Вече не е болно Януарското дете, време за "наздраве" може би дойде

• 12 955
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАНИ!   bouquet  bouquet  bouquet
Желаем ти много здраве, незабравимо детство с много игри и верни приятелчета! Да си гордост и радост на мама, тате и кака!  Hug Heart Eyes
smile3525  ura newsm67  bigdance2 Tada

# 271
  • София; Дружбето
Честит рожден ден, Дани! Много здраве щастие и щастлива втора годинка Hug

Честит имен ден на Оги на патерици.

# 272
  • София
Честит рожден ден, Дани! Да си здрав, щастлив и безгрижен за радост на мама, тати и кака! Клеми, целувам ви горещо цялото семейство!

# 273
Честит рожден ден, Дани! Пожелавам ти да растеш здраво, щастливо и обичано дете!

Честит имен ден на патерици на всички, имали повод за празнуване вчера!

# 274
Честит рожден ден, Дани! Да си жив и здрав, винаги усмихнат, много щастлив и лъчезарен! Нека радваш мама и тати с белите и пакостите си!

# 275
   Честит рожден ден на сладура Дани!Най-хубави пожелания и на милата му майка Клеми!  bouquet  bouquet  bouquet

# 276
Клеми, честита втора годинка на порасналото ти момче! Пожелавам му здраве, много весели игри и щастливо детство! Прегръдки за мама и весел празник!  Hug
  ura  bigdance2 Tada
cheers

# 277
Честит рожден ден, Дани! Бъди здрав и палав! А на мама здрави нерви и голяма усмивка

# 278
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!
Клемс, честит рожден ден на Дани! Да ти е жив и здрав, за те радва много… и все пак и да те слуша по малко! Wink
Аз вече съм в Коледно настроение!  Party Последната седмица беше изпълнена с коледни партита и разни други мероприятия и направо рестартирах! Вчера кулминацията беше с една приятелка, с която вилняхме... както едно време! Срам ме да казвам подробности. Embarassed Flutter Blush
Утре ми е и фирменото парти, което също чакам с нетърпение. Ще бъда с малка черна рокля (с голямо деколте), наситено червени чорапи и червено колие и обеци. Ще си направя косата рошава и ще се гримирам на проф. гримьор… и смятам да избия рибата! Flutter
За коледни подаръци не мисля. Купихме днес ЛСД телевизор и мисля, че с това може да приключим изваждането. Само за Писуна ще взема нещо, но не знам какво още.
За празниците заминаваме за Свищов при бабата на Краси. Ще спим една вечер там, след това ще зарежем детето и ще ергенуваме в Търново!  Откога го чакам товааааа!!!!
Анджи, ти ще ходиш ли към Свищов?
VVenkova, ако сте си в Търново и имате време, може да се видим!

# 279
  • София
Много щастие за Дани,
Много пари за майка му,
Много любов - за баща му (цялата, насочена към упоменатата на горния ред Mr. Green)!

Наздраве, семейство!

# 280
Честит рожден ден,Дани! Желая ти много слънчево детство,приятели и здраве!

# 281
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАНИ!

# 282
  • София; Дружбето
Ноеминьо, какво си замислила да правиш на това парти с тази малка рокля Whistling Я си признавай бърже
Утре е коледното тържество на Миша. Не можах да харесах нищо по магазините и съм и измъкнала една червена рокля. Проблемът е, че не мога да я накарам да я облече. Крещи и се дърпа и даже незнам дали и става Crazy

# 283
  • София, Лагера
Ноеминьо, какво си замислила да правиш на това парти с тази малка рокля Whistling Я си признавай бърже
Ммммм... да бъда незабравима  Flutter (като начало)
Ето и нашата елха
Мацки, ако се организирате за някакво кафе или нещо по-сериозна, звъннете по тел!  Peace

# 284
Честит рожден ден,Дани!

Общи условия

Активация на акаунт