Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга - 2

• 14 072
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Иве, семейството, на което съм кумувала мъжа е дипломиран психолог. Обикновено след разговори с него се чувствам много добре, има усета да говори с хората. В момента работи на телефон на доверието към БЧК и ходи по разни сбирки за незнам каква си взаимопомощ... Та ако искаш ще ти дам на лични скайп-а му.
Иначе и аз имам доста психология в обучението си, но основно става дума за деца с проблеми в поведението, та надали ще ти свърша работа.
Кирова, много неприятно с този вирус. Дано бързо го пребори Сашко  Praynig
Нашето второ парти с дядо Коледа за тази година мина повече от добре. Човека се представи страхотно, малките се забавляваха (само най-дребните плакаха, когато се опита да ги гушне, но отдалече и те се радваха). След това дружно си провериха хубави ли са подаръците им, а и тези на останалите деца  Joy А най-хубавото беше, че тортата не се разкъса при смяната на съдовете и си остана топка  bowuu
Изчезвам, че ме чака работа, а малкия спи от 3 часа, та скоро може да стане и ще ми "помогне" да я свърша бързо-бързо  Mr. Green

# 196
  • USA
Янче, заповядайте в нас за празниците  Mr. Green! Над 5000 км далеч от родата. Аз пък ви завиждам, че сте си наблизо при семействата. За Коледа обичам да съм си в България или на ски, но покрай сегашната ми работа не мога да го направя. Аз съм на работа на 24 и на 31 да се радвам на чудесата на годишното приключване.  Crazy С подаръците съм до никъде, само на детето съм взела едно страхотно колело. Тук е голяма криза, но магазините са фрашкани с народ. Всеки обикаля и гледа намаленията.

Кирова, много съчувствам! Ние минахме през това преди 2 седмици - кошмар е, особено докато е с температура. Криската беше на диета - нишестени храни (хляб, ориз, картофи, макарони) и протеини, но без млечни. Още не даваме млечни, временно минахме на соева формула. Първите няколко дена нищо не искаше да яде, само с течности го наливахме, после направо му се дръпнаха очите от ориз.

Честит имен ден на Даниелчето!

Донси, дано да се оправи бързо! Аз пак да се повторя - антибиотикът не е панацея и не лекува вируси. Наскоро четох една страхотна книга по темата. Като ми остане време ще пиша повече за нея.

Я кажете какво купихте на мъжете си, че моят пак нищо не иска?  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 20:03 от Winx

# 197
  • София
Рени мерси,утре ще ти пиша на лични ситуацията да го питаш ако пък имаш идея от това което си учила,също приемам съвет.

# 198
# 199
  • sf
аз на моя му уших гоблен със зодията и му купих една книга "Кама Сутра" Wink
ако имам време да обикалям ще му взема и блуза в патладжанено,че много му харесвал цвета. Ако не- ще му взема някакви готини бонбони, да намажа и аз  Mr. Green

# 200
  • София
Иве, аз имам приятелка детски психолог. Млада е, но пък работи в детска градина от доста време, тя е завършила и специална педагогика, Рени да не би и ти? Така че, ако искаш повече мнения, тя ще се радва да помогне също  Hug.

Е не мога да не споделя радостта си от това, че Николай отива на финал в сървайвър. Мноооого ми е кеф! Извинете  Embarassed.

Събудената рано Кая направи 4-часов следобеден сън, та и днес явно няма да се ляга рано. Рени, и вие май сте с режим като нашия?

Аз на моя мъж нищо още не съм купила. Вариантите ми са книга/ парфюм/ пуловер. Давайте идеи.

Замислям за неделя да направим прощъпулник. Май за първи път през живота си ще трябва да направя питка. Дали да поема този риск или да репетирам в петък, че май  ме мързи?

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 21:35 от ayka

# 201
Мерси Яна  Hug Hug
ще видим кога ще наминем към вашия вилает Wink

# 202
Честит имен ден на Даниела  Hug
Рени, браво за хгб  Hug
Цитат
В мен остана една чаша със сламка от коледното парти,  Марти мисля че е на Никола? Кавете на кой е да си му я пратя.
Аз  забравих нашата, но тя е със спортен накрайник, не знам дали е същата. Вчера ходих да си я взема и "моята приятелка" беше на смяна, каза, че не са намирали, а аз помислих, че я е изхвърлила заради разправията  Laughing както и да е , купих нова, не я мисли тази  Peace

днес обикаляхме за къщи - май се спраяхме на една в Хипо (не промоционалната), защото е най-компактна, има капак на прозореца и не е безумно скъпа, като тези, които гледах в пигиса (и аз се чудя кой купува на тия цени там). Та живот и здраве дядо Коледа ще ни носи къща. Купихме и нещо средно между писта и гара на ФП, поради това, че пистата, която исках се беше свършила. няма значение, мисля, че това ще му е много интересно на Никола

Подаръци ще си купим само на нас и на Мариса и 2-3 бебешки още, на други няма да купуваме тази година, Десо е неплатен отпуск до юни, ще ни разберат. А някакви дреболийки тип "заради жеста" и аз не харесвам. Иначе на Бъдни вечер сме у свекървини, на Коледа с нашите, а на НГ или сами вкъщи, или ще се събираме с няколко приятели, всички с малки деца...ама това последното ако стане ние няма да стоим до късно и де факто в 12 ч ще сме си пак вкъщи сами

# 203
  • USA
Марти, дай снимка на пистата. Интересно ми звучи. То и ние май ще си останем с подаръците в тесен кръг и за децата.
Аз трябва тези дни да измисля нещо дребно за празненството в работата. Честно казано това търчене за подаръци най не ми харесва от празника. Не обичам да купувам подаръци, защото трябва.
Айка, направи направо за събитието. Не е чак толкова сложно. Ако не ти се прави, може да поръчате в някоя пекарна.

# 204
Галена, Специална педагогика - Етопедия съм Simple Smile. А за режима на Илко - по принцип не е такъв. Едва изкарва до кухнята на обяд, особено ако е станал в 10 часа. Спи между 3 и 5 часа, в зависимост колко тропат съседите и до колко ми издържи трътката на скуката. Случва се да го вдигна, щото сама 5 часа ми е множко  Mr. Green И вечер между 8 и 10 часа заспива. Т.е. вечерното лягане е според колко е спал през деня.

# 205
Хей, пррривет и от мен!

Успях да ви настигна...

Аз се позагубих покрай едни изпити, един не успях да взема, и съм леко в траур от тоя факт, че требе пак да се чете... Sick . Уинкс, пак ти свалям шапка, като четох за твоя - а пък аз си мислих, че ходенето до Търново и минаването на Шипка, е трудно.

Мойто хлапе и то бе на принудителни предколедни пости, че бе с леко разстройство, ама като гледам как се лигави като "Пришълецът" (както казва мъжа ми) и само дири "тети" (солети) и "беки-беки" (бисквити), зъби са го замъчили и то кучешките и разстройството е от това. Позатегнах го вече де и днес хапна мръвка от бурканче, ама едвам успя да изяде и половината, още привиква стомахчето явно. Иначе много се радваше на манджата, че тоя умит ориз хич не му бе по сърце.

Утре ще има среща с "Коло" - така вика на Дядо Коледа, да видим как ще се държи. Иначе от книжки и филмчета го познава, а и в един търговски център, го запознавах с такъв дядка, ама го гледаше подозрително и не осъществи контакт - само последствие констатира, че има "апка" и "чила".

С подаръците и аз съм в чуденка - за празника утре му взех едно дървено влакче, с две вагончета, на които да товари кубчета, но за големия подарък какъв ще е нямам и идея - то и място не остана вече, само настъпваме играчки и чудесии.
С мъжа ми сме намислили за нас да си направим един общ подарък, най-вероятно РС, това много ме устройва, че той милия хич не може да избира подаръци Crazy
На рода и приятели и ние подаряваме само на децата.

По празниците ще си бъдем в къщи. Исках на НГ да оставим Коцето на нашите, а ние да отидем някъде с куверт, но мъжа ми категорично отказа - Не сме си правили дете, за да го оставяме баш по празниците, други да ни го гледат. "Ние сме семейство и най-хубав празник е да сме заедно"! Ей след тия думи ми напомни защо го обичам, че нещо напоследък покрай разни битовизми, бях забравила. Embarassed
Е няма да сме съвсем сами де, за НГ отсега водим преговори с нашите кумци, къде да празнуваме у нас или у тях, че и двете семейства сме с малки деца и всеки дърпа към своята черга, където му е по-удобно, а за Коледа още умуваме - като че ли, тогава наистина предпочитам да сме си само тримцата. 

Хайде стоп от мен, че трябва и да се спи.

# 206
  • USA
Елче, маршрута Пловдив-Търново през зимата въобще не е за подценяване. Дано да си взела изпита успешно! Hug
Все забравям да кажа, че бърборковците на темата Стели, Дели и Коцето направо ми скриват шапката. Браво! Много се радвам на детски реплики. Криси от време на време ни изненадва с някоя думичка, но сме далече от членоразделно говорене.

# 207
  • sf
ДУ
И аз много се радвам,че Николай отива на финал. Фен съм му.  Ама едва ли ще спечели, не за друго, а защото вече зависи от журито. Носят се слухове,че Спас е победителят. Ууууууу!
Отиваме с Кико да закараме Рокчи на училище и се връщаме да ви досаждаме.  Mr. Green

# 208
Добро утро
Тази сутрин съм малко по добре да не чува дявола ще видим как ще се събуди Сашето ,снощи спа  и се събужда само за вода .Днес ще го захранвам по малко дано не повръща вече.Аука благодаря за рецептата не я изпробвах защото бях му дала вече дозата натриев цитрат но на сироп.
Аз по изостанах с подаръците защото с тези болести не можах да излизам а бях си уредила и кой д агледа Сашко,но нищо.И без това подараци ще има само за децата а на бабите и дядовците подаряваме по един календар с внуците,който още не съм взела от фотото.Най ми е трудно да измисля подарък за Пешко. newsm78
И аз съм фен на Николай ама няма да го огрее да бъде първи с това жури.

# 209
Добро утро!
Кирова,дано сте по-добре днес!  Hug
Вики,като най-често ходила при Масларски моля кажи ми кой сироп за кашлица препоръчва по принцип той?
И аз съм от феновете на Николай!  Peace Само той заслужава да спечели и за мен той е реалния и истински победител.Дето вика Любен Нейков ''заслужава акт 16,че почти застрои острова''  Laughing.А и има много красиво лице.Най-противна ми е Галя,без вежди,супер злоба ми е.
Уинкс,и аз купих паркинк на няколко нива + писта + 5 колички и асансьор.Много се надявам да е здрав и да го хареса Никола.Аз знам какво би му харесало по принцип,но струва над 100лв.Тия на Вадер са здрави по принцип,дано му е нтересен.
Какво облекчение тази сутрин,дадох на Никола един Данет ванилия за закуска и корнфлекс в купичка сам да си яде на столчето,малко само помогнах да се дояде.Е ръцете му бяха поомазани,но кремчета и снежанка особено сам яде.Взима си ги в панчика и дърпа стола си да го кача.

Общи условия

Активация на акаунт