разумно поемане на течности и да не се пада под 1.5 литра, за да не се задръсти пък тялото... Peace
А, забравих - при мен специално, като прекаля с течностите, подпухвам и задържам.Непрекъснато повтарям, че трябва да се наблюдаваме и да проявяваме разум...съвети давам внимателно, защото всичко е индивидуално и относително, но не мога да препоръчам на новобранец да пие прекалено много вода.
zorita-zoraide , welcome и успех!

# 362
zorita, и на мен ми е втори ден-да видим до петък какво ще покаже кантарчето. Аз също мисля да не се тегля всеки ден, че ще се побъркам #Crazy
Иначе аз си въртя и велото newsm39

# 363
  • София
Извинете ме за невежеството, но житни трици и пшенични трици едно и също ли е?
И още нещо - ако ям 3 с.л. овесени трици на ден, това означава ли, че немога да ям в този ден никакви пшенични (или житни???) трици?

Благодаря за вниманието!

# 364
  • София
Хелоу любими мои!!! Hug
Боби1973  Hug Твоите постове ми действат страхотно, а вярвам и на всички останали. Шапка ти свалям, толкова си компетентна!
Фийлгуд, благодаря ти за добрите мисли  love001 в трудни моменти и най-малката подкрепа има огромно значение! Все още нищо, но съм решила да си дам почивка до края на годината, пък след нова година ще му мисля...
Айнур, честити празници smile3525! Вярно, че вашите специално са мнооого изкушаващи откъм сладости(знам го от личен опит), но пък виж си наградата!
Гюлбенур, по името ти съдя, че и ти празнуваш, и на теб  newsm51
Котеее, дай го тоз минижуп де, не изнервяй форума!
Тонито26, страшно ме кефи твойта нова картинка! Не се ядосвай душичко за задържането, пак ще тръгнеш! Въпреки че не вярвам да е от ролцата - махни ги от менюто си, не са толкоз ценни...
Крикри, я давай отчет какво правиш? Нещо ми се загуби...
Дари86, Даниа, Татит, Нелсън, Ривела, Аби, МамаМамисима, Филюдка   Hug
Бебка, Музичка, Кали08, Сани3, Шуши   Hug
Айде не мога да изредя всички, но ви обичам всички - лек и отслабващ вторник!

# 365
От велото такива крака направих не е истина,сутрин пиех кафе с Миглена Ангелова и час въртях,сега тя е Чакръкчиева и пак пия кафе с нея само,че бъхтя кростренажор и сега разбрах къде ми е била грешката.Не пиех вода,никаква,просто не ми се пие.Но сега се насилвам и си пълня шише от сутринта да ми е пред погледа.Гледам около 1,5л до 2л най-много.В петък ще видим.Сега съм 85кг.Успех!

# 366
Боби, съгласна съм с всичко, което пишеш, само това с водата не мога да го възприема.  Hug   bouquet Аз лично ако пия само 2 литра вода започвам да чувствам жажда, която пък е последен признак, че организма се нуждае от още течности. Нищо лично, просто исках да разбера основанието ти за това мнение.

# 367
Извинете ме за невежеството, но житни трици и пшенични трици едно и също ли е?
И още нещо - ако ям 3 с.л. овесени трици на ден, това означава ли, че немога да ям в този ден никакви пшенични (или житни???) трици?

Благодаря за вниманието!
Едно и също е, да, и триците, независимо какви са само 3 с.л.на ден.Не се поема повече, защото те повличат със себеси и минерали и олигоелементи.
Lucie , притесняваш ме с тези комплименти, душа - аз не правя нищо различно от това да напиша каквото е известно за режима...когато имам време сигурно прекалявам с присъствие и предполагам, че това дразни някого, но ме търпят хората като гледам Wink
Мина,щом си жадна - пий, естествено!Аз ако изпия 3 литра, ще имам нужда от спасителен пояс LaughingСпоменах, че прекаленото приемане на течности, ако не си жаден, а се наливаш просто, може да доведе до задържане и натоварване на бъбреците...Всеки да се наблюдава и да преценява за себе си Hug

# 368
Lucie  Heart Eyes Благодаря ти за подкрепата.Не аз не се ядосвам....но дойде и моето време за задържане.Мисля,че е от ролцата,защото след като ги хапна,сутринта винаги съм с плюс.

За водата Пийте колкото ви се пие,но не по малко от 1,5-2л. Нормално е на килограм телесно тегло да се приема по 30мл вода! Аз лично пия по  3-4 литра дневно.

# 369
Боби,аз съм нова,идват още нови,не всички четат,на някой по-лесно им е направо да питат,вместо да се поровят,така че ти си компетентното присъствие тук!И имаме нужда от теб!  bouquet

# 370
  • София
Привет на всички, пожелавам ви усмихнат ден в борбата !:-)))
Мила Боби, вече втори ден съм на чисти протеини и рано не рано,ще се хваля !:-))) Кантарът закова тази сутрин безапелационно -1 кг  Simple Smile Не бих казала, че това е голяма изненада, защото и предния път започнах стремглаво:-) Не се ограничавам похапвам минимум 4-5 пъти, пия вода и да чукна на дърво нямам главоболие. Реших да направя 4 П дни, но ако почувствам дискомфорт се мятам в смесения:-)

# 371
  • София
Боби1973 благодаря ти!
Успех на всички, Аз само да се похваля, че 5-ти ден съм на ударен режим (демек последен) и вече свалих 3 кила, бях 85 я трябва да съм 65.

Успех желая и на вас Simple Smile

# 372
Здравейте Simple Smile

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АНИТА !!! Включително и на мочта сестричка  Hug

На мен днес ми е втори ден ПЗ. Според вас кой е другият оптимален вариант на редуване след 5/5, защото този ми се струва дълъг за мен. Включа ли веднъж зеленчуци, трудно ще се откажа от тях, много обичКам да си ги хапвам.

Хубав ден на всички Hug

# 373
  • Пловдив
Добро утро, добри хора!

Добре дошли на новите попълнения и успех!
Слушкайте кака си Боби и нещата ще вървят по вода.  bouquet  Hug
Гарантирам! Heart Eyes

Аз днес мисля да направя една гала, но още не съм измислила какво точно ще е извънрежимното похапване. newsm78
Иначе съм доволна от третата фаза, нещата се развиват кротко.
Стоя си на нужните кила и дори не варирам нагоре-надолу повече от половин кило.

# 374
Здравейте на всички дюканки и дюканци,
вижте каква полезна информация намерих за чая:
"В студените зимни месеци няма нищо по-полезно и приятно от една димяща чаша чай. В нашата култура кафето отдавна е изместило чая, но това не значи, че трябва да се оставяме на течението. Много народи, предимно северните и японците, консумират средно поне по чаша и половина чай на ден. Чаят има много предимства, особено пред абсолютно ненужните и вредни газирани напитки, които ни натрапват от всяка втора реклама. Всичко опира и до въпрос на навици, защото ако дори само една седмица пиеш редовно чай, ще усетиш, че тялото ти просто го обича и със сигурност ще продължиш с навика. Освен всичко е и въпрос на пример, много по-лесно е децата ти да го заобичат, ако всеки ден виждат пред теб чашата с чай. Така естествено той ще бъде част от менюто им и като поотраснат. Ето и няколко аргумента „за” любимото питие в страната на изгряващото слънце.

1. В чаят има огромно количество антиоксиданти, които защитават клетките от вредното действие на свободните радикали, укрепват имунната система и предпазват от простуди.

2. Съдържа до два-три пъти по-малко кофеин, отколкото кафето. Стандартната чашка кафе съдържа приблизително 135 мг кофеин, а чаша с чай около 30-40 мг.

3. Редовното чаепитие снижава вероятността от удар или сърдечен пристъп.
Чаят съдържа съставки, които въздействат благотворно на кръвоносните съдове, спомагат за тяхната еластичност и за прочистване от холестерола. В Холандия са проведени дългогодишни изследвания, които показват, че хората, които ежедневно пият поне по две чаши чай, имат над 70% повече шанс да не получат сърдечен пристъп.

4. Ежедневното пиене на чай действа укрепващо на костната система. Според изследвания, хората които пият чай редовно в продължение на 10 години имат много здрава костна система, при това без значение от възрастта, излишното тегло и други подобни фактори.

5. Чаят защитава зъбите ни. Това важи само в случай, че не го гарнираш обилно със захар. Напитката е богата на съединения на флуор и танин, които укрепват зъбите и венците.

6. Напитката действа укрепващо на имунната система. Отново според тест проведен в Холандия над 21 души. Този път част от хората ежедневно пият по пет чаши чай, докато другите консумират кафе. След месец изследванията показват по-високи показатели за имунната система на групата хора, консумирали чай.

7. Бори се с образуването на ракови клетки. Полифенолите и антиоксидантите в чая увеличават шанса да се пребориш и тялото ти да блокира възникването на тези клетки.

8. Чаят хидратира тялото. Освен, че утолява жаждата, но и позволява да се съхрани необходимата влага в тъканите, което се отразява благотворно и на кожата.

9. Чаят не съдържа калории. Това е вярно само ако не добавяш захар или мляко. Ако намалиш с 250 калории на ден от сладки неща, ще се освободиш без усилия с около 400 грама тегло на седмица. Чаят отлично залъгва глада и се препоръчва по една чаша половин час преди хранене, за да не се преяжда.

10.Напитката ускорява обменните процеси в организма. Много хора се оплакват от лош метаболизъм, особено през зимата. Ако и ти си сред тях, трябва да знаеш, че зеленият чай засилва обменните процеси. Според изследвания, пет чаши на ден се равняват на петнадесет минутна разходка."

Така че бързо пийте по чаша чай и много минусчета от мен!

Общи условия

Активация на акаунт