Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга - 2

• 14 074
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро да е!
Аз, като никога, успях да стана преди осем. Сега закусвам, защото ме гони от една седмица вълчи глад, ям непрекъснато, както като бях бременна, с тази разлика, че ми се яде и много сладко и шоколад, което е много нетипично за мен.

След малко започвам да будя Кая, започваме опити по обръщане на режима. Снощи пак след полунощ заспа.

п.с. незнамкак да сложа картинка с кафе. Яна може би ще го направи  Wink, а аз отивам да си направя истинско.

# 166
  • sf
Хайде днес ще е от мен

# 167
Добро утро!
Аз пък след малко ще закусвам Никола та сега събирам сили за това,на палячо ставам докато го нахраня.
Сутринта Надина сама се събуди за градина,за 1-ви път.Аз пък мислих да не ходи,но тя не е зле засега и поиска да иде.Малко ми е терсене сега щото там всички кашлят и кихат в момента. И аз се притеснявам да не сме пак болни по празниците като миналата година.Но вчера са получили нови подаръци в групата от Дядо Коледа и мерака им е голям.
По празници ми идва да се скрия някъде.Мечтая по празници винаги да сме някъде извън София или някъде само не с родата.И то родата на мъжът ми.Мойта в лицето на баща ми,който ме ангажира много.Просто се замислям след време сигурно и аз ще изисквам от децата да идват в къщи по празници без да искам да знам-имат ли желание или не.Дано имат желание и да им е приятно,а не тегаво и по задължение.Ей на свеки щерка й винаги по празници отиват я в Гърция,я другаде.Все минава метър,а ние тука да се жертваме.Сега съм ги поканила всички в нас на Коледа на 25-ти,а Бъдни вечер поне съм извоювала да сме си само ние 4-мата.Нова година в нас,мъжът ми не искаше да се ангажира с оферти от рано,не му се занимава.То като се замисля и на мен не ми се занимава на тоя етап.Да пораснат децата пък здраве да е и пари да има,ще ходим.
А мерси за кафето и аз отивам да си направя ново,щото Никола ми изсипа солени бисквити в мойто!

# 168
  • Асеновград
Добро утро ,
благодаря за предложенията за магнитна дъска.За съжаление Тедо е болен и няма да е на ясли за коледното празненство , та ще пропуснем за сега тоя подарък , че за вкъщи си има достатъчно за под елхата.Иначе ще потърся тази на Чико , такава цена ме устройва , може би за именния ден.Една приятелка му подари такава дъска , в понеделник , само че от най-евтините , голяма игра падна и снощи вече беше счупена.
До никъде сме с подаръците , само на Тедо сме купили , на никой друг , и като гледам няма време , кога ще наваксаме не знам.До края на седмицата ме чака толкова много работа , че няма да имам време да се усмихна.Вчерашното ходене до София имаше 50% успеваемост , утре пак съм там.
Ние на Бъдни вечер сме у свекърва ми , а на Коледа у майка ми.Тази събота с Гошо правим 5 години от как се взехме.На сватбено пътешествие бяхме на Банско точно на Коледа.Е на Бъдни вечер ни беше много гадно в заведение , само двамата , тоя празник си е за вкъщи , чувствахме се изоставени все едно.А за нова година още нямаме организация , накрая ще си останем вкъщи , аз май нямам нищо против.
Айде да се захващам за работа , хубав ден !

# 169
Аз пък имам време,ама нямам кинти.  Crossing Arms
Много ми се пазарува нещо си,чакам майчинство уж,ама нещо не идва.

# 170
  • sf
Аз с подаръците съм готова, даже са опаковани. И мъжо ми е купил, ама го е скрил и не мога да го намеря  Joy
Аз пък дадох вече в яслата 5 лв и подарък за партито и ми казаха да го заведа утре за тържеството, та ако е добре ще наминем поне да види дядката.

# 171
Здравейте момичета  Hug
Днес ми е ужасно нервно и аз не знам защо   Shocked Rolling Eyes
Нещо............. дано се оправя, че  #2gunfire

# 172
  • София
привет
гледам за подаръците говорите- аз само за детето купувах, опаковах за градината, ама другите не съм. за нашите и ицо нищо не съм взимала а време няма Confused
вики, какво му е на кико?
айде отлитам пак

# 173
  • sf
Ели, болен е нещо. Има Т, кашлица, сополи. Тъпото е,че минялия петък почнахме Суметролим, за да морим бактерията в носа, а междувременно явно е хванал някакъв вирус. И вчера докторката ми вика" ама как така се е разболял, докато пие тоя Суметролим"   #Crazy е, аз ли да знам. Имам подозрения,че тоя С никаква работа няма да свърши и ще пие истински АБ  Tired

# 174
  • София
Дано ви се разминат антибиотиците!

Браво на Илко за високия хемоглобин!

А къде изчезна Кати?

# 175

да почерпя че днес Даниела е именичка

# 176
 Добро утро!
Само на бързо надниквам тук, че съм на работа.
 В мен остана една чаша със сламка от коледното парти,  Марти мисля че е на Никола? Кавете на кой е да си му я пратя.
Снимките от партито са страхотни   bouquet
Честит имен ден на Даниелка   bouquet
 Бързо оздрявяване на всички болнички, та по празниците да са на линия  Hug
 Чао.

# 177
Деси, да ти е жива и здрава именничката!
Ние днес сме отново на коледно парти с малкия. Снощи правих кръгла торта с ананас (на мен се падна това и кокосовите бонбони), обаче нещо желатина ми е под съмнение и ще я видя дали няма да се сцепи като я вадя от формата.
За подаръци - вече взех на майка, на свекитата и ще видим за баща ми нещо. Дано смогна и с календара до празника, че Илия на две от страниците ми изключи компютъра точно минути преди записването  ooooh! Сега почти си оправих и двете и ми остават още 2. Обаче дружно с това правя и на едно друго хлапе, че и фотокнигата на племенничките, та накрая от 2 стола, та на табуретка...  Mr. Green
Хайде хубав ден на всички  Hug

# 178
Здравейте!
Ние на Бъдни вечер сме си у дома само тримата. На Коледа ходим и при двете семейства или се събираме накуп. На нова година пак вкъщи само тримата. Аз отсега си мисля колко ще ни е хубаво и изобщо не ми се ходи никъде.
Подаръци съм купила наполовина. Казала съм си, че от днес започвам да се организирам Blush
Много се радвам за резултатите на Илко  Hug Дано и алергията бързо я преборите Praynig

# 179
  • Асеновград
Много се радвам за резултатите на Илко  Hug
И аз , все забравям да кажа.
Бубе , аз всеки ден си казвам , че от утре ще се организирам.

Общи условия

Активация на акаунт