Отговори
# 30
  • Хасково
Я, да попиша малко  Thinking
Ние снощи с мъжО бяхме на банкет Mr. Green Стела се гледаше със свеки (за първи път я оставям за толкова дълго с нея - 4 чАса) и изобщо не е била послушна Crazy Първо заспа преди да тръгнем към 18.30, събудила се е в 19.30, не си е изяла кашата, после и млякото не е изпила и като за капак не е искала да заспива Shocked
Свеки ме посреща в ей такъв  smile3511 вид. Как го храниш тва дете, винаги ли е такъв зор със заспиването.... Да види тя, че хич не ми е лесно, та да не пита друг път "Успя ли да сготвиш нещо на Деско ooooh! (мъжа ми)" Ей такива ми ти работи...
Обаче е усещала липсата ми, гушила се е в етърва ми и мрънкала с питащ поглед "мама". Душичката ми тя  Heart Eyes
Иначе не беше нищо особено празнуването на студентския празник  Rolling Eyes Хапнахме, пийнахме, поговорихме си и всеки в къщи...

Хайде оставям ви за малко, че чакам гости, да приготвя нещо  Party После пак ще ви нагледам  Heart Eyes

# 31
Мами, Heart Eyes

Ние днес правихме Прощъпулник на Мариян. Сутринта станах преди изгрев и омесих питката. Мариян се хвана първо за паричката и после веднага хвана пастата за зъби. Зъболекар ще става и ще си вади парите с това Simple Smile Ние хапнахме, пийнахме, след това гостите се разотидоха, а аз приспах детенце, поошетах и реших да отделя малко време за себе си и за вас  Hug
Бяхме на консултация онзи ден малко след РД-то. нашият мъж тежи 12кг и е 81 см, хемоглобина му е 114, а урината - чиста. Живо и здраво да ми е детенцето  Heart Eyes

Кате, вчера се опитах да ти изпратя поздравителен смс, но в процеса на изпращане ми падна батерията и не знам в крайна сметка дали е пристигнал   Rolling Eyes Ако не, честити именници във вашата къща! Да са ти живи и здрави.

Честит имен ден на всички именници на патерици!  Heart Eyes

Честит рожден ден  и на адашката Зита! Много здраве, семейно щастие и късмет!   bouquet

Роси, искам много силно да те прегърна,  Hug ама много силно  Hug ама толкова силно, че да се осъзнаеш колко силна трябва да си ти, така че да не се оставяш свеки да надделява над твоите решения. Твоят разказ ме подтикна и аз да споделя моята мъка.
Аз 5 години подхождах с добро и си затварях очите. Но днес когато си имам семейство и Мариян няма да отстъпя и крачка повече!  Naughty Ще бъда твърда толкова, колкото и те са с мен и няма да правя компромиси с нищо. Много ми е лесно да го кажа, и много трудно да го правя  Confused  , защото по принцип не съм такава, но в името на това да съхраня семейното огнище ще дам всичко от себе си.  Naughty

За вас, Heart Eyes!

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 11:08 от katiatg

# 32
Еее, Кате, пък и ти сега ще плачеш  Confused И аз ще те гушна толкова силно, както ти мен и ще ни мине взаимно  hug
Ама дали има управия, щом сме мълчали и сме си траели толкова време  Rolling Eyes Ей ги на - 2 дни вече са сърдити, при условие, че нищо не съм им казала, ама явно са подучули  Rolling Eyes Иначе и мен най-ме е яд как говорят на децата  ooooh! "Яла, баба , да даде ги!"   Shocked "Лили видя ги ли?"  Shocked "жужето, жапката, пОпара, ....  #Crazy" Е, ми стига толкова  Crossing Arms

Честита ви прощъпулка! Само напред да върви Мариянчо  Heart Eyes

Весе, радвай се, че Стелито си те търси  Heart Eyes На мен това ми доставя по-голямо удоволствие, отколкото да съм свободна да ходя къде ли не. В крайна сметка много хора си се справят без помощта на бабите  Twisted Evil Аз се чувствам супер удовлетворена, когато се справяме с всичко в присъствието на две щуреещи хлапета  Crazy

Тотонто,  Hug

# 33
  • Хасково
Ехоооо ето ме пак!!!
Ей ама недейте така, де Cry МолА вА!!! Hug Кате, Роси никакви сълзи, забранено е Mr. Green Heart Eyes Hug
Роси, извинявай,че не взех отношение по "свкървенския" ти проблем. Не съм силна в думите и в даването на съвети, затова не посмях, още повече, че не ми е близък подобен проблем и Слава Богу Praynig Аз не живея със свеки и подобни ситуации не са ми познати....
Винаги се ядосвах на братовчедка ми Embarassed, когато ми се обади плачейки, че бабата е взела детенцето й у тях да го погледала, а тя да си почине. Ами, честно, не я разбирах Embarassed. Аз само за това си мечтая понякога. Но сега ще съм наясно със страданието й ... За съжаление, на ваш гръб Hug Не знам как бих се почувствала аз, но определено, не съм от хората, които си казват всичко "в очите" и съжалявам, за което.... Но със сигурност ще направя всичко по силите си да не се чувствам повалена от жена, която е решила да "оправя" чужди животи, да се меси в отношенията между майка и дете... сами разбирате, обаче, че за всичко трябва да се говори, мълчанието не оправя нещата. Не знам, сложно е, както въобще са сложни отношенията между хората...
Спи ми се и се оплетох сама в разсъжденията си ... С две думи искам да кажа "БЪДЕТЕ СИЛНИ"
Айде гуш на всички и до скоро  Hug

# 34
Весе, права си , че всичко трябва да се казва право в очите, но когато срещу теб стои човек, който може да те разбере  Tired Аз съм човек, който страшно много говори и обича всичко да се доизяснява, но в случая с конкретните хора ударих на камък преди години, така че не си заслужава сега да си тровя нервите отново. Боли, когато искаш да се рабереш нормално с хората, но от ответната страна не го допускат. Ох, много е трудно за обяснение  Tired Просто не става.

# 35
  • Pierrefonds, CA
Kate, Roси, не знам какво да ви кажа  Rolling Eyes Как може така да се държат тези хора.

# 36
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗИТА! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!   Hug

Куку! Днес ми е работния ден, в случай, че сте забравили. bowuu Добре мина, доволна съм. Сега съм взела едно пакетче семки и мисля да залющим яко на некое филмче  Mr. Green

Кате, честита прощъпулка. Heart Eyes Хихихи, аз също казвам пупа на корема на Моната и тя сега само търси пупи да ги бута  Laughing (най-често моята и на баща й Laughing) Но разбирам какво искаш да кажеш и мога само да те гушна, и Роската също и да ви кажа - стига сълзи  Hug

Айде до утре, народе! Mr. Green

# 37
 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 coolcool coolcool coolcool coolcool  261uu  261uu  261uu
Здравейте сладки принцеси, ужасно ми липсвахте, дори 2 дни за мен са цяла вечност!
 Whaasup  mrstraetz
Благодая ви за пожеланията и честитките към детенцето ми, искам и на вас още веднъж да кажа Честити Именни дни и Рожден ден на Зита! newsm24 coolcool

Ние изкарахме върховно, какво включва това според вас, еми.... релакс, евтина почивка, храна,тумба приятели, масажи, топли и уюутни стаички, най-нежното същество до вас и АЗ Simple Smile Mr. Green
Петък тръгнахме към 15ч и лека -полека се приближавахме към чудните Родопи, невероятни са, за жалост няма сняг и строежите и мръсотията лъсват гадно.Но аз се правех,че не ги забелзвам и нищо не бе в състояние да ми помрачи настроението.Настанихме се и поотдъхнахме.Започнахме с фрешчета, коктейлчета и нещо свежо, докато дойде мъжо и още една френда и после в механата на пъстървата на скара    Animal Tropical Fish newsm24  chef  Laughing
Оххх, много е хубаво,искам още..2 дни, т-е. малко по-малко не ми стигат.Ама да не ставаме нагли все пак и това си е нещо.Изкарахме страхотни и вчера празника на мъжо, мъчно ми беше за малкото че не съм с него на ИД, но нали сме си заедно винаги и ще си наваксаме утре.Мама ще му подари подаръче и ще го гуши много, до сега сме играли и съм му разказвала за почивката.

Роси / КАте - добрите и скромни хора /аз също се причислявам към тях/ винаги биват манипулирани от малко по-властни натури. За Свекървите ,действително историите са стари , колкото света , никога няма да се изяснят проблемите, те винаги ще са факт в ежедневието и ще с едразним, Не искам да говоря и аз сега по темата, достатъчно се е изписало.Съжалявам за лошите ви дни, неприятната ситуация, която се налага да търпите и думите, които е са ви по вкуса.Действително и аз съм достигнала до извода,че човек трябва да бъде по-силен и да отстоява позициите си, но това не винаги действа////Знам го от опит с баба ми, не ми се говори.Просто има хора, с които не се получава по естествен анчин, а по неизмислен още такъв, стига с това.Успех в тези начинания милички. Hug Hug Hug
Мими - как си?
Цеци - успех в новото начинание с дома. Много се радвам и съм сигурна,че ще се справите семейно!  Peace
Катюш - страхотен празник сте имали и вие двоен!Снимки бижу, дете ангел и мъж мечта Simple Smile  Stop Peace Hug 
Тотонто - страхотни постове, благодаря ти и весело в Родопите с винцето и пържолките, не е зле.. hahaha

# 38
Здравейте и от мен!
Вчера не успях да пиша, но желая здраве, щастие и всичко най-добро на всички, празнували имен ден!    bouquet
Честит рожден ден на Зита! Много щастие, здраве и любов!
Кате, Роси  Hug
Роси, взимай пример от Катето  Wink Хубаво е човек да може да прави компромиси, но всичко си има граница. Когато от това се чувстваш наранена и когато засягат интересите на децата ти, бъди по-твърда. Хич да не ти пука, че ти се сърдят в момента.
Само че, ако искаш да отстояваш своето, трябва да забравиш и пиенето на кафенце на спокойствие  Mr. Green
Кате, толкова хубаво семейство сте, толкова позитивизъм лъха винаги от постовете си, че като те четох сега, ми стана много мъчно и на мен. Но не обръщай внимание и не си трови живота с хорски простотии. Те са губещите, дори и да не го осъзнават  Wink
А сестрата на мъж ти, ти се пада зълва. Въобще ли не го искат Мариянчо на сватбата  Shocked или само не искат шафери?
Честито ви прохождане! Впечатлих се, как си станала преди изгрев слънце, да омесиш пита  Shocked Браво на теб!
Гале, а снимки от чудните Родопи?  Laughing Ох, много е красиво в Родопите, наистина. Искаш още два дни, но в такива моменти, спомни си, че има и по-зле от теб  Mr. Green Аз искам само два дни, не повече, с мъж и без деца  Mr. Green
Ние пак се изреждаме да боледуваме дружно. Явно Калина домъкна някакъв вирус от училище. Първо беше болна тя. Сега Елица е с кашлица и сополи. Не може да спи от тях, не може да си пие млякото, реве, ужас! А днес ме почва и мен. Натъпкала съм се с лекарства и да видим.

# 39
  • София
Привет!

Първо, да честитя на патерица вчерашния празник на всички малки и големи именници! Да са живи и здрави! Hug

Не съм писала, но като гледам и вие не сте се отчели много през уикенда. Ние с Василия си се гледахме цял ден, заспа преди малко и чак сега сядам да поработя за утре. С една дума - при нас нищо ново. Започнахме лека полека ремонта, вдругиден ще се юрвам да купувам и някои мебели. Няма да ви занимавам с тия мои приключения, като стане готово ще се похваля. Възнамерявам до Коледа да се изнесем, ама дано не ми излезе сметката без кръчмар  Rolling Eyes

Нещо изгубих нишката със срещата на 14-ти, кой ще идва, кой - не?.....Във вторник мисля да мина да направя резервация, но нямам никаква представа за колко души....Добре е горе-долу до сряда да се изясним, за да не се окаже, че сме повече хора от предвиденото. Тъй че много моля, дами, да споделите плановете си на всеослушание. Гледам че много мами отпаднаха, но и само с Мими да останем накрая, ще си пийнем едно хубаво и хич няма да ни е зле  Party

Пожелавам ви лека нощ, сладки сънища за дечицата, успешна нова седмица за работещите мами!   Hug

# 40
  • София
Здравейте, сладурки мои! Честити именни дни на всички, които са празнували! Да сте живи и здрави!

Нищо не сте писали напоследък и се надявам, че е така, защото си изкарвате добре семейно и празнично. Аз също съм приповдигнато настроение, защото майка ми се изявява като баба напоследък и всеки ден излизам за по няколко часа, а и вече няколко пъти излизахме заедно със съпруга ми на кафе или срещи с други хора, което не ни се беше случвало от повече от година. newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Е, ще се радваме на това още десетина дни и после пак заминава на някъде, но се надявам като се върне пак да се включи. Но няма да се затормозявам с това. Каквото такова.
В тази връзка Роска Hug, Кате  Hug Не давам съвети, защото съм малко по- нестандартен тип и моите съвети могат да вкарат другите в големи проблеми. Аз си позволявам да определям моите правила в моя живот, но и поемам риска да не говоря никога повече с определени хора, независимо кои са те. Просто представата за уважението като нещо, което дължиш, но не получаваш ми е непонятна. Не обичам и да поддържам отношения с хора, които са нахални, невъзпитани и ми навлизат грубо в пространството. Правя забележка, декларирам, че не приемам и не ми е приятно и ако продължат просто ги отрязвам. Съпругът ми също е такъв и затова нямаме семейни разправии заради семейни разправии. Wink Съчувствам  на всеки, който трябва да търпи нетърпими хора, заради други, които обича.Все пак се женим не само за качествата на мъжете си, но и за проблемите им, някои от които под формата на роднини.

Пожелавам ви лека и безметежна нощ!

# 41
След малко ще пиша повечко - сега само за срещата на 14-ти
В колко часа го планирате? (защото при мен часа е от значение)  Rolling Eyes

# 42
  • София
За 14 аз съм на линия. До колкото си спомням ( на последък го давам куха лейка  Thinking ) Катето са на фирмено парти и може малко по късно да дойде. Ще се чуем с Маруся и за нея ще ти кажа утре.

# 43
Така... сега да попиша, че уж мисля по-навреме да си легна тази нощ  Naughty

Първо да се похваля, че днес имаме годишнина със Стеф - 6 години семеен живот сме натрупали  Mr. Green

Вчера сватбата беше супер, а булката беше страхотна. Е, друг е въпроса, че закъсня за церемонията с час и 15 мин., но те си я познавали и предвидили, че няма да се почне навреме  ooooh! Ама и аз не си губих времето - направих малко шопинк из близките магазини и мъжО ми даваше инфо кога ще дойде булката  Mr. Green Заради закъснението сватбата се удължи, затова се наложи Моника да прекара 2-ра нощ при баба си, нотази сутрин Стеф станал в 8 ч. и ме събужда и вика - "отивам да си прибирам Мони, че много ми липсва"  Heart Eyes Така мило ми стана  Heart Eyes Heart Eyes

Днес не може да се каже, че сме празнували кой знае колко - събрахме се с едни приятели - хапнахме, пийнахме, посмяхме се и всеки от където е дошъл (т.е. те  Mr. Green ) Подарък още не съм получила, но си заръчах една хубава голяма кутия за бижута  Peace

айде, спокойна вечер и хубави сънища  smile3524

# 44
Само минавам да ви кажа че днес правихме погача. Ето малко и снимков материал.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306858&pid=9269419
Някой знае ли защо не мога да пиша в отетната Ноември 2008г.? Бъг на самия форум или бъг при мен? Mr. Green

Не съм ви чела ама нямам никакво време днес а сега вече съм така Tired

Общи условия

Активация на акаунт