Голям екшън предстои- СЕПТЕМВРИйче елхата ще реди

• 12 436
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
И моя момък обожава панадола-иска си все още.
Снощи за сефте се заигра с една игра с топчета,дето я има от 9-месечен,обещах му ако още 1 път го видя така да си играе,да му купа дървото с топчетата Mr. Green
Вчера баба води Косе в офиса,а сина ми беше много срамежлив да не повярваш,забавлява се много с лепкащите листчета,наприхме си и снимки.

Добре дошла на Цвети!

# 31
Добро утро и от мен! Hug
Красиии,да,точно същата е шейната,но аз писах мейл на една мацка от оня магазин-сайт и тя ми обеща,че ще дръпне от магазина им в Пловдив и ще ми прати!Това беше още миналата седмица... newsm78Освен да я питам ще ми праща ли или не и ако не,да си поръчам от тоя сайт,който ми даваш!Много е готина шейната! Wink Благодаря ти! Hug
Екатеринаст,явно Лизи вчера е отворила линка от подписа ти,щото аз не съм! Laughing Но с удоволствие гледах! Heart EyesИ аз съм същата-само я мачкам и й повтарям колко много я обичам,колко е сладка и т.н. Blush Heart Eyes За косичката-направо е много зле,ама няма да я подстригвам още!Надявам се още малко и да може да я оформим на някъде. Wink А отзад как й се завива. Mr. Green Като я къпя и стига много на долу,ама като е суха й се къдри нещо! Flutter
Куши,Лизи като види шишето с Панадол и ми го носи и вика АМ-АМ! Shocked Като имаше Т и й давах и тя искаше още! ooooh! Иначе не знам как да го даваш! newsm78Що не опиташ нещо друго-Нурофен (от него има портокалов и ягодов),а четох и за някакво ново- Тайлоу,пак за Т,при зъбоникнене,болкоуспокояващо!Все нещо ще му хареса на Вали! Hug
Мунка,един път и аз теб да разсмея,а не само ти мен! Laughing Hug

# 32
  • гр.Варна
Добро утро,момичета! Hug

Куши, Валя и тя като малка не искаше да пие Панадол. Всякакви гадории пиеше, но това сладко сиропче-не! #Crazy Едва успявах с малка лъжичка да й пъхна нещо в устата.Спринцовка не съм ползвала.
Опитай да му даваш нещо любимо за хапване и в промеждутъка да лапне и Панадол. Дано успеете! Peace

Елсе, за този линк http://store5.data.bg/drina/Baby%20Einstein/ става въпрос,мила. Всъщност той се отваря, но директориите-не.

Ками, нормално е Косето да се държи прилично пред чужди хора ,на непозната място. Но то е за кратко. След още един -два пъти ще стане същата фурия както си е вкъщи. hahaha

Тази вечер ще ходим на РД на зет ми, а утре ще се явявам в съдебно заседание (лично дело) и ми е много притеснено. От близо 1.5 г. не съм се явявала в съда и сега ще се пръсна от притеснение. Sick На всичкото отгоре се скарахме снощи с мъжа ми и съвсем ми е криво. ooooh!

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 33

Прекрасен ден на всички!  bouquet
   Hug  bouquet

Ани много сладка Heart Eyes
ekaterinast ,как е Стелка пусни снимки photo
искам и на Маринка Heart Eyes
Мутре,Благодаря ти че ми каза да пусна иследвания за бактерии,няма в носа а в гърлото имаше ,но продължава да пипа носа често newsm78
Цвети welcome

# 34
Люска,може ли да ти викам Лю,за по-кратко? Heart Eyes
И ние с моя мъж сме скарани,по-точно аз му се сърдя! Crossing Arms Ще видим до кога! Mr. Green
Успех на делото! Peace

# 35
За пореден път Анито е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пебси страхотна е шейната,мерси и надвете ви с Краси,защото и аз ще се възползвам от нея
 Добре дошла на новото майче Hug Hug Hug

Люска,стискам палци Peace,всичко ще е наред-сигурна съм:))) HugА с мъжа е най-лесно оправянето,важното е ,че винаги сдобряванията са сладки Hug

Ками,абе ти му я вземи на човечето играта,то ще се забавлява,че сега ще вземе да не се заиграе пак с нея и да не остане на сухо горкия!

Панадол и Нурофен обожаваме,покрай тях  и другите лъжични лекарства пие!

Кали,радвай се поне,че баткото знае точно какво иска.Само,че аз се замислям как ти по опаковката ще разбереш кой трансформер какво точно прави newsm78 newsm78 newsm78 Явно ще развием всякакви способности покрай майчинството си. Joy

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 09:45 от bravy

# 36
  • София
Честит Рожден Ден, Лилита!

Пожелавам ти да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

Много съм изпуснала в четенето, но се надявам днес да успея с всичко, че хвърлих само един диагонален поглед.
Но съм разгледала всички снимки - Септемврийчетата са най, ама наистина НАЙ-сладките дечица  Heart Eyes !
Много ги нагушкайте всичките от мен и Тони  Hug !

Добре дошла на новата мама ЦВЕТИ сред нас  welcome !
Както и Лекси ти е писала, аз ще те включа на първата ни страничка. Информацията, която си ни дала за теб и твоето слънчице Борко, ми е напълно достатъчна. Можеш само да ми кажеш коя зодия си и рожденната ти дата (без годината!), по желание, разбира се!
Можеш да разгледаш линковете, които са в края на 1-ва стр. и по Е-мейл да ми изпратиш снимка на момченцето ти, за да направя пълния му профил, както е на повечето дечица. Адресът на Е-мейла ще го намериш в Библиотеката ни, в раздел "Контакти"!
Надявам се, че ще ти хареса при нас и ще пишеш честичко  Hug !

Веси  Hug  bouquet !

Момичета, искам само да ви споделя, че последните няколко дни ми бяха много тъжни. Няма да се впускам в подробности, няма смисъл. Но да сте спокойни - всичко вкъщи е наред.
Искам да изкажа, обаче, дълбоката си благодарност към Лилиан-В за огромната подкрепа и засвидетелствано приятелство.
Искам да знаете, че това е един прекрасен човек с изключителен морал и съпричастност. Горда съм, че я познавам, и че тя е сред нас тук!

Лили, БЛАГОДАРЯ ТИ !!!

# 37
Честит рожден ден Лилита  bouquet  bouquet  bouquet,много здраве на теб и всички около теб и слънчеви усмивки подарък от твоето детенце:)))

Ще ме извините,че ще обърна настроението,ама мислкя че е важно всички да видим това и да се помолим от сърце за едно наше детенце-септемврийче.Настръхнах като видях,току що това- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355812.msg9090972;boardseen#new

Джи джо с теб сме Hug Hug Hug.Вярвам,че всичко ще е успешно днес Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 10:05 от bravy

# 38
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИ bdbaloni

# 39
много изстрада ДжиДжо още от раждането - проблемите с мъжа й, неприятности, а сега и детенцето  Cry Cry Cry нека всички запалим днес по една свещ за нея и детенце  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 40
Да Веси и аз точно това си мислех,на нея много и се събра. Милата жена Outta Joint

# 41
Миличките дечица- защо трябва да страдат така, толкова са мънички още......

# 42
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИ!   newsm59
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!  newsm51

Наистина много изстрада милата Джи-джо! Cry Cry Cry
Дано бързо се оправи милотото детенце !!!! Praynig Praynig Praynig

Пебсче, удоволствие ще е за мен! Hug
Когато голямата ми племеница беше малка ми казваше точно така. Много мило ми стана,че ми го припомни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кали Мей, каквото и да си преживяла, радвам се,че сега всичко при теб е нормално.  Hug Hug Hug
Прекрасно е,че си имала такъв приятел до себе се като Лилиан-В! newsm51
Моите поздравления към нея! newsm51

Благодаря,момичета, за окуражителните думи!    bouquet

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 10:39 от liudmila73

# 43
Люси, стискам палци за делото и дано се оправят нещата Hug
Кали мей, в тежки моменти се оценява приятелството и си проличава на кой можеш да разчиташ - хубаво да има кой да ти помогне.Радвам се,че си намерила такъв човек до себе си Peace
Хекси ми се губи нещо newsm78
Джи джо - надявам се пак да се появиш в темичката ни с хубави новини и дано всичко лошо е зад гърба ти Praynig
Момичета сещате ли се кой изчезна безследно от темичката ни, а ни беше талисманче Sad - Петето_86 Какво стана с това момиче newsm78 - често се сещам за нея Rolling Eyes
 nbirthday smile3525 Лили

# 44
Здравейте момичета, Hug

Да се разпиша и аз в новата темичка Simple Smile

Джи-джо с теб сме! Hug  Praynig  Моля се всичко да мине успешно и Кике да се възстанови бързо! newsm17

Честит рожден ден на Лили!  nbirthday newsm67 Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам!   bouquet

Страхотни снимки и клипчета разгледах! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всички септемврийчета са прекрасни! Hug

Добре дошла на Цвети!

Ние сме добре. Вчера ходихме на консултация - 10750 и 83.5 см. Много малко е наддал на тегло - само 150 гр., а на ръст + 5 см. Педито ми разреши да давам мед, който вече въведох ( сутрин по 1 лъж. в кашата) и прясно мляко. Вече напълно отказва да пие АМ и като цяло има 3 хранения по 220/250 гр. Опитвам се да добавям АМ в кашата, и обедното хранене, но не е достатъчно и давам като добавка биокалций за деца. Витамини ми каза да не давам, но трябва да изяжда всеки ден по 200 гр. плод. Миналата седмица 2 дена издържа да спи по веднъж, но пак се върна към стария режим да спи по 2 пъти и съм много доволна.

Пожелавам ви хубав и слънчев ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт