Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга - 2

• 14 064
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Яна, какъв ти е фотоапарата?
ОБмислям покупка на нов и ми се иска да взема нещо хубаво, макар че повече от 5-600 лв не ми се дават. Рени, Уинкс, кажете си мнението. Май искам с трици маймуни да ловя   Rolling Eyes

# 226
Хриси,моят е Олимпус,тип сапунерка.Не го препоръчвам,не ме кефи,но пък е малък и затва ми е удобно да го нося,лесно се подържа.На брат ми е Канон,а другия с който снима е Сони.Снимките заемат доста място в компютъра,но си струва за мен,защото разликата в качеството се вижда.Незнам дали си внушавам,но на Сони цветовете са доста по-ярки.  newsm78 Специалистите да кажат.  Grinning
Вики,много е пораснал Кико.

# 227
С кой прави последните снимки? Много ми харесаха, лицата бяха прекрасни.

# 228
Аз да кажа, че скоро разпознах една от участничките в Сървайвър. Показваше ни упражнения за бременни на курсовете в мола. Незнам как се казва, но е много симпатична.
Дели спи по час, час и половина на ден. Ляга към 9, става в 7.30.

# 229
Сони е Хриси,но разбрах че струва около 1000-1500лв.
Никола спи по два часа на ден.Или час и половина сутрин и толкова слетобед.Колкото да посвърша малко домакинска работа,да постоя на компа.Гледам да не лягам да спа денем,защото имам проблеми със съня.Но най-ме е яд,че като спи и съм свободна трябва да вися в къщи,като затворник.Ако имаше кой да го пази,а аз да си изляза някъде,ей така да се помотам за час-сама.Много ми липсва мотането сама.Сама,сама ама и с една лека пачка да ми прави компания.  Embarassed  Laughing

# 230
  • София
Здравейте от нас!
Да се похваля днес бяхме на цирк,малкият беше много впечатлен,особено от джуджето-клоун и цял ден ми повтаря-дудето,дудето  Laughing На змиите не обърна много внимание,повече гледаше в дечурлигата,които крещяха и пищяха.После ни понаваля дъждът,а уж бяхме на 5 минути от вкъщи.Наяде се и заспа веднага,капнал от емоции.Стилко спи два часа следобед и от 21 до 9 ч.
Утре ще го водя да слагаме Пентаксима(реимунизация),а нашата педка ако не се бях обадила аз да я подсетя кой я знае кога щеше да се сети  Close
Подаръци още не съм взела,само съм набелязала някои неща и се успокоявам,че ми остава само да ги купя и опаковам.Някои пък са готови още от миналия месец  Simple Smile
Елче, Hug Успех на изпита следващия път!
Ува,на теб скорошно оправяне на положението,стискам палци каквото и да е да се оправи  Praynig

# 231
  • София,
Ако имаше кой да го пази,а аз да си изляза някъде,ей така да се помотам за час-сама.Много ми липсва мотането сама.Сама,сама ама и с една лека пачка да ми прави компания.  Embarassed  Laughing

И при нас така, спи по три часа, че и повече следобед и ако имаше кой да я пази и аз бих дошла да се помотая с тебе  Joy, ама и за мене една пачка де  Joy Joy Joy

# 232
От любителски клас апарати съм била доволна единствено от Коника-минолта z серия. От огледално-рефлексните - от Никон. Но това е за мен все пак. Ако ми е по-тежко тялото или обектива ми треперят ръцете и тогава снимките стават чудесия. Иначе такива цветове като на Сони Алфа-та го докарва и канон 450Д, а и повечето апарати, настроени на vivid colors.
Буболечка, в Югозападналия съм учила.
Аз от събота съм с болки в единия крак, а днес се и наду, та почти цял следобяд лежа. Малкия явно усеща, че ме боли и само идва да ме целува  Heart Eyes
Отивам да гледам снимки от партита Simple Smile

# 233
  • USA
Аз да кажа за фотоапаратите малкото, което разбирам. На Яна последните снимки са правени с ДСЛР (Рени снима с такъв) + специален обектив, който се купува отделно. Такава дълбочина на фокус (размазване отзад) трудно може да стане с китовия обектив, той е по-широкоъгълен. Друг клас апарати са това и цените са доста по-съществени, както и цените на лещите. Ако ти трябва хубав компактен апарат, според мен този е много добър. На няколко човека съм го носила от САЩ и са много доволни. Въобще, за апарати според мен добрите марки са Канон и Никон, това е лично мнение, разбира се.

Криси си изяде сам овесените ядки днес. Много съм доволна. Нико явно е по-напред с материала, защото корнфлейкса е по-течен. Simple Smile

Айка, много хубави са станали снимките този път, сигурно защото има повече светлина. Видях и един добре познат синеок сладур.  Laughing

# 234
Ама по много малко снимате, бе хора  Mr. Green Много са хубави моделите  Peace
Яна, клуба е Фъни. Намира се под Плиска. Мястото е много хубаво, но аниматорите им (поне март месец) са зле. Предполагам, че са и различни екипи, де! Да не им излезе име на всички  Mr. Green
Велина, от ProPhotoHome напоследък мрънкат от ниското качество на новите продукти на Канон. Тези дни във фото-форум само това обсъждат. Хора, които от години са със системи на Канон и са с по 5-6 скъпи обектива почват да мислят за смяна с Никон и Сони. Ама когато е като за нас любители от класа няма чак такова значение  Mr. Green

# 235
Рени,да ти минава бързо!Да не е вена,може да мажеш с нещо.
Уинкс,той корнфлекса избщо не етечен.  Laughing Нико го яде сух в паничка,без мляко,без нищо,в чист вид.
Айде лека!

# 236
  • USA
Рени, според мен от индивидуалния продукт си зависи. Те профитата сигурно за лещите говорят, не вярвам телата да са зле. (Не бих сменила Канон за Сони, колкото и да ми го хвалят Сонито.  Laughing) За семеен фотоапарат няма как да сбъркаш с Никон и Канон. Аз дълго време имах един Powershot на Канон, страхотни снимки правеше. За този който писах съм сигурна, че е много добър. Сега с Панасоника имам големи проблеми с шума като снимам на авто. При същите условия старият ми Канон прави много по-читави снимки. Затова съм се зарекла, следващият ще е или Канон или Никон ДСЛР, само че нали съм Чичо Скрудж и чакам или да паднат още цените или да ми дадат бонус  Mr. Green.

Яна, аз си го представях с мляко Simple Smile. Овесените ядки са супер за учене, защото са лепкави и залепват на лъжицата.

# 237
  • София

... в Югозападналия съм учила.

Joy И аз там  Whistling
За фотоапаратите не че някой ме пита,но да си кажа,че съм с Canon PowerShot A560 и съм доволна,но за малко повечко пари може и по-добър.
После може да кача и няколко по-нови снимки.

# 238
Освен за лещите имаше и за 5д марк ІІ. Явно си е тръгнал с дефект апарата. Пишеше, че стария 5д е в пъти по-добър. Но както казах, такива тела вълнуват други хора, не нас, дето ще си снимаме хлапетата за спомен  Wink
А за Панасоника - нема такава излагация като апарат. Твоя поне роу има и може да се оправя малко шума, а 20-ката така ми ги правеше едни прекрасни розово-лилави оризчета, че чак не ми се искаше да си погледна след това снимките.
За този, който си дала като линк - братовчедка ми от месец или два са с такъв и още няма лоши отзиви. А мъжа й е мрънкало по рождение, та ако имаше проблем щях да чуя  Mr. Green
Много я оспамихме темата обаче  Whistling

# 239
  • София
Разбихте ме с корнфлекса,Велина четка Яна а то какво било ха ха ха.
А нашия фотоапарат го ползва Ники,утре като легнат ще кача негови снимки,първите му фото сесии.Щрака докато го преобувам.

Общи условия

Активация на акаунт