Отговори
# 120
  • в сърцето на един мъж...
^desika^, мила, не е до години или опит. Има неща, през които като минеш, просто светът ти се променя. Ние сме 8 години заедно, минахме през ужасни неща - от това - "ако имаш деца, няма да са от теб", до "ти си стара и е абсурд да имаш дете по нормален начин". Живота ни е удрял толкова шамари, че вниманието и обичта се показват по друг начин. Трудно е, мъжа ти го разбирам, но и теб също. Нека ти разкажа нещо - първата година като дойдох тук, не знаех език, бях сама по цял ден, мъжа ми бачкаше като луд до 8 вечерта, само и само да успее да се закрепи и да останем. Бременна жена, без работа - познай, полудявах. Беше непрекъснато - ту рева, ту се ядосвам, ту изпадам в депресия. Имаше моменти, в които го мразех, защото съм закотвена тук без нито един близък и нямам подкрепа. За Коледа ми подари от първата си премия часовник, скъп, който си бях харесала, но не вярвах, че ще имам някога. С думите - "за всички часове, през които съм липсвал, но съм мислил за теб". Стана ми много мило, защото знам, че го е направил за нас - за мен, за детето, което очаквахме, за него. Трудно е да се докажеш в една враждебна среда, а и ти знаеш как е с работата - всеки те дебне, дали няма да сбъркаш и да те прецака. Разбери го, те не чувстват бременността по начина, по който ние го правим. Те осъзнават нещата, в момента, в който видят бебето и го поемат в ръце.
Говорете, много говорете за тези неща. Казвай как се чувстваш и лека полека нещата ще се наредят Hug
П.С. Фокси, много си права - моя мъж беше писал на майка ми - аз знам, че за нея вече няма да съм на първо място, но я обичам много Laughing

# 121
^desika^, мила, не е до години или опит. Има неща, през които като минеш, просто светът ти се променя. Ние сме 8 години заедно, минахме през ужасни неща - от това - "ако имаш деца, няма да са от теб", до "ти си стара и е абсурд да имаш дете по нормален начин". Живота ни е удрял толкова шамари, че вниманието и обичта се показват по друг начин. Трудно е, мъжа ти го разбирам, но и теб също. Нека ти разкажа нещо - първата година като дойдох тук, не знаех език, бях сама по цял ден, мъжа ми бачкаше като луд до 8 вечерта, само и само да успее да се закрепи и да останем. Бременна жена, без работа - познай, полудявах. Беше непрекъснато - ту рева, ту се ядосвам, ту изпадам в депресия. Имаше моменти, в които го мразех, защото съм закотвена тук без нито един близък и нямам подкрепа. За Коледа ми подари от първата си премия часовник, скъп, който си бях харесала, но не вярвах, че ще имам някога. С думите - "за всички часове, през които съм липсвал, но съм мислил за теб". Стана ми много мило, защото знам, че го е направил за нас - за мен, за детето, което очаквахме, за него. Трудно е да се докажеш в една враждебна среда, а и ти знаеш как е с работата - всеки те дебне, дали няма да сбъркаш и да те прецака. Разбери го, те не чувстват бременността по начина, по който ние го правим. Те осъзнават нещата, в момента, в който видят бебето и го поемат в ръце.
Говорете, много говорете за тези неща. Казвай как се чувстваш и лека полека нещата ще се наредят Hug
П.С. Фокси, много си права - моя мъж беше писал на майка ми - аз знам, че за нея вече няма да съм на първо място, но я обичам много Laughing
Браво,Гея!!!

# 122
Благодаря ви момичета  Hug

# 123
Добро утро поспаланки   bouquet
Едно кафенце за събуждане:

След малко отивам да се образовам по майчинските въпроси  newsm47
Айде до по-късно
Хубав и слънчев ден ви пожелавам   Nature Sunny

# 124
  • Стара Загора
Добро утро дами  Hug
Тони,радвам се ,че малкият Криси е добре ,борбено момченце е той  Praynig HugНе мога да разбера,защо тези сестри и доктори трябва да се държат лошо ,какво сме им виновни ние ,не мога да го проумея.Миналат година като лежах в АГ-то -патологията в Стара Загора за операцията персонала беше страхотен,сестрите бяха толкова добрички и усложливи ,а работят за малко пари и в мизерни условия.До ден днешен като се разминем по улиците и се поздравяваме .ЗАщо едни могат да се държат добре ,а други не ,какво ги провокира  Sad
Мечоланка,благодаря за информацията   bouquet
Десика,не се ядосвай мила ,и на мъжете не им е лесно,сега като го гледам как се е шашнал моя,даже понякога и глупости прави ,чак ми става смешно Joy
Дарима,честито за изпита   bouquet

# 125
Добро Утро мамчета,

Прекрасен ден ви желая.

Ето нещо интерестно http://www.bebe.bg/Sled_rajdane/fiziologichni_osobenosti.htm

# 126
Добро утро,

с пожелание за лек и спокоен ден на всички.

Албенче мерси за информацията

# 127
Добро утро,маминки Hug

Днес за закуска ви предлагам това:

В комбинация с...:
И повече никакви лоши мисли от сега нататък Naughty
  bouquet

# 128
Здравейте момичета  Hug

Фокси чудесна закусчица мммм  Crazy
Един музикален поздрав от мен http://vbox7.com/play:52c924cd някак ми е празнично  newsm18  madnoel
Вчера така се заплеснах в окрасяване, че не остана място в нас, което не светка или блещука.....ама наистина ми помогна на настроението  Laughing

# 129
Здравейте мами,
Фокси, Албенче, мерси за закуските и кафенцето, много са ободряващи!
Елисана, ЧРД на патерици! Да си жива и здрава, а през февруари да си гушкаш пухкавото бебе!!!
Тони, радвам се на добрите новини за бебе-Криско, днес ще си го видиш и ще му се порадваш, пък дано да е наддал килца, за да си го приберете скоро в къщи! Не се ядосвай на "низшите духом същества", те не заслужават и "цивката си да хвърлиш по тях" и трябва да са благодарни че "вдишват въздуха, който ние издишваме".
  Мечоланке, много хубави записки от лекцията, ще се възползвам задължително, благодаря!
   Аз вчера нито съм чела, нито писах, защото бях сутринта на запис на тоновете на бебчо - ми то това нашето чаве реши точно тогава да спи и сега ще трябва пак да ходим другата седмица. После си "отвисях" 4 часа във фризьорския салон - нали трябва да сме хубави, та рекох да си подновя кичурите и да се подстрижа. Толкова ми се спеше през целия ден, че като се прибрах само хапнах и бързо, бързо "отнесох плувката".
Фокси, чудесна темичка с идеално заглавие, пу-пу, само хубави новини да пишем тук!!!
Сега отивам да си дочета "домашното от вчера"  Laughing
Хубав ден и само положителни емоции!
  love001  love001  love001

# 130
Добро утро и от мен! newsm47
Гея,отново красива история!Твоят живот е като на филм с красиви любовни истории Wink
Аз днес реших да се отдам на пълен релакс-гледане на филми и хапване!Какво по-хубаво от това и любимия е тук newsm44

Освен това поръчах и стерилизатор и го очаквам днес.
Това,което искам да попитам тези,които са ползвали овлажнител за въздух:Много ли е необходим?Кога най-много трябва да се използва или може и без него в крайна сметка-не е фатално,нали?Много се чудя дали да купувам,май не ми се дават толкова пари ,ако не е толкова важно.Моля,съвети!
Лек ден да да закусвате!

# 131
  • София
За овлажнителя и аз съм в голяма дилема. На мен лично ми се струва, че въздухът у нас е доста сух и сутрин понякога ме боли лигавицата на носа... Та реших да взема влагомер от един приятел и да видя аджеба каква е влажността и дали си заслужава.

# 132
Добро утро от мен, момичета! Вчера най-накрая ми казаха, че ще си имаме момченце, 100 % сигурно. За сега всичко върви добре, 1 300 гр. е в момента. Голямо криене се крие това дете. Лекарката, която го гледа, даже каза, че приличало на мен, фук, фук... Crossing Arms Незнам как точно го определи, но е факт, че ми стана много весело и самодоволно.

# 133
Добро утро, сладуранки! То май добър ден стана, ама като съм си вече вкъщи гледам да си поспивам повече, че после ..... няма! Wink
Чета, че снощи са се водили много мили разговори ... много романтика има в думите ви момичета! Много ми харесаха. Hug Аз нали съм си дърво никога не мога да напиша такова нещо, дори и да го чувствам  Sad

Аз също съм навита да се присъединя към групата за утре - за склада в Захарна фабрика. Има ли вече уговорен час и място за среща?

# 134
dida_p   smile3501 Честити сини гащи... хайде в мъжката дружина и бъдеща свеки.

Общи условия

Активация на акаунт