Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга - 2

• 14 071
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • sf
Яна, ами то зависи от кашлицата. Няма стандартен сироп все пак. Всякакви ни е изписвал.
Мале, аз като сметна,че Кико спи по 9 часа нощен сън и зорлем 2 часа дневен и като чета Рени и ставам ейййй така  Shocked
и на мен най-противна ми е Галя. А оная вечер много ме беше яд,че Янита и Гергана не гласуваха да изгонят Спас , ама Гергана като е шматка се прецака.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 08:40 от donsita

# 211
  • София
Привет, изчетох ви по диагонал.
На болничките - бързо оздравяване. Hug
 Звездев готви риба, а малкия незнайно защо и вика муна/ маймуна/. Simple Smile
 Преди две вечери Вики се заби на глава и се удари лошо. Честно, ако ми беше първо дете, щях да бягам към Пирогов. Снощи като слагах батко му да ляга го видях че си върти много бързо главата насън. Такива движения прави и през деня когато се радва на нещо. Дано  да сънува, но пък е стряскащо през нощта като го видя да прави така.
 Днес ще ходим да приберем батко му от градината и евентуално да зърнем Дядо Коледа / на него му вика джуджо/. Преди да види въпросния старец си играеше с една фигурка от яйце на джудже и то облечено с червени дрешки, та така човека се радва на Джуджо, а не на ДК.
 А аз вчера събирах п-то мнение за проблемите си при АГ и ми се вкисна предколедно. Не насмогвам с подаръците, нямам физическа възможност за излизане, а мъжът ми е зает.
Лек ден. Hug

# 212
Привет от русенско  Hug
По-бързо оздравяване на Сашко  Praynig
И на мен не ми се искаше купуване на подаръци за бабите и дядовците,ама мъжа ми държи, че ще видим дали ще измислим нещо. На него му купих машинка за подстригване. Той все още не се е отчел, ама ми се иска да ме изненада, а не аз да му казвам какво  Crossing Arms
Ние на 23-ти сме на РД на баща ми, а на 24-ти ще сме в свеки, та 25-ти остава свободен за приятели  Party На НГ сме си в София, канени сме от едно приятелско семейство, така че ще сме там. Не държа да сме само тримата. През годината достатъчно си стоим вкъщи, само тримата. Rolling Eyes
Хайде лек ден на всички, че тормозителчо взе да недоволства  Hug

# 213
Добро утро.
Моето дете още спи. После се чудя защо не спи през деня и дивее до сред нощ. Тя е на фаза катерене и се чеплези навсякъде и съм в малък ужас.
Донси, не думай за Спас. Миналата година така се говореше и за Светла. Но номер едно е единствено Николай. Той е истиски способен да оцелее.Все едно цял живот е тренирал за това.
А Галка не е нормална, има мания за величии. И незнам ония патки,кво я вардат - все едно може да ги спаси. Аз се побърквам като видя някой такъв и как другите го гледат в очите и как той е невероятен. Мразя такива хора
Нея я е страх от коледната украса и аз още не съм украсила. Ката чуе или види елха почва да издава тревожни звуци и да си натиска носа. И ние бяхме със запушен нос.
Болните да оздравяват бързо-бързо.
Пропуснала съм номера с прахосмукачката. Ползвате я за да им изсмучете сополите ли? Не е ли жестоко това?
Марти, представям си картинката и какво си изпитала като си видяла баща и син след раздяла. Много мила ситуация
Подаръци не съм купувала. Мъж ми почти изкрейзи като видя списанията си. Да го пита човек що. Сега ще трябва да звъня в редакцията и да питам дали ги имат и да ги купувам пак Sad

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 10:01 от Мама_му

# 214
Добро утро и от нас,

Ние днес сколасахме да идем на детска консултация. Малкия скача през цялото време върху кантара и съответно е между 10.800 и 12 кг  Mr. Green Доки го записа като по-малкото, за да не се окаже, че на следващата консултация е отслабнал. Според мен е повече, защото вече като му мия трътката малка и доста си ми тежи, но здраве да е. Ръстта също е под въпрос, защото някой трябваше да стои мирно, докато е на метъра, обаче нямаше кой друг да рита с крака и сега е вписан като 80 см. Там вече мисля, че няма грешка, съдейки по дрешките.
Вики, аз заради този сън си мислех, че все още е с нисък хемоглобин, но явно си е до навик и наследство и от двамата родители. Дано ако имам още деца да спят също по повечко  Laughing
Елче, ще ти пиша по-късно на лични.
Хайде, изчезваме на пазар за книги, че трябва да приготвя колет на племенничките, защото има по кой да пратя сега.
Хубав ден на всички!
П.п. Днес времето е разкошно за разходки.

# 215
Добро утро!
Рение78 ,ти кога си завър6ила ,4е аз тази година 6те се дипломирам (специална педагогика) и ако може6 да даде6 някой съвет  Mr. Green  Уж за държавния изпит 6те са малко въпроси,ама друго си е някой минал по тоя път да те осветли за някои не6та.

Ние след малко излзиаме,4е тва дете само на лампата не се е ка4или ве4е,голямо катерене и ру6ене,а и не слу6а какво му казвам.

# 216
2001-ва се дипломирах като магистър. Магистратурата обаче ми беше Пенитенциарна педагогика. Бях с дипломна работа, та не знам за държавен изпит до колко мога да ти свърша услуга. Ти какво специализираш?

# 217
Аз сега 6те завър6вам,ама бакалавър ,специалността ми е педагогика за деца с интелектуални недостатъци ,но много се 4удя каква магистратура да запи6а после .В софийския ли си у4ила .

# 218
  • София
Мерси момичета!
Днес жената която и помага не дойде че детето и е болно дано не е вирус и да ни го прехвърли,стискайте палци.Мога да ги похваля момчетата ми бяха много послушни,явно като са с един човек и слушат а иначе се почва тръшкане и лига.Представям си каква пустош ще е от утре в София повечето хора са си взели почивни дни за да слеят празниците.

# 219
  • София
Браво на Ради и Ники!
Иве, аз пък обичам София по празниците, много ми е спокойно и приятно, като се изнесе народа.

Ема рядко спи повече от час, час и половина, направо не мога да си представя 4-5 часа следобеден сън, когато се случи да спи повече, все я пипам да не е топла и се взирам за други симптоми за болест. Днес става на година и половина порасналото ми момиче - кога мина това време.....

# 220
  • София
Иве, дано да си права, ама не ми се вярва много.

Яна, по въпроса за веждите - Галя ми прилича на Джак Никълсън в ролята на пингвина от Батман (може и да бъркам филма или ролята, ама все за чудовище става въпрос). Не мога да я понасям. И не разбирам как й се връзват останалите, просто не проумявам. Това ако е психолог, аз съм хирург! Само да не победи тя, но мисля, че няма шанс.М/у другото в сайта на сървайвър пиш, че работи като психолог и фитнес инструктор (?), а е завършила маркетинг  и мениджмънт (???)

Ние бяхме пак на Коледно парти, ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=248068&pid=9460936

Uva, дано празниците ти донесат оздавяване!!!

# 221
  • София
привет мривет
иве, тука съм ама нямам много възможност да чета за съжаление... Confused
елче, не се трови за изпита, ще успееш другия път Peace
кирова да се оправя сашето Praynig
вики, как е кико днес?
ицо ще заведе коки при масларски днес, че нашта педка я няма, а искам да го чуе и прегледа, че подкашля още, а празници идват, да не стане по-лошо. Rolling Eyes
днес щурмувахме с кръстницата на коки фоксовете в мол-а и есприт-а. много сладурски неща има намалени 30-50%.
ето за десерт едно смешно съчинение, което ми пратиха  Mr. Green
http://slackpack.net/?q=node/850

# 222
  • София,
Здравейте и ние днес излязохме замалко, уж само до кухнята ама се видяхме с едни мами, та пихме кафе на крак под дъжда, докато децата стояха под тентата на кафето увити в количките и с дъждобраните! Mr. Green
Аз да питам мамите с поголеми дечица, вашите гледат ли сървайвъра и те, ВИки, Роки гледа ли, то май само тя е най голама като моя Ицо, той всяка вечер се паркира пред ТВ-то и гледа с голям интерес, даже се ядосва когато племето което подкрепя загуби, сега е за Николай и сигурно ще е страшно разочарован ако той не спечели! Hug
М да и при нас гадния вирус май идва, баткото и таткото са с червено гърло и подкашлят, стоят с маски в къщи и дано не разболеят и дребната, че се провалят всичките ни планове за празниците и Коледата със семейството. Sick Ние си ходим в провинцията, на бъдни вечер сме у свеки, всички се събираме и зълвата, а сутринта на КОледа се намират подаръците под елхата, които предвидливо с нея подреждаме след като децата, а и възрастните заспят под елхата. Сутринта Ицко става и с викове събужда цялата къща в ранни зори и се почва едно вадене на играчки, викане, цикане, скачане, тази година ще ми бъде интересно да видя и малката как ще реагира на цялата еуфория. По късно през деня отиваме при моите родители и там също се разменят подаръци. На 26 пък се събираме всички в свекървата - у нас, това си ни е истинския дом, който имаме, въпреки че на мен тук в общежитието си ми е съвсем добре  Wink, на този ден при нас се празнува Христов ден, а свекъра има и рожден ден тогава и се събираме абсолютно всички, и моите родители и сестрата на свекървата, с нея поддържаме много близки отношения, тя обожава децата ми и нас самите, а също и баба и дядо от село, кумувете ни също и празнувами Христов ден, общо взето става една какафония, но си изкарваме много добре, така или иначе се виждаме по 4 пъти в годината.  Hug На Нова година обаче,  бабите остават да гледат внуците си, а ние отиваме някъде с приятелите ни които също виждаме страшно рядко! Hug

Хи, хи момичета и аз имам педагогическо звание, но моето е за учител, учих го задължително в университета, вървеше паралелно със специалността, за да мога после да имам право да преподавам и  в училище, но аз не се възползвах от това си право, всъщност обичам много децата, но едва ли ще успея да се справя с 30 тинейджъри  Mr. Green, които се интересуват как да отидат да се напушат и да се натискат в тоалетната вместо да слушат някой интересен урок по история Mr. Green

# 223
Еее,Галена и Марти скъсахте се от партита!Завиждам!  Hug Кой беше тоя клуб,предния път пак питах,но забравих.И къде се намира?
Веси,ако идвате насам,обадете се!Ако мога да ти помогна нещо с тая покупка,кажи!  Grinning
И на мен ми се пазарува!  Sad
То и аз имам педагогическо образование,а съм специализирала Философия за деца,което ми беше много интересно.Откакто имам деца твърдо не ми се занимава с тия неща.Много е отговорно най-малкото.

# 224
  • sf
Дунди, Роки много харесва Сървайвър. Даже когато Янита победи Николай и после му разкри лагера - яко рева.  hahaha
Ето две снимки от ясления ДК.
http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi#5281146754067574162
http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi#5281146777317586786

Общи условия

Активация на акаунт