Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 20-та тема

• 50 941
  • 367
  •   1
Отговори
# 45

Грозноватичка е Embarassed, но като за постна толкова...
  А дали е вкусноватичка? Wink А първото изобщо не е вярно!Много хубаво изглежда! Grinning

# 46
  Ето и разреза на "Тръбичките".Снимката е  линк към рецептата,ако някой се интересува. Simple Smile

# 47
Селма как да не се интеруваме.Интересуваме се и още как Hug
Крисче мила ей така съм #Crazy.Абе ти си голяма работа бе.Кога влезна в тортената кога се научи.Страхоооотно.Да е жив и здрав Ники и още много такива торти леля да му направи Hug Малееее ooooh! и каква трапеза само.Страшна си Крисче Peace Peace Peace
Габис много интересна рибка си показала със спанак Peace
Ягодка винаги неуморна Hug Wink

# 48
Ау, ще ви изпусна съвсем! Нямам манджи от вчера, че бяхме на гости, но по случай празника ще ви поздравя с едни риби, които снимах преди време:

връщам се да чета назад, че 4 страници не са шега работа  Joy

# 49
Лоис , това под заргана чернокоп ли е?

# 50
  • сред люляците
Здравейте, момичета  bouquet

Аз влизам да си покажа вчерашния пълнен шаран Laughing и тиквеника - направен наполовина по рецептата на Селма

Селма   bouquet Много ни хареса. Изяде се вече. Ще се прави пак по заявки Mr. Green Но вече по оригиналната рецепта.

# 51
Селма как да не се интеруваме.Интересуваме се и още как Hug

Бъни,душице!  Hug
   Илрай78,тиквеника изглежда супер!Шаранчето е малко тъжно......но сигурно е много вкусно! Crazy Сега ще видя  рецептата! Simple Smile

# 52
  • сред люляците

Илрай78,тиквеника изглежда супер!Шаранчето е малко тъжно......но сигурно е много вкусно! Crazy Сега ще видя  рецептата! Simple Smile

Mr. Green Вярно, че малко тъжно изглежда, но пък на нас нали ни беше весело Heart Eyes и много вкусно  Joy

# 53
Крисче страхотна панирана рибка,такава и в ресторант не съм виждала Shocked,може ли рецептата,защото моята като я панирам... за пред хора не става Embarassed

# 54
Калатея Hug имаш я. Тя майка така я прави и от нея я знам. Макар че избягвам да панирам, но всички обичат така. Между другото и пилешко бяло месце, начукано, и овкусено се панира със същата панировка.

Тайната е  Wink - на 1 яйце 1 с.л вода (1,5 според големината на яйцето и усещането за гъстота) и 2 с л брашно(равна). Рибата се накисва 1 нощ или поне няколко часа в сока на 1-2 лимона, сол на вкус и копър на ситно и чесън (последните 2 по желание). За пилешки филенца накисването е пак лимон сол, но и кимион и черен пипер.
И после панирането е в яйчената смес и после в галета и на тигана. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Може и царевично брашно, каквото имаш. Отиват както много яйца, така и много мазнина, но пък е яко вкусно. Вкусно е и на другия ден. В смисъл може само да се претоплят в МВ, а аз и така си ги хапвам от хладилника без да ми мигне окото и после дълго спазвам съответни хранителни/нехранителни режими Joy Joy Joy

# 55
Крисче благодаря много за рецептата и за бързият отговор,обезателно ще се пробва тия дни,щото вече сготвих една голяма тенджера боб с кисело зеле да има поне за днес и утре,пък за други ден ще се пробва твоята рибка.И не се притеснавай за "хранителни/нехранителни режими ",то и ний сме тъй с мъжо,ама той ме успокоява"То все дебели и все гладни,ами поне да си хапнем като хората" Joy Joy Joy

# 56
Момичета, не спирате, страшни сте Peace
Крисче, стана си ти майсторка на тортите и това си е...........  bouquet
Аз тези дни търча по разни рожденни дни и само аламинути ooooh!
Това от снощи:
Това беше вчерашното ни бързо меню:
Зелена салата с авокадо, ядки и пармезан

Пъстърва със сушени домати и каперси

А това от днес:
Зелена салата с млечно-чеснова заливка

Яйца

За довечера не мога и да мисля вече какво, с тая диета мозъкът ми съвсем закърня от към идеи  hahaha[/i]

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 00:17 от esy

# 57
Това е една от любимите ми теми.Редовно ви посещавам и съм изумена от кулинарния ви талант.Възхищавам се на уменията ви и на любовта която влагате в ястията си. bowuu bowuu bowuuПравила съм няколко ястия,като идеята съм вземала точно от вас.Надявам се някой ден и аз да сложа снимка на вчерашия си обяд PeaceНо определено има много да уча.

# 58
- Пълнен шаран за Никулден

# 59
здравейте и честито на патерици на всички именници! Аз тия дни само ви чета, поздравления  bouquet Много искам да си напраяа Рошлата, ама не успях да открия рецептичката PraynigДнес мислех да се пробвам с фокачата на Lois, ама не ми стигна времето, та от мен, мъжа ми де, тия дни
зелена салата с пармезан

тортелини с доматен сос

пъстърва във фолио, ама не стана добре снимката

и днес-тортелини с ориз Басмати, стана много, ама много вкусно

та всичко това са идеи на мъж ми

Общи условия

Активация на акаунт