Отговори
# 15
Честит Имен ден на Нина на Катюша и Ники на Галакси!Да са живи и здрави! Hug Hug
Честит празник на всички празнуващи днес!  bouquet

# 16
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПРАЗНУВАЩИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! Hug

След много хубава разходка сутринта с тати и Моната, обзаведени с дядомразовски шапки  Mr. Green и куп безсмислени играчки за елха, се стягам за леко женско кафе Wink

Вие умната, не преяждайте с риба  Naughty виж за виното не слагам ограничения, че много го обичам. Mr. Green Целувки и до довечера! Hug

# 17
  • Варна
Чeстит Имен Ден на малки и големи Никита и Нина!
Весело изкарване на празника

# 18
  • Хасково
Честит имен дан на всички празнуващи днес!!! Да са здрави и щастливи!!! Весел празник!

Намям много време... Приготвяме се за преждевременно празнуване на студентския празник днес с мой бивши вече колеги и колежки...

Весел празник на всички! Много усмивки!!!

# 19
Честито на всички празнуващи!

# 20
КАТЮШКЕ ДА ТИ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕННИЦИТЕ!МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ  МОРЯЦИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!НЕКА ВИНАГИ НАМИРАТ ПЪТЯ КЪМ ДОМА!

# 21
Хмм, много сте запразнили, бе! newsm12 Никакви ви няма. В такъв случай аз отивам да ям паниран хек и да пия вино. smile3534

# 22
  • София
От маса , на маса....мъкаааааааааа

# 23
  • Pierrefonds, CA
Честит Имен Ден на празнуващите ! Със здраве и гордост да си носят името !

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 05:00 от E&M

# 24
  • София
Добро утро! Ставайте..Поспаланки  Wink

Честит рожден ден на Катето - Зита . Много щастие и много любов!

При нас купона снощи -тоест вчера беше на 6. Цял ден посрещахме  и изпращахме гости. Нинка нон стоп ходи - как не се умори направо не знам. На обяд дремна малко ипак. За сметка на това спа цяла нощ и то в собствената си стая - не ни гостува  hahaha , за което сме и безкрайно благодарни .

# 25
Честит рожден ден, мила Зита! Бъди много обичана от всички, които обичаш!

# 26
Добро утро!

Лилия кашля  Rolling Eyes Започнах да и давам Проспан. Дано ни се размине само с него!

Катюшке, браво за хубавото прекарване на ИД  Hug

Семчице, весело прекарване на сватбата  Hug

Жу, честито ви официално приемане в яслата  Hug

# 27
  • Хасково
Четит рожден ден, Зита!!! Желая ти здраве, късмет и любов в изобилие!!!

Катюшка много весел празник сте имали  Hug

Роси, стискам палци да не е нещо сериозно и Лили да е добре  Hug

Лек и слълчев ден на всички!!! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 28
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Здравейте,
 Катюша, Нинка е много пораснала - сладуранка! Heart Eyes
Роси, дано да се разминете само с кашляне. Много е променливо времето и дечицата ни лесно настиват. В София вали дъжд....
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower ЖУ, честито ви класиране Laughing в яслата! Вече си го честитим това събитие. Така стана тя... Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗИТА! ОБИЧ И ЩАСТИЕ!!!! smile3525
Дита, вкусен ли беше хека Wink и колко вино изпи... Thinking Аз вчера бях подготвила шаран да пълня, но нашиятати се разболя и се обезмисли приготвянето на огромната риба. Но тази вечер трябва да я сготвя, защото иначе трябва да я замразя във фризера. ooooh!
Хубав ден от мен и Лильони!  bouquet  bouquet  bouquet
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 11:30 от TOTONTO

# 29
  • София
Здравейте,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗИТА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!

Роси, дано не е нещо сериозно с тази кашлица.
Кате, много весело сте изкарали и браво на Нинката, че ви е оставила на саме  Simple Smile

Стефан още буха като дърт пушач  Sad, но поне днес вече няма температура. Стана в 7 и баща му го взе да си играят в другата стая, а аз поспах до 9.
Таня и тя нещо се опитва да кашля, но дано и се размине, че то при нас стана като порочен кръг - единия, другия - само се редуват кой ще е болен. Сега ги изпратих с баща си на детско коледно парти на Мтел в зала Универсиада. Имахме покана и за Стефан, ама му се размина. Хубаво, че е малък и няма да разбере.
Днес времето е отвратително, само да се въргаля човек в леглото, ама кой ли ще ме остави Simple Smile
Второ кафе пия и едно ми е смотано...сигурно от преспиване  Mr. Green
Сем, как мина сватбата? И на мен така ми се е приходило, ама никой не се жени  Whistling

Сега взех да умувам дали да не извикам наште за Коледа да ни дойдат на гости newsm78 То се падат доста почивни дни, а и мъжо си ги е слял с тези за нова година.

Хайде, аз отивам да оправям къщата, спокойна неделя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт