Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга - 2

• 14 073
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много се радвам за резултатите на Илко  Hug Дано и алергията бързо я преборите Praynig
рени и аз така Peace

вики, суметролима (-на, не помня как се пишеше честно) е доколкото знам нещо като "полу"антибиотик и е възможно не да е хванал вируса докато го пие, а С-то да не е успял да надвие вируса. на коки му изписаха уж най-"нежния"- аугументин 312 когато беше с тези симптоми като кико- имаше и Т висока и кошмарна кашлица и сополи. пиеше и вентолин сироп в комбинация с флудитек. абе гадна работа.... в неговия случай нямах против антибиотика, защото не можахме да се преборим по друг начин с инфекцията на дихателнит пътища, там го удари най-много, освен Т-то и сополките Rolling Eyes дано ви се размине де Praynig Hug

dess76 честита именячка  bouquet

веси, не се нервирай  Hug

# 181
Dess,да ви е много здрава и усмихната именячката!   bouquet
Били,на Simba има хубави магнитни дъски.Аз мисля такава да взема,аз ги уважавам нещата на тая фирма,не са много скъпи,но са читави.Около 17лв. са някъде.

# 182
dess,4естити имен ден на малката принцеса!
Ние зза нова година май 6те се саберем с две приятелки с деца,4е не6то в нас не ми се седи.
Подаръци ние подаряваме само на децата,е на ба6та ми съ6то ,но със сетра ми сме се разбрали само за децата,на свеки не,ама и тя не ни подарява ни6то ,така 4е сме квит.
Вики ,дано ви се размине АБ  Peace

# 183
  • София
ДД
Честит Имен Ден!
Вики бързо оздравяване на Кико.
Ели ти съвсем ни забрави от както си на работа Heart Eyes
Коя от вас беше психолог?

# 184
  • София
Честит имен ден на Даниела!

Днес направихме много хубава разходка, но от утре го дават пак да вали, не че не му е време де.
А подаръци взехме, дребни и за възрастните, да се радва народа  Simple Smile
На нова година ще ходим на ресторант, а на Коледа обикаляме и едните, и другите баба и дядо.
Бързо оздравяване на болничките дечица!

# 185
  • sf
Иве, ако не ти трябва дипломиран мога и аз да  ти свърша работа  Mr. Green

# 186
  • София
Съвсем сериозно ми трябва,ти недипломиран ли си?

# 187
Гъсето беше психолог.
Няма ли теми по въпроса във форума?  newsm78
Кой сироп за кашлица препоръчва Масларски?

# 188
Здравейте
Нямам сили да се добера до тук.Цял ден вися в тоалетната.Сашко повръща снощи и днес е като парцал лежи  и мрънка .Ох спирам да се оплаквам.
Честито на именичката.  bouquet
Бързо оздравяване на Кико дано му се размине АБ.
Забравих да спомена че Илко и Деси са много сладки.

# 189
  • София
Деси, да ти е жива и здрава именничката!

h.kirova, една рецепта от свекървата, която наистин амного бързо вдига на крака при такива болести (стига Сашко да се съгласи да пие течност от лъжичка или дозатор на панадол например): около 300 мл. сок от вишни - ако имаш от компот, ако не - става и натурален, 1 ампула натриев цитрат, 1 чаена лъжичка сол. Това се разбърква и се пичт по няколко лъжички през 10-15 минути, цялото трябва да се изпие за около 2 часа. Спира повръщането и помага с/у обезводняване, действа като вливането на системи. Наистина е много ефикасно, аз на себе си съм го пробвала, преди две седмици като бяхме всички болни от този вирус пак го пробвахме. Става за децата, защото за Кая ми бяха изписали ампули натриев цитрат. Дано се оправите бързо, че е много гадно наистина!

# 190
  • София
Яна а тя къде изчезна?
Няма нищо конкретно за случая в форума

# 191
Кирова,много кофти!Дано премине вече,това си е мъчение.
Иве,нещо не пише активно като преди.Ти от детски ли се интересуваш или по принцип?Макар че и аз немога да ти препоръчам.Имам една приятелка ми е споменавала,че контактува с една жена психолог за децата,но незнам подробности.ще я питам дали практикува?

# 192
Яна кажи къде ги има тез дъски на Симба  Praynig Praynig Praynig
Еленко  Hug уж се опитвам ама не всеки ден става  Tired
Честит имен ден на Даниела  newsm67   bouquet
Дес и на теб честит празник   bouquet
браво за резултатите на Илко  smile3501

# 193
При нас в едно квартално магазинче,Веси!До 2-ра Английска гимназия.
Аз вече незнам какво да ги правя децата,играчките не им стигат,искат занимания.Но и двамата ако може едновременно да занимавам.Надина иска да рисуваме принцеси,в това време Никола надраскал стената с един докопан фулмастер пък и себе си.Голямата ме изкарва на танци,Никола ми носи топка да ритаме.Скучая,не ми се занимава с тия неща.Хем съм с децата,хем гледам да се покрия.И се мотам около компа,търся си някакво занимание само за мене и чакам нощта та да заспат,но обикновенно и аз заспивам с тях.Гушкаме се тримата на спалнята и така ми минава деня..хем бавно и тегаво,хем неусетно.Губя се в някакви непрестанни действия из къщата и по децата,навъртам хиляди километри из две стаи,все едно съм под хипноза.

# 194
  • София
Яна,последнияти пост,бръкна ми в раната.
Не ми трябва консултация  или преглед ами искам да питам как трябва да постъпя в една ситуация с децата.

Общи условия

Активация на акаунт