Режимите на Ипократис 10

• 24 153
  • 349
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и от мен. (то вече добър ден станало...) Rolling Eyes
Горе-долу изкарах една режимна седмица.  FlutterВ неделята се натъпках с един гаден дюнер и цял ден ми беше тежко и гадно Sick. От вчера - пак в редиците на примерните. До днес  Whistling На работа сме до обяд и от 14.00 започва коледното ни парти. Като четох офертата от фирмата за кетъринг миналата седмица ми текоха лигите, та днес не мисля, че ще се справя с изкушенията  Mr. Green

# 106
Здравейте и от мен  Hug!

Ох, умирам! Снощи бяхме на банкет и така се освиних, че ми идва да се гръмна  #2gunfire! И сега ми е тежко  Sad. Явно по празниците ще изпусна края, ами дано поне не си върна свалените килограми  Tired!

Момичета, искам да ви пожелая весели празници, много здраве на вас и семействата ви, много щастие, късмет, любов и свалени килограми  Hug!

Лек и успешен ден   bouquet!

# 107
 Здравейте сладурани,

ето и отчета до 15 часа  : закуска 1/2 активия ; обяд  телешка пържола на скара  ...по късно ще го допиша   Peace

Проклетница  много се радвам за вас  Hug за диетата няма смисъл.. давай след празниците  Hug За другото знам ама в крайна сметка това , че той е изнервен не значи , че всички ще го търпи ме  Crossing Arms  знам , че не съм права ама ми писна  Tired

mama_V  весело изкарване на коледното парти  Peace

bibobi моя съвет е да хапваш умерено  Peace Весело изкарване на празниците  Heart Eyes

Както казва Ипо на празниците не мислете за диетата (имам в предвид Бъдни вечер , Коледа и НГ  Mr. Green )

Аз продължавам диетата... на Бъдни вечер ще ям по обичая , за Коледа ще видим  Peace Peace

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 23:17 от Aia

# 108
Момичета аз вечерях в 6 и поливина и сега глааааааааад...и изядох 2 мандарини и 2 шок. бонбона...ама не помогна...и сега изгризках един морков...и ми се спи ама гладни очички не заспиват  Confused

# 109
Giggerotta  милата ти да не мина  hahaha на моето часово време  Joy! това с бонбоните не го прочетох  Wink Аз ги мисля какви ли зелеви сарми ще станат утре с прясно зеле Rolling Eyes ама ще видим ако не бобче ще хапваме  Mr. Green

иначе отчета : закуска 1/2 активия ; обяд  телешка пържола на скара ; вечеря 2 варени картофа , сирене и зелена салата ; късна зак. 1 активия  Mr. Green Ех че съм режимна а и не съм гладна... не знам от кога не съм се чувствала така добре ... а и си ми е леко  Whistling Иначе с милото се сдобрихме  luvbed и на 27 ми ще заминаваме  newsm44

# 110
Днес съм обявила бойкот на диетите,пак почвам след празника.
Мили момичета,желая ви здраве,късмет,щастие,благополучие за тази приказна Коледа,която даже със сняг ни зарадва!После пак ще стягаме коланите.Целувки и приятна вечер!!!

# 111

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ !!

Пожелавам ви  най-красивата и истинска Коледа с любимите Ви хора! 

# 112
 За днешното меню няма да говоря  Mr. Green като знам , че не съм на диета гледай какво става

Да се похваля сърмите от прясно зеле станаха  Mr. Green неочаквано за мен Flutter от питката ми се падна голямата пара  Mr. Green явно аз ще изкарвам парите тези година ooooh! ! Най - гадното е че не съм свикнала на толкова храна и ми е ужасно тежко  Sick дано да слегне до по - късно Hug

Весела Коледа милички

# 113
Честита Коледа!

Нека тя да Ви донесе
много здраве, много щастие,
много свалени килограми,
много късмет, много успехи,
много любов, много пари
и достатъчно свободно време да им се насладиш!!

Hug

# 114
Весела Коледа и от мен! Да сте живи и здрави и всички любими хора около вас също!
Какво става с диетата, май освен Айчето, всички останали зарязахме режима групово Simple Smile Аз се мъча да не преяждам поне...ама не ми се получава много Sad А напоследък установих, че получавам киселини от тестени изделия от бяло брашно...и сега пак имам, много ми е зле  Sad Голямо съм диване! Лека вечер момичета!  Hug

# 115
Честита Коледа на патерица и от мен!
Пожелавам на всички много любов, здраве, и всички да се чувстваме успели и красиви!
и малко воля и инат да постигнем това последното  Hug Hug

п.п. за протокола - изобщо не съм гладна и дори не преяждам, но за сметка на това ям почти само сладко и плодове, което си е пак провал отвсякъде
вече ми липсва режима, честно!

хубав и усмихнат ден на всички!

# 116
Отново е Коледа!Отново вали сняг от небето и думи добри! Отново е празник, а празника значи приятели, обич и много мечти! Честито Рождество Христово!
 Hug
до 24 бях режимна,но от тогава не е за говорене

# 117
Здравейте момичета,

Аз заминавам малко на екскурзия ще се върна след НГ ! Пожелавам Ви Весело и незабравимо изкарване на НГ пък от 5 Януари всички на линия   Heart Eyes

Giggerotta  аз на 24  Rolling Eyes леко казано преядох  ooooh! беше ми невероятно тежко Tired може би и от факта , че почти 1 месец бях стриктна Embarassed и не  ми се отрази добре многото храна. На 25 ми беше диетичен ден и се чувствах ОК.. днес се отпускам , но по малко все пак са празници Heart Eyes

Проклетница  надявам се че всичко при вас вече е ОК  Hug

Милички а какво ви се падна от питката? На мен ми се падна парата  Mr. Green

много ви прегръщам... ако имам нет ще пиша  Hug

# 118
Айче, приятно изкарване  Hug
аз пък от вчера съм с настинка и ми е едно скапано и не усещам какво ям,баш по празниците се подредих

# 119
Айче, приятно изкарване  Hug
аз пък от вчера съм с настинка и ми е едно скапано и не усещам какво ям,баш по празниците се подредих

милата пожелавам ти бързо оздравяване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт