Златни малини - секънд едишън с висящо острие

• 15 538
  • 191
  •   1
Отговори
# 60
Всички номинирали Борис в тази тема, а и в официалните номинации, попадат в Златен и късоглед - късоглед но и предубеден
Франзела я слагам в Златен служебен защитник, служебен и некомпетентен
Номинирам себе си, Калин@ и сопрано за Златни спомени кофти навлизане в споделетско-отчетническата реалност
ЗлатноРозово тази година е за Дещовидито. Веднъж, Дещо, веднъж напсувай нещо на майка. Животът има и сивочерни страни, понякога интересни.
Златно на пайети за Вълка. Ще му отива на стриптийзьорските изпълнения по темите. Но може и да са просто позьорски, не сме видели голите му снимки.
Степфордски съпрузи за Селинджър и Селтакис. Ако не сте братовчеди, не е късно да станете поне баджанаци.

не трийте, моля, ще си допълвам.

# 61
  • София
ТС,...
... и ПП - "В", а не "С". Наздраве.
Номинирам за наздравица на годината.

# 62

Степфордски съпрузи за Селинджър и Селтакис. Ако не сте братовчеди, не е късно да станете поне баджанаци.

Хахаха....Не сме братчеди, но сме баджанаци по няколко линии. Първата беше павликенска, хубави хора...А последната я изшмъркахме.

# 63
Ха познайте, кого ще номинираме за златен пискюл Joy Mr. Green

# 64
Получих факс от космоса. Няма да Ви обиждам и да ви казвам подателя, знам, че го знаете:

Селинджър - Златен Стопутник (тази година), Платинен Хилядник (догодина). Той (и не само) си знае защо, но и как.

ЗеФс - Многострадалната Геновева, за честите му нееротични пъшкания, напук на очакванията от снимките му

Т3-М4 - Златен ръб, за поведението ала Бягай от мен до другото дърво

МГМ - Сърп и чук, за поведението й ала Говори си, не ми пречиш

Борис - Райнхолд Меснер, за поведението ала Ти му викаш качи се, оно ти вика нема да слезна

Мишон - Златен кондом - не се пука, колкото и въздух да му напъва отвътре.

Нали Мъжете Не Плачат - Златното Лиле, за поведението му ала Свири, свири, щурче ... ах, подлудявай ме ... не спирай ...  Whistling

Анджелина - Намерена в превода, за поведението й Стой сега да ви преведа от български на български

Вълкът - Хумберт Хумберт, за поведението му ала Кило мъзга над 200 пиксела и над 25 лета не купувам

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 22:15 от тони сопрано

# 65
Ха познайте, кого ще номинираме за златен пискюл Joy Mr. Green

Тоя дето е раздал на половината съфорумки помпони ли?

# 66
Минзухар, страдаш. Искаш нещо, но не казваш какво. Помпони ли?

# 67
Получих факс от космоса. Няма да Ви обиждам и да ви казвам подателя, знам, че го знаете:

Селинджър - Златен Стопутник (тази година), Платинен Хилядник (догодина). Той (и не само) си знае защо, но и как.

ЗеФс - Многострадалната Геновева, за честите му нееротични пъшкания, напук на очакванията от снимките му

Т3-М4 - Златен ръб, за поведението ала Бягай от мен до другото дърво

МГМ - Сърп и чук, за поведението й ала Говори си, не ми пречиш

Борис - Райнхолд Меснер, за поведението ала Ти му викаш качи се, оно ти вика нема да слезна

Мишон - Златен кондом - не се пука, колкото и въздух да му напъва отвътре.

Нали Мъжете Не Плачат - Златното Лиле, за поведението му ала Свири, свири, щурче ... ах, подлудявай ме ... не спирай ...  Whistling

Анджелина - Намерена в превода, за поведението й Стой сега да ви преведа от български на български

Вълкът - Хумберт Хумберт, за поведението му ала Кило мъзга над 200 пиксела и над 25 лета не купувам

Подател, здравей Simple Smile
Лав ю  Heart Eyes

# 68
Жилавата храчка - Т.С. още не е преглътнал факта, че е без приз.

# 69
Най-напориста кандидат-любовница - Маркрит.

# 70
Златно форумско акне - Тони Сопрано - унищожава всичко, което е около него, дразнещ, сърбящ и гноен - без лечение.

Златна форумска слива - Лиска - отявлено недоклатената булка на фелтфебел Ранцайтунг, но не поради друго, а защото й е зашита устата.

Това от мен.

# 71
Най-предано форумско другарче-JJ Heart Eyes Ще мине 9планини и ще пренебрегне факта,че шефчетата четат само и само да ти каже:"Наздраве!" Heart Eyes Grinning Hug Уф,ма те по замисъл са негативни номинации,забравих ooooh! Оттеглям си номинацията! Stop

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 08:41 от Kатюнгелчева

# 72
  • София
Малинова логорея-Фиатаджията и Nevena Virolan
чудя се само дали да не измисля,отделна номинация за Nevena Virolan

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 08:48 от Madam Stasita

# 73
Ха, и после номинациите на Дафодил били злобни...
И тая тема тръгна по пътя на първата - да се напънем да напишем нещо, каквото и да е, стига да е гадно. Жалко, че Реза направи жест да я пусне отново.

# 74
Dona, ти какво очакваше да стане?

Общи условия

Активация на акаунт