85 предколедни пожелания в САЩ

• 19 890
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Ани, голям арктически мраз ви е нападнал. Добре че вече имате ток.
Преди 5 и половина години тука в Денвър, за три дни нямаше ток в отделни райони, но пък имаше сняг в изобилие ("малък"мартенски снеговалеж). Ние се отървахме малко без ток, на отопление с камината. Сняг имаше над 3 м на места.
И нас ни нападна студа. Сега е "само" около -24С

# 271
чета ви и не вярвам на очите си!
Ани- бррррррррр, горе носа, и по-страшно си преживавала! Деси, всякакви ски мечти ми се изпариха яко дим!

Къдрокоске - с удоволствие!

# 272
Малко ъпдейт от мен, утре ще идва водопроводчика, продължаваме да сме без топла вода, което е доста неприятно, но непрекъснато си казвам, какъв невероятен късмет изкарахме! Можеше да е толкова по-зле, че нямам думи! Една позната ми каза, че нейното мазе освен наводнено е и замръзнало и нямат никакъв начин да пуснат сега печки или каквото и да било въпреки, че тока дойде, защото всичко е в лед.
Има пострадали хора от дърветата, които са падали, много покриви са начупени от клоните, много коли, огради, ужас.
А ние се уредихме дори с кучето на хотел, така че се смятаме за големи късметлии! Дано в лоши ситуации все да ни върви!
Иначе днес Калин си поиска спално чувалче ( такова, което се облича), че му ших и той е толкова доволен, просто нямам думи  Laughing

В този ред на мисли, дайте идея за правен подарък от малки ръчички за татко? Искам да направим нещо за нашия татко обаче в момента главата ми е празна, че други притеснения имам и не мога нищо да измисля.  newsm78

# 273
  • Добрич
Здрастии! Simple Smile
Тандури, дано скоро всичко си дойде по реда!  Peace
Марленче, много мил спомен наистина!  Hug
Кюбит, мерси от сърце!  Hug
dessivl , направо се хлъцнах като те прочетох! Стуууд...Не обичам студа!
Аз никога не съм имала такива "заплати" или там както ги наричате. Е, изключвам парите за училищни закуски и парите от роднините, та сега ме хвърлихте в размисли...
Днес изръчках и Амазон и Тойс R Us и Таргет, та май сме готови с подаръците за Борис за Коледа, РД и НГ. Харесахме му/ с негово участие/ - колело, шейна, Лего и един рисувателен комплект с много, много части. Само да видим кога и как ще ги купуваме и укриваме от него.  Mr. Green
Agent Provocateur , радвам се!   bouquet Ще пиша ЛС!  Peace

П.П. Тандури, действително след разказа ти мисля, че сте имали късмет и е бил "малкият дявол"! Дано, дано всичко бъде зад вас съвсем скоро!  Praynig  bouquet

# 274
Девушки, гледахте ли новините и чичко Буш и обувките.. Хахахаха, смяла съм се с глас..

При нас Т е около нулата, -24 ми звучи ужасно..
Имам мили гости от Канада тия дни, и съм много хепи, голяма сациализация, дълга напоителни разговори на бутилки вино, направо се размазвам.
Марлела, мили спомени пробуди Grinning

# 275
  • USA
Направо замръзвам като ви чета и се радвам, че съм в Калифорния  Laughing. Въпреки че днес беше доста студен ден, към 5-10 градуса.  Mr. Green Купихме супер колело на детето и други радости и дотук съм с подаръците. Ще трябва да се задействам тази седмица. Възхищавам се на всички, които са се организирали овреме.
Тандури, дано да се оправят при вас нещата скоро. Много апокалиптично ми звучи. Не разбрах дърветата от студа ли падат, ако не от вятър?

# 276
Джена радвам се, че ви е харесал МР3 плейъра, но всъщност заслугата е на Софко, тя ми го похвали, когато търсих подарък  Peace

Софко, къде се изгуби ??

Тандури, дано бързо се нормализират нещата при вас.

Тук климатът е много непостоянен. Преди няколко дена беше 25 по фаренхайт, днес беше към 80 голяма жега, а утре пак го дават около 30, идват някакви студове от север. Ако си имахме една планинка на границата с Оклахома да спира студовете от север щеше да си е вечно лято тук  Crossing Arms .

Аз с подаръците съм много назад, имам някои готови, но повечето са в застой. Във вторник ми е последния изпит и след това се залавям с предколедната подготовка.

# 277
Уинкс, замръзват дърветата и просто се пукат огромни клони, има и дървета изтръгнати из корен, заедно с пръстта. Не от вятър, а от леда.  Peace
Аз пуснах снимките във Фликър, не успях да снимам много, защото беше доста опасно, отвсякъде падаше лед на парчета, който са направо като големи буци стъкла, наложи се да паркираме едната кола в тревата отстрани, за да не е близо до дърветата, защото направо можеха да счупят стъклата тези ледени парчета. Докато снимах и падна един огромен клон близо до мене и събори кабелите на едните съседи и аз реших да не си правя експерименти, щракнах 5 снимки набързо и се прибрах.

# 278
Тандури - ужас  Shocked, но наистина е много красиво. Един път съм виждала така заледени дървета в Уисконсин - цяла гора беше, ама красота. А пък във Варна е 10-15 Ц  Stuck Out Tongue

Мерси за идеите за детски филми, почвам наред да проверявам. Междувременно, май ще се съгласят да не му пускат том и джери в градината.

Аз смятам да си поръчам тази тениска за коледен подарък http://3.bp.blogspot.com/_CwOuRincuSI/SUJen-wnXBI/AAAAAAAALUQ/Ax … 0-h/Picture+9.png Mr. Green

# 279
  • Добрич
Добро утро!  Simple Smile
Рано, рано бързам да се включа, за да дам предложение на Тандури за подарък за татито.  Laughing Тъй, де, снощи ме прекъснаха в писането, а идеята ми беше дошла в главата.  Grinning Та, предлагам дечковците да направят на татко си една фото рамка, като сами моделират борда на рамката. Има в Майкълс и в Джоан едни незавършени дървени рамка, които са с по-голям борд, именно за декорация. В Джоан даже си имат един , два слоя бяла боя за основа. Можеш да разделиш условно рамката на две полета, за да могат двете ти деца да си имат собствени полета за изява като сложиш в двата ъгъла по един диагонал например отпечатъци от ръчичките или крачетата на най-малкото хлапе/нали и малката душица трябва да участва Grinning/.  Wink Така образувалите се две полета всяко от детето ще прецени дали да изрисува, аплекира, облепи със стикери и т.н. Може да им купиш и фимо, за да декорират с него.  Laughing Твоето участие, Тандури, ще е като направиш една страхотна снимка на всички деца в купом и я поставите в рамката.  Simple Smile Мисля, че ще се получи много оригинална рамка и много мил спомен! Това в крайна сметка е най-важното - да се забавляват децата докато правят незабравим подарък за тати!  Wink
Охх, май дълго стана, но ми се искаше да обясня всичко така, както го виждам в главата си.  Joy
Биз, много яко!  Laughing Peace
Зора, пожелавам ти много приятни емоции още! Много хубаво си описала картината!  Hug Я, раздуй за обувките и Буш!  Mr. Green  Wink

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 15:51 от kadrokosa

# 280
Марлела, мили спомени пробуди Grinning

Нещо съм се повредила тези дни - то не бяха салфетки, не бяха стерео филмчета...  Mr. Green Одъртях си, що ли?

# 281
Къдрокоска, точно това си мислех да му направим! Simple Smile Другия вариант беше за чаша за кафе за работа, която да му изрисуват Simple Smile
Имаш страхотни неща на блога между другото! Златни ръце!  bouquet

# 282
  • Добрич
......Другия вариант беше за чаша за кафе за работа, която да му изрисуват Simple Smile
Имаш страхотни неща на блога между другото! Златни ръце!  bouquet

Хаххах, тъкмо, влизах да предложа същото, но ще е малко по-трудно откъм завършващ лак. Предполагам, че и тук лаковете за порцелан са с печене. То, не, че е голяма философия, де.  Laughing
Благодаря за страшно милите думи!  Hug
Марленче, ударила те е ретро носталгията май!  Laughing Hug

# 283
Благодаря за мненията за апарата - онзи ден щях да го купувам вече , те пък B&H не приемаха поръчки до 5.30Ч  Laughing
Тандури дано се "размразите" по -бързо там , иначе знам за какво говориш ( въпреки че без ток не сме оставали). Миналата година като падна първия "фрийзинг рейн" ( след това имаше още веднъж Shocked) , отвън имаше около 5 инча лед на всичко . Дърветата , жиците - адски красиво и също толкова опасно- чупеха се като клечки за зъби ooooh!. При нас като спре тока , спира водата ( понеже сме на някаква локална помпа  ) и докато я пуснат - даже и студена няма. След като падна дъжда и 80% от МО беше без ток , мъжа ми отиде да търси генератор - всички бяха "изкупени" (а най- евтините са по 300$) . Вода нямаше в нито един магазин.
Кюбит има тука едни българи -от 35г  Shocked, а живеят набутани в гората . Като падна този фрийзинг рейн , нямаха ток една седмица. Топлили се на газов котлон. Не можеха и да "мръднат" от там , понеже няма кой да тръгне да им разчиства фермерския път  . Фриизинг рейн не е шега работа - аз за първи път видях дъжд да въли и да замръзва веднага  Shocked

Ние сме само с "уинтри микс" , Дида се кефи - няма училище. Дават го пак да започва днес. Студеничко си е - отвън е 11 Ф в момента

# 284
Raya, при вас си е направо жега Laughing. При нас сега е -11F, постопли се вече  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт