Отговори
# 60
Ааа Весе,много полезно е това което казваш.Значи ще добавим и витамин в разтвора.А натриевият хлорид е точно физиологичен разтвор.Мерси Hug

# 61
  • София
А с какво ги капете тези капки в носа? Аз понеже на Стефан сега му слагам Тобрадекс и голям зор виждам.

# 62
Жу,аз с обикновен пластмасов капкомер.Много е гадно,ама с какво друго newsm78 Веднъж дори като мръдна и разкървавих нослето Confused Мислела съм си с клечка за уши потопена да мушна в нослето... Thinking

# 63
  • Хасково
Жу, аз използвам едни капкомери, които се продават в аптеките, съвсем обикновен... Не знам дали си ги купувала и се сещаш, но не мога да ги обясня... Ама аз със Стела за сега нямам проблем, тя си дава нослето свободно Mr. Green
Дес, моля  Hug

Тъй, Роси, викаш Лили е по-добре. Дано е така и никакви кашлици Hug

Цеце, аз май не съм ти честитила новото жилище  Thinking, айде със здраве и любов да си го ползвате. А скоро и със собствен дом да се похвалиш  Peace И аз нямам нищо против да ни позанимаеш с обзавеждането. Черпя идеи за ДОремонтиране на нашия апартамент, така че заповядай  Hug

Айде манджата дойде.   chef След малко пак ще ви нагледам.  Heart Eyes

# 64
Здравейте милички,

Не съм ви чела, извинявам се, само попрехвърлих отгоре отгоре. Искам да честитя със закъснение Никулден на всички малки и големи именници! Честит Рожден Ден и на Катето-да си все така мила и прекрасна Heart Eyes! Тианка честита годишнина на вас-пожелавам ви дълги години любов и разбирателство!
Лейди честита малък рожден ден на госпожицата Heart Eyes
Кате честит прощъпулник и да кажа и ние го правихме вчера и аз омесих питка и Васко хвана четката за зъби Laughing!

В крайна сметка направих питка Слънце, която намерих в готварския (най-подробно беше описано как става като за индианци, демек мен). Мисля че стана страхотна, дори и себе си изумих, та сега като видях, че е лесно, даже приятно ще пробвам и другите рецепти - Жи, Тианка Peace  HugЕлица и Марианка споделиха празника с нас, донесоха ни много хубави подаръци, а Дара и Лена са прекрасни млади госпожици, а как бяха издокарани само...

Отивам да си гушкам момчето (голямото), че днес е малко болничък и си е вкъщи. Прекрасен ден на вас!

# 65
  • от Луната
Сем, Тианче Честити ви годишнини! Пожелавам ви много любов

Ние вчера правихме прощапулка и Мишка направо ни разби Crazy. Понеже вече беше гладна и като изтъркалях питката, тя тръгна по нея, но като стигна до стола с предметите, не пожела нищо да вземе, само питката гледаше. Отчупих и аз едно парченце мислейки, че ще си вземе нещо, а тя се обърна и си тръгна #Crazyи така няколко пъти, най-накрая след доста уговорки взе отверката. Нея я бях сложила за някакъв инжинер, но миже и тя като татко си да стане жичкаджийка Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Като кача клипчето ще ви дам линк да се посмеете и вие Mr. Green

А за гадните сополи и аз ще пробвам твоята рвцепта Весе, че и Михаела е вече почти месец с тях. Капах Коларгол, педи ни го изписа, но няма резултат Confused

# 66
Дес,не бях ясна. Клеева тинктура с вода не съм давала.  Hug
 А капкомер ползвам един от Виброцил/дезифекциран естествено/.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 14:20 от Tiana33

# 67
Ехо, явно почивката сега ще ми излезе през г***  Mr. Green, Ники цяла нощ се дра, рева, Т и и т.н и т.н.Не съм миглана, сега през деня едва съм го приспала за 30-40 мин, кисел, мрънкащ и изобщо,а докато съм била на почивка е бил най-кроткото детенце.Хич не ми се пише/
Влязох да честитя празника на всички Студенти/ Честит Ви 8-ми Декември!

Честити поводи -щастливи на Сем и Тиана!Това са много хубави момнети от живота ни, изживейте ги подобаващо.

Не съм мигнала, сигурно 30 пъти ставах, гушках, успокоявах, давах Панадол и кво ли не, милото тези зъби ни побъркват, но няма да се свърши скоро, така че трябва да свикна и да приема,че няма да се спи още много дълго.
Снимки незнам кога ще ви пусна, че нещо не намираме фотото, или сме го изгубили при Чудните мостове или е в колата на приятелите ни.
Пожелавам ви спокоен и усмихнат ден ...
Оставям ви сега,че е борба с храната отново, нищо не му се яде.....

# 68
Ей Лилчо, значи Васко и Мариян ще са колеги по професия  Joy Честита ви Прощъпулка и на вас  Hug.

Честит 8-ми Декември на всички настоящи и бивши студенти. Този празник е класика Wink Ние семейно си го отбелязваме като деня, в който официално аз и таткото се решихме да бъдем двойка преди мнооого години, вече 6 май станах  Thinking В тачи връзка искам да честитя годишнините на СЕМ и Тианка. Пожелавам им много семейно щастие, много любов и хубави моменти!  Hug

Аз днес съм  newsm10. Върнах се да изтрия онзи гаден пост от вчера за да не помрачавам хубавият дух на темичката. Wink

Благодаря за окуражителните думи, момичета  Hug

Арабелка , много ме развесели , като прочетох че си се впечатлила от това, че съм станала рано.  Laughing Е ми да, това ми се случва толкова рядко  Laughing Аз по принцип обичам да си поспивам, но онзи ден сън не ме ловеше, много се вълнувах и за това се излюпих призори Wink А относно шаферът и аз не знам как да тълкувам думите на "зълва" ми, които ми бяха казали: "Не, не го искаме."    33uu
Арабелка, освен това все се каня да ти пиша за фотоапаратите. До колкото разбрах имаш Канон, който е повреден. На лични ще ти пусна инфо, как нашият го ремонтираха без пари защото цял списък от модели фотоапарати на Канон имат фабричен дефект и се ремонтират безплатно в сервизите на Канон за тяхна сметка. Това го пиша тук, защото може да е от полза и на други. Който има нужда да ми пише на лични, ще му дам официалният документ на Канон, в който е написано това.

Снимчице, а на теб ти се възхищавам   bouquet

За 14-ти, не обещавам! Не ме бройте за сега. Ще се опитам да дойда, но много събития ще ми се струпат за уикенда и все ми се струва, че няма да сколасам с всички (в събота сме на сватба в Монтана, а в неделя на Детско коледно парти в банката). Ако пък ми се отвори вратичка ще звънна на някоя от вас.

Верик, честита ви Прощъпулка и на вас. Значи инженерка, а Wink

Гале, не се ядосвай.  Hug Ходи да гуши Ники и да си играете, дано се поуспокой  Praynig Пък и то какво лошо време ... н можем да си подадем носовете с децата  Confused

Отиваме да се манджим Wink. Само да вметна, че и Мариян е със споли от вчера, но аз му капя сребърна вода в нослето по една капка. Не мога да преценя дали има ефект, но поне не са течащи а се събират в нослето и е нужно да ги вадя веднъж на ден. Дано се разкарат бързо  Praynig Радвам , се че споделяте лекът с клеевата тинктура. Ще го имам в педвид  Peace

Хайде със здраве и  до скоро  Hug Heart Eyes

# 69
  • София
Здравейте, мили мои момичета  Hug

Поздравям всички с настоящите и отминали празници-студенти, именници и годишнини     bouquet
-бъдете живи и здрави, радвайте се и се обичайте  Heart Eyes

Аз чакам да ми мине кривото и ще пиша, иначе си ви чета непрекъснато  Laughing
Лек ден на всички  Hug

# 70
Таш,   bouquet Hug
Дес,щях да те безпокоя на лични, ама хайде хубаво да оспамя темата Mr. Green
Преди доста време беше показала една баница - пица .Не помня как се казваше ама изглеждаше един път.  Може ли рецептата Praynig

# 71
Минавам пак за малко.
Оставих малкия в кошарата и за мое очудване стои там вече близо час и гледа детско.Аз съм в спалнята и си гледах филм.Не ще и не ще да заспи това дете, дано поне вечерта спим, че..... набързо ще се изпарят запасите ми със сън от уикенда.
 Арабелка - аз знам много добре,че има и по-зле от мен, просто хората сме ненаситни животни Simple Smile//// в кръга на шегата разбира се.

Таш - мила приятелко, какво се е случило с теб, аз се върнах, не плачи за мен Simple Smile Вярно,че не нося подаръче, ама... си те нося в сърцето. Пожелавам ти бързо проблясване и те чакам на изхода на дупката, както ти мен чака, сещаш ли се?  Hug Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

Веси - мерси и аз за капкоправенето/рецептата/

Сладур - Ако четеш: извинявай че не съм се обадила, просто не намерих време, а в събота времето беше ужасно и не сме мърдали никъде.Неделя освободихме стаите и се отправихме към дома.

# 72
  • Хасково
Днес ще ви писне от мен, ама няма отърване  Mr. Green
Имам питане: Стела има ечемик на оченцето (така ли се казва и дали е точно такова чудо newsm78), едно доста големичко топченце на горния клепач, зачервено е и явно я боли или сърби, защото често си търка очето... Rolling Eyes . От какво се получват подобни неща и какво да правя? Thinking Моля, който е наясно да сподели, че педи отсъства през тази седмица, а като му звъннах, каза, че е по-добре да я види на място, но... в понеделник Crazy
Радвам се, че съм била полезна и аз с нещо (за капките става въпрос) Wink  Hug
Верик, честита прощъпулка каквато и да стане Мишката, по-важно е, че гладна няма да остане никога  Joy
Гале,  Hug
Айде, отивам да правя пица   chef

# 73
Весе,това е инфекция в основата на миглите. Гледай да не го търка много.По принцип минава сам.
Нашият батко миналата година имаше ечемик. Водихме го на очен лекар .Изписаха му капки и мехлем .Помня,че му слагахме топли компреси.

# 74
  • София
Да побързам да уточня, че настроенията ми са свързани само с работата.За щастия у дома всичко е наред, живи и здрави сме, трябва да спра да мрънкам за глупости  Rolling Eyes
Не ми остава време за нищо, не ми стигат само събота и неделя да си се нарадвам и нацелувам Александър, времето ми е запълнено само от работа и пътуване, вечер половин час игра, къпане, хранене и толкова  Rolling Eyes
Ядосах се, защото ми смъкнаха осигуровките върху 300 !!! лева и то само ме уведомиха, а не ме питаха.Не използвам доста време и пари, които ми се полагат, взимам работа и за вкъщи, да не навлизам в подробности, но се чувствам глупаво с лоялността си към хора, които не заслужават.Чувствам се още по-глупаво и от страхът си да действам смело и достойно, както винаги съм правила, само поради някакви кризи и кредити /знам, че всички са така, но в момента това ме побърква  Rolling Eyes/.

За 14-ти ме бройте, до тогава ще ми е минало и ще съм си аз  Laughing

Тианка, баницата-пица на Дес е супер, добре че ме подсети, може да я направя и на моите гладници  Peace.Довечера ще ти пусна рецептата, ако не се появи Дес/тя сигурно вече е научила Хриси да я прави  Mr. Green/.

Галакси, как винаги ме караш да се усмихна, бееее  Hug Heart Eyes.Добре съм, само малко тъжна  Crazy.Нацелувай Никича, ще му излезе зъбчето, ще се успокои и ще си спите пак спокойно.

Ванилия, все се чудех как си намерила някой да прилича толкова на Рони, пък и същата коса да има  newsm78, даже бях почти сигурна, че си подпомогнала снимките и физиономиите с някоя програмка  Mr. Green

Ние ще правим прощъпулник в събота или неделя, ама като гледам как масово се хваща четката за зъби, въобще няма и да я слагам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт