Вече не е болно Януарското дете, време за "наздраве" може би дойде

• 12 958
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
Девойки, благодаря за прекрасните пожелания, да ви се връщат многократно!  Hug
Мерка,  Hug  догодина вече е крайно време да се видим. Лятото съм на лице, ако не си забегнала към морето.
Аз като запразних от 8 като студентите, та до вчера. 3 дни като за Христова възраст.  Mr. Green В Холандия вече не се пуши в заведенията и е много кофти. Направо разваликомпанийка.  Crossing Arms Вече само домашни партита или в кофишопвете.  Joy

# 16
Аз като запразних от 8 като студентите, та до вчера. 3 дни като за Христова възраст.  Mr. Green В Холандия вече не се пуши в заведенията и е много кофти. Направо разваликомпанийка.  Crossing Arms Вече само домашни партита или в кофишопвете.  Joy

Ама тютюна ли забраниха или и тревата Mr. Green

# 17
  • София
Шош е ок (пу-пу) - отхрачва, но е турбо малка гад и го метнах на пумпелинки-адреналинки още в 8.30 днес!  Crazy Минахме с хомеопатичните и без Т (то аз и не меря, де...). Големият зор беше само през нощта в съботата.  Sunglasses
Аз имам много ангажименти, грижи и партита (за които нямам даже сили да се вълнувам)...  Tired Не ми стига времето за нищо и вече седмица сме при мама и татко, щото иначе и от глад ще умрем!  ooooh! Как се справяте с всичко, беее?!...  Thinking Аз ли излязох най-"неуфатна"?!...  Tired

# 18
Острова е плътно зает събота и неделя  Crazy Явно на Цвета много и се иска да дойде, така че да питам за ЦУМ  newsm78

# 19
  • София/Варна
Варненки, на 19.12. си идвам във Варна за около 5 дни. Хайде да направим от по-рано някаква организация да се видим нейде с дребните. Аз рових из нета за някакви детски клубове, но не намерих нищо в Центъра (само 2 в Младост). Дайте идеи къде и кога можем да се видим.

# 20
  • София/Варна
Острова е плътно зает събота и неделя  Crazy Явно на Цвета много и се иска да дойде, така че да питам за ЦУМ  newsm78
Ами аз нямам проблем, стига да не се разсъхне съвсем работата.

# 21
За събота в 11 часа ще имаме запазени две маси до детския кът в ЦУМ. Надявам се, че никой няма да се откаже.
За сега:
1. Манана + Веско
2. Ивоска + Шош
3. Клеми + Дани и Никол
4. Кайрен + Ого
5. Саша+ Мими и Криси
6. Цвета + Миша???
7. Селма + Алекс???
8. Сту + Ая и Биш???

# 22
Ако доки утре каже, че Миша вече не е заразна ще направя всичко възможно да дойдем Peace Иначе тя е добре, дивее от понеделник още, само 3 дена беше зле, с Т и сърбящи пъпки. Сега остава да походи на ясла една седмица и да не плаче Praynig

# 23
Здравейте, момичета.

За събота и ние може да дойдем, ако не командировам Алекс при баба му и дядо му.  Crazy

# 24
Благодаря много за пожеланията за рождения ден на племенницата ми!  Hug
Елеонора, браво на малката Ева за представянето й пред журналистите. От сега да свиква с медийните изяви, че току виж като порастне я гледаме и по телевизията  Grinning Hug Heart Eyes
Весело изкарване на всички в събота!  Hug

И ние имаме фермата на Симба. На Ева й е от любимите играчки  Peace

# 25

Ама тютюна ли забраниха или и тревата Mr. Green
Тютюна само. С прятелки се бъзикахме, че вече ще се каним на кафе с джоинт като не може с цигарка.  Mr. Green

# 26
  • София
... Аз ли излязох най-"неуфатна"?!...  Tired

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

Мълчаливо съгласие ли ми демонстрирате, бе?!  Crossing Arms Баси, аз се надявах некой да ме "дръпне от парапета"...  Tired

# 27
Иве, аз нямам твоите задължения, далеч по-малко са и не мога да се оправя. Ако това те успокоява...

# 28
  • София; Дружбето
От как съм на работа не готвя, не чистя и детето си не мога да видя. Тъй че, Иве, не си най-зле, не бой са Mr. Green

# 29

За сега:
1. Манана + Веско
2. Ивоска + Шош
3. Клеми + Дани и Никол
4. Кайрен + Ого
5. Саша+ Мими и Криси
6. Цвета + Миша???
7. Селма + Алекс Peace
8. Сту + Ая и Биш???

Общи условия

Активация на акаунт