Отговори
# 105
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ, РОЖДЕНИЦИ И ИЗОБЩО ВСИЧКИ С ПОВОД  Hug

ЧЕСТИТ СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ И МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ТЕЗИ ДНИ   bouquet

Ние ходихме да празнуваме на хижа- беше много весело  smile3521

За подаръци ми трябват идеи моляяяя  Praynig Имаме масичка, плайскул с топките,лолкър         на ФП, Един жираф с топки а ФП(от баба и дядо за К.), и ... незнам какво още мога да му купя. newsm78

В Хиполенд има страхотни люлеещи се кончета  Peace

За кухнята- Сияна много обича и супичките, и киселите- излапва ги за нормарив

Аз пак нещо не съм в час- Зори, календара къде мога да си го направя? Нещо в нета ли е или е програма?

# 106
  • София, Борово
Поли, мен ме устройва датата и часът. НА следващият ден сме на коледния маскарад
А таковци ще има ли? Ако има и нашият ще дойде Peace

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 15:03 от Diana

# 107
  • София
Ами хайде да го направим в неделя тогава на 21.
Тъман ще е почивен ден - ще имаме сигурен транспорт от татковците, а и може и да е по-рано (ако има свободен час).
Иначе 16.30 си е късничко - докато се съберем ще стане 5. То ще е тъмно вече.

# 108
  • София
На нас ни е късно часа.

А какво ще кажете да е в делничен ден партито, а не в събота ако е свободен клуба?

# 109
Някой от вас да е давал десертчетата на Данон Данонино? Много се чудя дали да не и давам след супата или е още малка за такива неща  newsm78

# 110
  • София
Поли, и мен ме устройва!  Peace 
Какво като се стъмва- нали няма да стоим на вън  Crazy
Дианче, ще е супер ако има и татковци, които могат да дойдат ( ако кажете и мъжа ми ще дойде )- ще може те да се позабавляват малко с бебоците и ние да се видим  Laughing

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 15:06 от lorisita

# 111
Честит рожден ден, Нонка !!! 

Честити месечинки на Дея-на  мама *Марги,Алис-на мама Roniboni,Даниел – на мама kokolina,Мартина-на мама sevi_,Петър на мама simplyaven!

Рони, Али е много срадко джудже  Heart Eyes

Мен лично новината за майчинството не ме впечатлява,защото ме осигуряваха на минимална заплата,но искрено се радвам за всички,на които ще се отрази това решение.
:peace: И аз не съм във възторг. Даже предпочитам да не ме хващат тези 410 дни, защото сега получавам 220лв. а си мисля че минималната заплата е 240лв и така след 315-ия ден ще получавам с 20лв. повече  Mr. Green (многото пари, но си е друго)

Проходилката я използваме само когато съм в кухнята, но той не я обича много.
Shushonka каква ти професионална ръка, аз съм толкова начинаеща. Като гледам рамките на момичатата от Фотошопа само въздишам.
Вигантол давам всеки ден, защото не му се е затворила фонтанелата или пона така си мисля, но ако се е затворила едва ли ще се вижда как му пулсира отгоре на главичката.
Рекламите и ние много ги обичаме, гледа все едно разбира какво говоря. Тогава настава спокойствие, и ме е най яд когато ядем да не дават никъде реклами, защото само така може да стой на едно място. Мисля да потърся някъде из нета дали няма някой торент с раклами, ако няма ще записвам с камерата и ще си правя диск.
Били_ календара е от този сайт (както и книжките) www.artscow.com

Ние имаме лек наредък с пълзенето и ще обичаме музиката, от сега се подрусва (по скоро като метълче без коса  Mr. Green )
http://hrisikosjo.multiply.com/video/item/13/13

# 112
Cvete, страшен техно-сладур е Коко Laughing Определено има усет към музиката  Peace

Не мога да не се похваля: днес Сияна свърши за пръв път голямата работа в гърнето  261uu От две седмици я слагаме по няколко пъти на ден да се изпиша и почти всеки път има резултат отбелязван от нея с победеносен вик  Joy

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 15:36 от angelfish

# 113
Леле, ще го изям този сладкиш Коко! Страхотен е! Музиката определено е в кръвта му!

Цвете, мисля, че каквото и да решат по-малко от минималната раб. заплата за страната не би трябвало да взимаш. Но все пак не съм сигурна  newsm78

А за партито - на 20,12 свеки има рожден ден и 16,30 ми е късничко. Ако наистина може друг ден поне за мен ще е по-добре.

# 114
  • София
Момичета, за съжаление все още не е 100% сигурно "завареното положение"... цитирам мама от форума, която е отговорила на въпроса на Чили:
"...Гласуването на бюджет 2009 в пленарна зала ще бъде следващата седмица - 15-ти или 16-ти декември. До тогава - всичко са хипотези. Единствено гласуването в парламента превръща едно предложение в закон.Така че - изчакайте до тогава  "
Ох, моля се да стане реалност- още 3 заплатки добре ще ни дойдат  Praynig

Цвете , Коко е невероятен!  Heart Eyes

# 115
  • София
Cweti,много е сладък Коки!А Жорката пълзи точно като него - примъква се по-скоро или се търкаля до желаното място. Mr. Green
Обаче имаме напредък в ходенето в кошарката и вече е много доволен от себе си,много си се радва сам. Laughing

Били,ето тук е обяснила Цвети  Heart Eyes ,как става :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346127.msg9183419#msg9183419.А за десертчето - според мен сте малки,но ти си знаеш де- както прецениш.

# 116
  • София...........
Някой от вас да е давал десертчетата на Данон Данонино? Много се чудя дали да не и давам след супата или е още малка за такива неща  newsm78

Били, аз давам. Диана беше споделила, че дава на Вики и питах Педи - тя ми каза, че може и Данонино и Активия и кисело мляко и трите неща ги давам вече. Само прясно мляко каза след годинката. Лошото е , че Данонино за сега давам само един вид - банан ,защото другите са кайсия, малина и ягода, а такива плодове не съм въвеждала.

# 117
  • София, Борово
Били, аз давам Данонино.
Данонино е извара и ако даваш сирене или извара, няма място за притеснение.
аз давам всеки ден по 1

# 118
  • София...........
Били, аз давам Данонино.
Данонино е извара и ако даваш сирене или извара, няма място за притеснение.
аз давам всеки ден по 1

И аз давам всеки ден по едно малко Данонино Simple Smile Диди, ти даваш ли различните вкусове или се ограничаваш?

# 119
  • София, Борово

И аз давам всеки ден по едно малко Данонино Simple Smile Диди, ти даваш ли различните вкусове или се ограничаваш?
Всичко давам и той всичко яде с кеф  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт