Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 345
  • 842
  •   1
Отговори
# 720
Това ми е първи месец да меря Т.Имам трафика от миналия месец последните 5 дни преди цикъла над 36,80 но е във Фертилити
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2009-02-24

Ще чакаме тогава и следващите ти стойности защото за ректално мерене с живачен термометър тези са ниски при евентуална ову.Мисля,че няма още.

# 721
newsm78момичета и аз имам графика в зачатие и не мога да влвзна в саита от 2 дена някои зне ли защо Rolling Eyes иначе имам и друга на този адресhttp://babyplan.ru/profile/36715ако иска някой може да си даде мнението и да ми каже  как върви графиката......благодаря ви newsm10 newsm51 newsm51

# 722
newsm78момичета и аз имам графика в зачатие и не мога да влвзна в саита от 2 дена някои зне ли защо Rolling Eyes иначе имам и друга на този адресhttp://babyplan.ru/profile/36715ако иска някой може да си даде мнението и да ми каже  как върви графиката......благодаря ви newsm10 newsm51 newsm51
Много ти е добре графиката, има ову, има секс когато трябва Peace Сега само трябва да се изчакат още 5-6 дена и дано се задържи така температурата Peace

# 723
Много ти е добре графиката, има ову, има секс когато трябва Peace Сега само трябва да се изчакат още 5-6 дена и дано се задържи така температурата Peace
smile3518благодаря ти за барзият отговор,но виж,,,,вкарах си данните и за вчера и днес и Т е малко паднала.. Illкак да го разбирам всичко това..... newsm74  си..маи тук са по културни дамите от другиа саит newsm10 smile3501

# 724
jdesika, не се притеснявай от такъв малък спад и то 7 дни след ову, може да е така наречения "имплантационен спад" Peace Иначе наистина си ти е добра графиката и не ти остава нищо освен да чакаш и след няколко дни да се похвалиш с положителен тест Praynig

# 725
jdesika, не се притеснявай от такъв малък спад и то 7 дни след ову, може да е така наречения "имплантационен спад" Peace Иначе наистина си ти е добра графиката и не ти остава нищо освен да чакаш и след няколко дни да се похвалиш с положителен тест Praynig
smile3525благодаря ти...надявам се този месец да съм късметлийка smile3520

# 726
Zdraveite, 4esto 4eta forumite, no dosega ne sum pisala. S maja mi pravim opiti za bebe ot qnuari 09, poslednata menstruaciq mi be6e na 17.02.09, merq si bazalnata temperatura i ot 9.03 e 37-37.1, i dnes si napravih test koito be6e otricatelen, no imam leko gadene, po skoro diskomfort, bolki v gardite, i 4uvstvitelni zarna. Mislite li 4e moje da sum zabremenqla? Nqkoi imal li e takav slu4ai? molq vi za mnenie. Blagodarq predvaritelno

# 727
Zdraveite, 4esto 4eta forumite, no dosega ne sum pisala. S maja mi pravim opiti za bebe ot qnuari 09, poslednata menstruaciq mi be6e na 17.02.09, merq si bazalnata temperatura i ot 9.03 e 37-37.1, i dnes si napravih test koito be6e otricatelen, no imam leko gadene, po skoro diskomfort, bolki v gardite, i 4uvstvitelni zarna. Mislite li 4e moje da sum zabremenqla? Nqkoi imal li e takav slu4ai? molq vi za mnenie. Blagodarq predvaritelno
Въпроса ти не е за тук.
И всичко е възможно.Имаш 2 дни до цикъл.Или чакай или направи тест по-късно.

Моята Т. скочи като луда днес.Държах термометъра 20 минути понеже задремах  Embarassed.Трудно е да се събуждаш в неделя 7.30 все пак .Дали не е заради това?

http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=134147&t=1237128729

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 18:04 от TV

# 728
TV - не мисля, че е заради задремването - чак да има огромно значение, защото задремването не може да накара термометъра да отчете различни стойности от самата ти температура, а дали 30 минути сън са я увеличили, може, но минимално. Мисля, че причината е овулацията, но това си е мое мнение. Утрe ще видим  Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 19:42 от lady_u

# 729
А може ли да ми кажете Фертилити и Бейби план кога слагат тези червени черти на деня на овулацията?

# 730
  • ЕН
А може ли да ми кажете Фертилити и Бейби план кога слагат тези червени черти на деня на овулацията?
всичко сами правят   Joy
след като се нанесат стойностите автоматично програмата си изчислява предполагаемото ову. но понякога има разлика ден два между двете програми

# 731
ТV аз мисля,че ову е била на 12 ден.Поне засега както ти вървят Т .Не е заради задремването.Просто има ову според мен.Но ще видим пак утре ако се задържи така.Засичат ову на трети ден след покачване но двата сайта са различни и засичат различно.Аз затова най-си харесвам зачатие ,че не засича нищо .То Т сами по себе си са показателни.
jdesika, а това твоето не е никакъв спад-спокойно.Графиката ти е страхотна.

# 732
TV - не мисля, че е заради задремването - чак да има огромно значение, защото задремването не може да накара термометъра да отчете различни стойности от самата ти температура, а дали 30 минути сън са я увеличили, може, но минимално. Мисля, че причината е овулацията, но това си е мое мнение. Утрe ще видим  Simple Smile
ЗДРАВЕЙТЕ....аз също мисля 4е заспиването  няма връзка........според мен е заради овулациата....дано от тук нататак се задрайи все така висока....а колкото до 4ерти4ките...те сами си ги слагат...ето и мойта графика.......появиьа се автомати4но newsm17моля се жсе така да е за напред....... smile3506според вас как е newsm51.поздравявам ви вси4ки...и сте стискаме палци ...нали............

# 733
Idesika мисля,че графиката ти е много хубава.Стискам палци.
А при мен всъщност утре е деня в който ще разбера дали правилно разчетох теста за О.Мисля,че днес съм в О.Толкова много ме боли десния яйчник,направо не се търпи и всичко ми е притръпнало.Имам обилна слуз.Абе всички признаци.Според вас ако утре Т не се повиши ще мога да считам,че теста ми не е бил положителен,нали?Аз повече тестове няма да правя. Ами "дупе да му е яко" на мъжа ми.Ще трябва да го " измъчвам" всеки ден до целта Grinning Heart EyesПритеснявам се също ,че ей сега се връщам от едно семейно събиране на което си пийнах така доста вино.Смятате ли,че като толкова много време преди лягане поетия алкохол  ще повиши изкуствено базалната ми Т?

# 734
Мога да говоря само за себе си, но при мен би се повишила БТ поне с 2 десети над нормалното след виното.

Общи условия

Активация на акаунт