"Март дойде ли веднъж- ще видим кой е мацка, кой е с мъж"

• 18 991
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Хубав ден на всички, аз от днес съм отдадена на голямо мързелуване вече съм си в къщи, така е БУРГАЗЛИЙКИ хайде да се видим , да пием кафенце и да пообиколим детските магазини  Hug [/color]
Хайде да изпием по кафе.Нефертити  и аз съм за обиколка по големите магазини.Аз постоянно ходя,но не съм ходила до магазин Делфин(зад операта).

До мамите от Бургас -утре на 9.12 от 16ч.в заедение Руски Романси на ул."Рилска"6   ще гостува Национален консултант по кърмене Мария Юриева.тел за записване- 816 833,0899 523 176

Аз се записах !Ако се чувствам добре ще отида,че снощи ме срязваше корема и днес не ми е идеално,та не знам от какво.
А на 10.12 има лекция на "9месеца" за раждането!

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 13:43 от marussia

# 106
Здравейте момичета, ЧЕСТИТ 8-МИ ДЕКЕМВРИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ
Аз каквато съм заплес може още доста време да си го празнувам, като гледам следващата ми сесия почва около термина, ама здраве да е, дано до 2010 успея.
Значи утре сме на лекцията. Щях да предложа по коремите да се познаем, ама пък то и други ще има  hahaha Аз мисля, че ще се справим Simple Smile

# 107
За утрешната лекция се увеличаваме, което е супер:
1. cvetka-koketka
2. elg
3. shushi_13
4. TaniaR
5. зелено човече
6. добро настроение
7. Tony_st
8. kikoimery
9. dyma
10.Роси
11. vesel4e
12. poli+

После, който има време и възможности ( и желание, де) може да отидем на по кафе или на обяд - то май, ще е станало време за хапване, пък и да не е какво ни пречи да си хапнем!?
За покупките за бебо, освен книгата за грижи (която май, не се брои много) нищо още не съм купувала. Но ще се развихря в най-скоро време. Гледам вие сте напазарували доста работи, че чак срам ме хваща  Embarassed
За туй прословуто майчинство и аз да питам нещо - сметката, по която ще се превеждат - специално за тази цел ли трябва да бъде открита или може да се мине с вече съществуваща лична сметка?

# 108
Здравейте и от мен!

Днес бях за пръв път на лекция "9 месеца" и много ми хареса! Огледах се да разпозная някоя от снимките тук пловдивчанка - но честно казано никой не "открих", а така ми се искаше да се запозная с някоя мама!

Гледам обаче red girl се омъжила - честито миличка   bouquet И на другата мама - младоженка - честито    bouquet

Гледам че сте обсъждали майчинството 1 година - наистина си беше голяма изненада (и то доста хитро скроен ход от управляващите) за това решение -  НО все още нищо не е прието, както и няколко пъти ви каза Нефертити. Така че не вярвам никой да може да ви отговори на въпросите, които задавате в тази връзка сега, освен ако не налучка - в крайна сметка може да не го приемат, или изменят, така че ще трябва да изчакаме НС да видим какво точно значи всичко това Peace

А относно гражданските договори - те НЕ  се вземат предвид при обезщетението за майчинството  Peace Иначе 2-та трудови договора са си два - няма на какво основание просто да не се вземат Peace

Честито на всички празнуващи днес  bouquet
утре може би ще кача снимки в албумчето

# 109
Брех,аз незнаех че и януарки вече имат бебешок от няколко дни!Да е жив и здрав, и пак е момченце  Mr. Green !

# 110
  • Стара Загора
Брех,аз незнаех че и януарки вече имат бебешок от няколко дни!Да е жив и здрав, и пак е момченце  Mr. Green !

Значи би следвало нашето хоро да го поведе мома. Да е жив и здрав малкият бебок!!!!

# 111
Коя ли ще е първа от нашите редици  newsm78
Да са ни живи и здрави бебоците - пу, пу

# 112
Здравейте на всички!!!
 Crazy Два дни и сле изписали половин  тема! ooooh!
Слънце как ще успяваш да ги правиш направо не знам .... Crazy
За да не се връщам пак назад, че тъкмо ви изчетох...
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЗА ВСИЧКО!!!  Heart Eyes #Silly hug
Добре дошли на новите мами!!!  Flutter
Tony_st купи елхата от проверен магазин, защото някъде във форума четох за майка, която искала елха в саксия и като взела да повяхва и я извадили се оказало, че пак си е  отрязана, само че пъхната в саксия, без никакви корени ...
krisi99 попитай за варианта да платиш количката и да я вземеш като родиш, защото повечето са с 6-9 месеца гаранция и да не стане така, че да изтече част от гаранцията докато започнеш да я ползваш. Wink
Да е живо и здраво малкото януарче и бързо да наваксва !

# 113
Здравейте майчета!
Бях на преглед и сме добре, бебо няма намерение да излиза, та мога да започвам с приготовленията за Коледа- ура!
В Чехия се започва с приготовленията след Никулден, който е голям детски празник, и най-съществената част от Коледната треска е печенето на различни видове сладки.  Печенето е повод за много стрес ако се поддадеш, защото след стандартния поздрав за деня, се задава въпроса "Колко вида вече имаш?". И се започва една Олимпиада по печене на сладки. Рекорда на свекър ми е 28 вида  Grinning, но той ги пече и за нас, да не взема да се скърша с моите дечурлига. Сори за офф-а.

За изписването, то че всяко бебе напуска болницата в кошница за кола носена от таткото е ясно. Не че ги гиздим толкова, няма голи да си ги вземем я! Wink. Просто от сега я мисля чантата и какво да сложа в нея, а не да оставям мъжа ми да се шашка после сам.
А ние на изписването се снимаме вътре в стаята докато бебо е още с дрешките с логото на болницата. Всъщност снимахме първата среща на братчетата, баткото сияе на снимките. Много трогателно беше, никога не го бяхме виждали толкова щастлив.

За самия тоалет- майката на моя приятелка е сложила в дълбоки рамки дрешките за изписване или тоалета за църква на четирите си деца и са и закачени в спалнята. Това и аз смятам да го направя, много ми хареса като идея.
Тедсън, идеите на мъжа ти са сходни с тези на моя Laughing. Много харесвам такива ангажирани татковци. Честита годишнина!

# 114
Я, имало вече и януарско бебче - да е живо и здраво!

tai, благодаря ти за отговора за 2-та трудови договора.   bouquet

Tony_st купи елхата от проверен магазин, защото някъде във форума четох за майка, която искала елха в саксия и като взела да повяхва и я извадили се оказало, че пак си е  отрязана, само че пъхната в саксия, без никакви корени ...
Е, ти пък ме успокои... как да разбера дали е с корени, или не?!?! Да ровя из пръстта? ooooh! А проверен магазин - трудна работа - за първа година ще купувам елхичка с корени... Whistling

# 115
До мамите от Бургас -утре на 9.12 от 16ч.в заедение Руски Романси на ул."Рилска"6   ще гостува Национален консултант по кърмене Мария Юриева.тел за записване- 816 833,0899 523 176
Tя и Яница май спомена че се е записала, аз дали ще успея да се запиша и аз че да се видим

# 116
Забравих да ви питам усещате ли вече тежест в краката? Мен ме понаболяват, а като клекна, за да си закопчая обувките направо имам чувството, че ще ми се пръснат краката  Tired .
Мама ме посъветва да си слагам краката на височина над сърцето, за да си почиват и вчера опитах  ooooh! , но като легнах по гръб получих адски болки в кръста. Не мога да лежа по гръб. Май имаше някакви кремчета? Някоя мама ползва ли?

# 117
За мамите в които все още живеят малчугани, или тези които вярват в Коледата и неините чудеса, или тези които вярват в Дядо Коледа, или за тези които искат да се позабавляват  newsm03
http://www.emailsanta.com/email_santa.asp  ПИСМО ДО ДЯДО КОЛЕДА
Аз лично го пиша всяка година  Nature Snowman

# 118
Здравейте мацки!
Колко монго теми сте обсъждали  ooooh!!
За срещата утре съм на линия, така че и след това ще е много добре да си похапнем.

БОДЛИВКА- къде е този аутлет на  Венис?  newsm78 Много ме заинтригува с това? Много ще се радвам ако утре дойдеш на лекцията и да се видим.
В петък ходих на Илиенци за пердета , леле колко се е променило за една год. и да ви кажа имаше страхотен магазин на Венис в началото до входа . Имаше и много дрешки за новородени там, размер 56 беше най-малкия, страхотни неща на много ниски цени.
Тони - има такива елхи в Практикер за 39лв.(в петък бяхме там) и мисля че са с корени. Утре ще се видим  Hug на срещата.
Дез  ooooh! -направо ми се изправи косата. Пази се сега повече  Hug
Теди - честита годишнина и как само се смях  Joy с тебе.
Честито на всички празнували !   bouquet Red girl - много сте  готини.
Страхотни неща сте купили момичета, до сега гледах снимките  Peace

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 15:14 от dyMa

# 119
  • София
Да, и аз видях, че и януарче се е появило  Grinning Ама то на тях си им е време вече. Ще видите като дойде февруари, живот и здраве, и при нас ще завалят бебенца  Heart Eyes
jivotinche, и на мен ми изтръпват ръцете  Tired , много е кофти. Ама като родим, ще се оправим  Crazy Incognito , само тежест ли усещаш или и се подуват малко? Аз сега нямам проблеми с краката, но с баткото, който беше лятно бебе, беше ужасно  ooooh!
Така ви завиждам за лекциите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт