Отговори
# 45
  • София
Добро утро! Честит имен ден на Нина на Катюша, Ники на Приказливка, Никола на Билба и Никитата на Галакси! Честито и на всички големи именници, много да слушат малките! Grinning  Пожелавам им много късмет и със здраве да носят хубавите си имена!  bouquet С малко закъснение, но на датата не можах да се включа в темата

Честит рожден ден, мила Зита! Бъди много здрава, все така усмихната и позитивна   bouquet

СЕМ, честита годишнина! Много семейсно щастие, уют и любов ви пожелавам  Heart Eyes  bouquet

Честит празник на всички студенти! Да си взимат изпитите с лекота  Hug

Много съм назад с материала, днес ще гледам да се върна да прочета как сте и какво се случва около вас. От тази тема виждам, че Роси и Мими имат нужда от една голяма  Hug Росинко, знам аз, че ти ще се справиш. Само в първият момент изпадаш в дупка с усещането за безизходица, после се стягаш и ставаш много силна. С теб съм   bouquet

Цеце, успех с новата квартира, да си я ползвате със здраве  Hug

Арабела, дано нещата не се задълбочат и бързо да оздравеете!

# 46
Добро утро!

Честит празник на всички студенти! Само взети изпити им пожелавам!

Семчице, честита ви годишнина! Още дълги години да се радвате така със Стеф!

Ех, Дианче, голяма си ми маймунка  Heart Eyes

Лейди, кога мина това врме  Crazy Да я нацелуваш Мишката от мен  Hug

Арабелка, бързо оздравяване на всички у дома  Hug

Гале, а снимки от Родопите  Naughty

Снимчице, радвам се, че сте разпуснали с мъжо  Hug

Деска, какъв първи работен ден? Къде? Нали даваше частни уроци?  Rolling Eyes

Цеце, и да ни занимаваш с обзавеждането няма да е лошо  Wink

# 47
СЕМ, честита годишнона! Здраве, щастлив семеен живот, мъж готов на безброй компромиси и още едно-две прекрасни дечица!

Честит празник на всички студенти!

Роси, като описа свекър ти и се сетих за мой познат, който е абсолютно същия  ooooh! Е, няма управия с тези хора, на глава с тях не се излиза, ни с добро става, нито с лошо. Дано свекър ти не е точно такъв, но ако усещаш така нещата бягай бързо и надалеч. Докато сте в една къща положението вероятно ще е :"Или той теб, или ти него..." . То как звучи само, все едно туко така се сменя дом, но за друго не се сещам. Дано успееш да немериш компромисен вариант  Peace
А как е Лили, кашля ли още?

Кате, щом живеете отделно, колкото и да ти късат нервите ще ги изтрайваш от време на време  Crazy

Лейди, да ти е жива и здрава Мишката Hug

# 48
Честит празник на всички студенти!Успех!

Сем,честита ви годишнина !Желая ви много щастие и любов!

Е ,момичета,днес преди 9 години свързах съдбата си с моя мъж!Ето от мен една почерпка за душата!
   http://vbox7.com/play:73f93cae       … sp;    

# 49
Тианка, честита ви годишнина! Пожелавам ви много любов и семейно щастие!

# 50
Тианка, СЕМ - честита годишнина!  Hug Бъдете винаги щастливи със своите половинки! Hug

Симоната тази сутрин нещо ми се сополиви и прокашля, да видим  Thinking.

Роска, не първи работен ден, бе, а работниЯТ ден  Mr. Green т.е. деня от седмицата, в който се трудя - имам урок и един кандидатстуденстки курс. Grinning

Лейди, расте си Мишлето и не се шегува. Как бързо минаха 40 дни, така ще се търкулне и годинката. Hug Да ви е жива и здрава!

Гале, хубава почивка, браво. Wink

# 51
Добро утро!
Сем,със закъснение ,но от сърце ви желая здраве, и дълъг семеен живот!
Тиана,честита годишнина!Дълъг семеен живот,много разбирателство и любов!
Роси,как е днес Лилия?Дано се размине само с лекото кашляне!
Само за снимка,хубаво е,че имате възможност да отделите време за вас двамата!Възползвай се от следващите 10дена и се наградете с излизания и приятни емоции!
Цеце,навярно ти е доста натоварено покрай преместването,но така хубаво и празнично звучиш,като пишеш за покупките на нови мебели и новата подредба!
Катюша,много ти е хубава именничката!
Катятг,честит ви прощъпулник!
Жу,определено с повече хора по празниците ще ви е по-весело,ще се видите с вашите,ще си имаш помощници,а навярно и децата ще са доволни от вниманието на повече хора!
Гале,чудна почивчица сте имали,пожелавам ти още много такива!

Днес е последният ден,в който с Ангел ще сме самички,утре мъжът ми се прибира и ще ми е по-леко.Ангел от 1седм.не спи през деня,буди се сутрин към 7,30 и заспива вечер към 20ч.През деня е толкова енергичен,че аз съм скапана.Добре,че вчера сутрин майка ми дойде и го гледа 3ч.,та аз успях да измия банята и тоалетната ,да си взема един ободряващ душ,та дори пих спокойно кафенце и се наградих с 2 цигарки.

Хубав ден и честит празник на всички студенти!

# 52
  • София
Добро утро и от мен,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ!
Сем, Тяна, честита годишниа!

Гале, радвам се, че си прекарала добре  Simple Smile
Лейди, много целувки на Мишето  Heart Eyes
Роси, как е Лили?

Стефан вчера от силната кашлица повърна  Sad Много се мъчи милия  Sad Днес пак ще звъня на лекарката да видим какво ще правим. На всичко отгоре и Таня е на ръба да се разболее...незнам като и Стефан търгне на ясла как ще я караме - ми те само се редуват кой да е болен  Cry Cry Cry Хем лятото ги водих и на море и на планина да ги калявам, защо са толкова кекави  newsm78 Януари планувам почивка на сняг, че не може то така. Таня пие имуностимулант, но на Стефан не давам, освен Калциев глюконат сега.

Отивам да го приспивам, че вече едвам гледа.

# 53
Лили се събуди преди малко и не съм я чула да кашля  Rolling Eyes Дано да и се размине!

Благодаря ви  Hug!

# 54
Дано Кривчо да ме остави да попиша Simple Smile

Момичета в петък сътворих такава върховна беля,че...
Изпрах на Димбо ВСИЧКИ документи ,флашката и доста пари Mr. Greenпари пера редовно  Mr. Green,но другите работи...Направо ми премаля... Най-зле са документите на колата Mr. Green Confused
Добре,че служебните документи на мъжо са цели,че иначе...Флашката и тя тръгна .Ако някой търси  флашка и не се е насочил към марка ,препоръчвам горещо Аpacer. На 60 градуса с центрофуга издържа Mr. Green
Мъжо изпадна в потрес ,първо замълча после  закрещя,но бързо му мина.
Майтапа на страна ама дано сменят талона на Гражд. отговорност,че не ми се мисли Tired
Роси, Кате, не им се давайте на тези! HugЗнаете за моите неволи със Слънцето .Опита ме научи ,че най-добре е да не се таи и отстъпва .Режете с мила усмивка и спокоен тон!Казвайте всичко под формата на майтап!
И не се свивайте в ъгъла Hug
Хайде ,че ме чака newsm64 newsm79 wash newsm71 knit...вие си знаете де
Лек ден!

Жу Hugмного силно!Дано Стефчо  да няма усложнение и Таня да удържи  фронта fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Роси дано е фалшива тревога!
Лейди Мишката е разкошна Hug

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 10:27 от Tiana33

# 55
Майчета, за сополи клеева тинктура ли се дава и как  и колко? newsm78 И при какви сополи или при всякакви?

# 56
Dita,аз сложих 20 капки преварена вода и 8-9 капки клеева тинктура.Хубаво е вместо вода физиологичен разтвор,но нямах.ТАзи смес си я сложих в едно контейнерче с капаче и така и капах по няколко пъти на ден.При нас много помогна Peace

# 57
Ditta,чиста клеева тинктура не съм давала. Аз я ползвам ,с мед ,но мисля ,че още е рано .
Защо не започнеш веднага с Осцило?
Разтривки на краката и Вит .С?

# 58
То чист клеева тинктура едва ли някой може да глътне просто ей така за спорта Sick Говоря за разтвор.Моите я пият всеки ден във вода или Имунобебе разтворена по 4-5 капки на прием.Много съм доволна Peace

# 59
  • Хасково
Здравейте бандааа!!!
Честит празник на всички студенти - бивши, настоящи и бъдещи!!!
Честито и на всички останали, които имаха повод за празнуване тези дни!!! Бъдете здрави и щастливи!!!
Сем, Тиана честити ви годишнини!!! Много любов в семействата ви!

Дита, нашия педи ми предписа следната рецепта с клеева тинктура за сополите: 10 капки клеева тинктура се смесват с 10 мл. Na Cl (това мисля е натриев хлорат или физиологичен разтвор, не ме бива в химията  Embarassed) и една ампула от 2 мл. витамин Ц. И да помагат за всякакви сополи  Rolling Eyes, но действат по-бавно, като всяко хомеопатично. Капят се по 2 капки във всяка ноздра по 4 пъти на ден.  Peace
Ех, не мога повече. Стела е непоносима днес Crazy
По-късно, ако успея - пак!
До скоро и целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт