Отговори
# 75
Колко много инфо са давали вашите лекари, моята лекарка само ме видя и каза ето го, но още е рано ела на 22.12

# 76
  • ....от ляво до десния завой...
Привет, Августинки,
като гледам така отбора бързо се увеличил!Браво, браво!Леко бременеене, милички и здрави и щастливи бебчета на лято Ви пожелавам!  Hug Аз съм от Августинки 2008 - мама на момченце! Grinning Периодично ще наминавам да ви виждам как сте, ако не възразявате и с каквото мога ще Ви помогна! Групата на тазгодишните Августовски майчета сме много задружни, много си помагаме, в темите ни има винаги много настроение! Пожелавам Ви 9 месеца в темичките Ви да има много радост и трепетно очакване, каквито емоции бяха при нас до края на август! Ако имате нужда от помощ - само наминавате и свирвате в "РОДЕНИ" и сме насреща! Grinning Heart Eyes Peace

# 77
  • Варна
БЕБЕТО В, в момента си в 6 г.с. и един ден  Peace
Мен днес пак ме хвана безсънието, а сега ми е лошо, лошо  Tired. Имам позиви за повръщане, но не успявам да повърна. Мисля си, че ако повърна ще ми олекне поне малко. Дано не е така през целия ден. Къде можеше да поместваме снимки, за да сложа моята от ехографа?
Приятен ден на всички!

# 78
добро утро и от мен.

# 79
Добро утро и от мен, момичета!
Аз съм доста зле днес-събудих се в 4 часа с адско гловоболие, което продължава и сега. Дайте съвет как да го облекча. Направо не се издържа.  Cry

# 80
  • Варна
The SunRise, пий парацетамол  Peace

# 81
  • София
Добро утро.
Благодаря ви за отговорите. :hug
Роси снимки можеш да добавиш http://www.snimka.bg/ тук като влезнеш с  August2009 и парола bebetа.

# 82
  • Варна
Добро утро, момичета!
Тъкмо се поуспокоих след прегледа вчера, и ето ти нов повод за притеснение. След възпалението на бъбреците, което лекувах преди няколко седмици, ходих на нефролог тази сутрин да види дали всичко е наред. Хубавата новина е, че няма възпаление, но имам камъчета в пикочния мехур и задържане на урина в единия бъбрек. Каза, че по-нататък понеже бъбреците ще са по-натоварени и може да възникне проблем Sad Трябва да спазвам диета и да пия чай от липа или коса от царевица. Много се разтревожих пак Sad

# 83
The SunRise пий парацетамол

# 84
Добро утро  bouquet
Днес имах първите си позиви за връщане на поръчката Sick Отвратително беше, една дойдох на работа, беше ме страх да не върна в превозното средство Sick Добре че следват почивни дни и дано да не се повтаря това чудо, че как мразя Praynig
И днес ме боли главата, пак пих един парацетамол Rolling Eyes Като ме боли главата почвам да виждам размазано и не мога да работя...а се налага Tired

# 85
Здравейте момичета, моля погледнете тази тема, мисля, че ще има такива от вас, който ще ги интересува http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356507.new#new - става въпрос да поискаме пред НС да се включат и бременните майки към 31.12.2008 г в заварено положение

# 86
  • Burgas
Здравейте Августинки! Аз ходих на лекар в понеделник. Имах малка точица, но докито ми каза че била много малка 6.1мм. Това е много малко. Гледа ме с обикновен коремен ехограф. В понеделник пак ще отида. Много съм притеснена. Последната менструация ми беше на 27.10.2008г. Предполагам че съм била в шестата седмица като ходих.

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 13:10 от j80

# 87
Здравейте на всички
При мен проблемите не свършват. Тъкмо се поуспокоих след зацапването и вчера научавам че в моя отдел ще съкащават 2 бр. а ние сме 3-ма. И сега не мога да спя от притеснение. Още не съм казала на пряката си шефка.  В понеделник ще ходя на лекар за да ми издаде удостоверение което да входирам пред работодател, макар че не знам какво точно представлява този документ/на някого налагало ли му се е такова нещо?/. Ще се пръсна от притеснение, само това ми липсваше, а на мен точно спокойствие ми трябва. Извинявайте че пак с проблеми ви занимавам, но тук намирам утеха и сила. Поздрави на всички.....

# 88
Тея, спокойно Hug Като дадеш тоя документ на шефа ти не може да те уволнят Peace

# 89
Здравейте, Августинки!
Може ли и аз да се присъединя към вас, точицата в коремчето ми  трябва да порасне и да стане хубаво и здраво бебе и да се роди на 06.08.2009 г.
Моля ви,  споделете как се справяте с киселините и гаденето, мен от няколко дни са ме подхванали ама много. Все още не съм повръщала, но това гадене не ме оставя по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт