Отговори
# 450
И аз почвам да се чудя дали да не отида при онко гинеколог? Кой от всичките на първа страница е такъв?
С тези гинеколози много си напатих вече и с двете ми бременности и сега за този проблем не знам вече на кого да се доверя! В момента си чакам повторните резултати от цитонамазка и вирус...но дали да чакам или да действам междувременно?

# 451
Mis-Demeanor, в твоята ситуация задължително на онкогинеколог. от първа страница всички контакти са такива, информацията е събрана именно за случаи като твоя, когато човек се чуди какво да предприеме.

# 452
Добре, аз имам направления, но все пак искам да съм подготвена колко струва в онкото биопсия или колпоскопия? А конизация?

# 453
Mis-Demeanor
аз си направих цито и колпоскоп в онкологията и струваше 50 лв. часно при д-р Костова,после ми откриха проблема и биопсията и абразиото  миня през здравната каса,но те си ти обясняват какво да си вземеш от ли4ен лекар,така че споко.

# 454
още един тъп въпрос- може ли  в цикъл да се правят тези прегледи? предполагам,че не...след колпоскопията в понеделник на следв. ден ми дойде цикъла...

# 455
най-добре е веднага след цикъл да се направят тези изследвания, така ми обясниха последно.

# 456
Момичета, близнаците ми имат рожден ден.Да ви почерпя за тяхно здраве.

ТОВА ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ....

И ДА СИ ПОДСЛАДИМ ДУШИТЕ...

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО -ДОВЕЧЕРА.

# 457
Да са живи и здрави! Стахотна торта Simple Smile

пеперудке, да дочакаш правнуци Simple Smile

# 458
  • София
Volna peperudka, да са ти живи и здрави близнаците, да бъдат много щастливи, усмихнати и умни дечица за радост на мама   bouquet

# 459
Volna peperudka да са ти живи и здрави   bouquet

# 460
пеперудкеееееее.....много хубав празник мила,да  са живи и здрави и да те слушат много.ДА те обичат и им дай цялата си обич и грижа.Много хубаво и весело посрещане на празника ти желая  bouquet

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:56 от BOBI1

# 461
Пеперудке, Сърдечни поздрави и благопожелания и от мен  Grinning

# 462
Volna peperudka, честит рожден ден на децата! Много усмивки и здраве им желая! Ще чакам снимки!
Момичета, чета ви редовно да не мислите, че съм ви забравила. Няма да пиша, че съм съгласна с много от вас по въпросите, които се обсъждат; също няма да пиша, че много полезни неща научавам, успокояват се червейчетата на притеснение, които ме гризат от вътре; няма да казвам и, че вярвам и се надявам при Ива Николова нещата да се наредят. Няма да ги пиша тези неща, защото мисля, че са ясни.  Laughing
Jana_dobreva, на мен след конизацията ми дадоха 30 календарни дни болничен, но аз се върнах на работа 7 дни след операцията. "Забавих" се толкоз, защото от упойката няколко дни много, много ме болеше главата и ми се гадеше.
Сега аз чакам цикъл и ще ходя за първа цитонамазка след конизацията и ще излъжа ако кажа, че съм спокойна. То ще вземе сигурно и да ми закъснее, та още повече да се изнервя, но ще видим.

# 463
misena
аз сьм с конизация на 3.октомври,а сега ми е пьрвата цитнамазка и на мен,минах само на преглед и всичко е наред според доцента,ама сега чакам с притеснение резолтата от цитото....ти беше ли след конизацията вьобще на преглед,за пьрви пьт ли ще ти е сега?

# 464
Боби, бях при лекаря си след конизацията, но само за да ми разясни хистологията - каза, че е рано за изследвания. Така, че сега ще ми е първият преглед и цитонамазка. Надявам се, че всичко ще е наред. Пожелавам добър резултат и на теб.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт