Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 346
  • 842
  •   1
Отговори
# 705
Не, с живачен термометър под мишница

# 706

Ама това,миличка е телесна Т не е базална-така нищо неможеш да прицениш.Разбрах,че не е точна като видях графиката ти.Мери ректално и стойностите ще са други и реални.Но този месец си продължи така,че то иначе съвсем нищо няма да се разбере.

# 707
  • София
Момичета ще погледните ли и мойта графика  Embarassed
Миналия месец овуто беше на 12-ти ден а по-миналия на 16-ти този хич не мога да се ориентирам ама мисля че още не е минало или е било на 12-ти пак  ooooh!
Благодаря ви  Hug
didikar как си  Hug спомням си аз че горе доле заедно забременяхме  Simple Smile ние сме отново на линия, този месец ни е първия от новите опити  Praynig

# 708

Ама това,миличка е телесна Т не е базална-така нищо неможеш да прицениш.Разбрах,че не е точна като видях графиката ти.Мери ректално и стойностите ще са други и реални.Но този месец си продължи така,че то иначе съвсем нищо няма да се разбере.

Толкова ме хвана срам!!! Явно малко съм чела по форумите какво трябва да меря и какво не. Благодаря ти много, вдъхна ми надежда, че поне нещо не съм повредила.

# 709
Публикувана от: arpi
Толкова ме хвана срам!!! Явно малко съм чела по форумите какво трябва да меря и какво не. Благодаря ти много, вдъхна ми надежда, че поне нещо не съм повредила.

Е,то няма какво да повредиш  Hug - спокойно.И не е нужно всеки да знае всичко не се притеснявай за това.Затова сме тук да си помагаме кой с какво може.Ако искаш все пак си продължи месеца с телесната Т макар,че не виждам смисъл защото с нея единствено можеш да разбереш дали си болна или не.А от другия месец ще си прежалиш дупето и мери там - тогава ще коментираме и твоята графика  Hug
[/quote] И все пак доколкото е възможно да се коментират тези ти Т според мен оу е на 15 ден от цикъла ти.Виждам,че имате доста сърчица така,че все сте уцелили.Успех   bouquet

Кате-Патенце,радвам се че продължавате напред и ви стискам палци- да ние забременяхме заедно с теб.Аз съм си много добре-бебчо расте и много рита.Пак ще си имаме момиченце - да му мисли таткото  Joy
Доколкото за графиката ти аз съм за 11-12 ден засега но виждам,че тестовете ти са отрицателни.Продължавай да мериш може пък още да не е минала ову.Според мен все още не може да се каже със сигурност.И най-вече се обичайте  luvbed

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 10:30 от didikar

# 710
  • София
didikar честити ти розови гащури  Joy верно таткото има да мисли с 3 красавици как да ги опази  Laughing
а за тестовете те и предния път като забременях бяха отрицателни  Laughing имала съм няколко месеца + тестчета ама някои от тях в ановулаторни цикли  Confused явно нещо не ги правя като хората или имам някакъв проблем  Rolling Eyes дано да е първото  Praynig
мерси за тълкованието следващите няколко дни ще се разбере кога е била дано да сме я олучили че тази седмица много работна и изморителна ни дойде  Whistling

# 711
По отношение на тестовете за овулация, мисля че е най-важно да не си пила вода 4 часа преди да ги направиш и да не си ходила до тоалетна също около 4 часа. Иначе урината ще бъде много разредена и няма да покаже верен резултат-тоест да ти покаже неправилно отрицателен резултат и ти да мислиш че цикълът ти ановулаторен, а всъщност да си имала овулация.

# 712
  • София
olive19  и аз го знам това ама не успявам да го спазвам  Confused максимум по час да издържа без да пия и да съм ходила до тоалетната  ooooh! понеже аз ги правих вечер след работа  Rolling Eyes последните два дни ги правих сутрин с първата урина когато пак не отчита вярно  Rolling Eyes така че май не мога да разчитам много на резултата им  Confused

# 713
о Кате моя тест за бременност беше - защото бях пила вода преди това а на следващия ден +. Така,че не пий настина вода няколко часа - дръж се няма да пресъхнеш  Hug Мерси за пожеланията.

# 714
  • София
didikar  Hug

# 715
Момичета кажете с какъв термометър е най- коректно да се мери температурата. Имам и живачен и дигитален до винаги има разлика м/у двата с около 0,3 градуса, при мерене на телесна температура

# 716
arpi ,най-добре мери с живачен нов термометър.Дръж 7-8 мин.Винаги има разлика с дигиталния и аз не см им привърженик,тъй като са с батерии и всичко става.Старото си е най-добре  Laughing Аз в началото мерих с дигитален и имах едни фантастични стойности.

# 717
момичета вижте ми графиката.Според вас минала ли е овулацията.Тази ниска Т. не знам как да я тълкувам.При овулация уж Т.пада,а при мен е паднала на 9-ти ден.Не вярвам тогава да е била овулацията.Какво мислите?

П.С. ректално с живачен-10 минути.
Мисля,че не ти е минала ову и ,че ще е тези дни.Подължавай да мериш и да си правите сърчица колкото можете.Ако беше минала поне малко щеше да се вдигне Т а при теб не е.Дори няма и постепенно покачване.А и щом мериш ректално това затвърдява съмнението ми.Успех и пиши...........

Вчера и днес БТ се покачи.Особено днес.Все си мисля че ову трябва да е днес или утре.Но тази Т.
Ето графиката ми в БейбиПлан ,че Зачатие нещо не се отваря пак.Но май трябва да е над 37 за да е минала ову,нали така беше. newsm78 Embarassed
http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=134147&t=1237032388

# 718
TV ,можеш ли да пуснеш и други стари твои графики да направя някакво сравнение .Мисля,че няма ову още.Т ти може да се е качила малко но не достатъчно все още ,че да говорим за ову.Как ти варират по принцип Т през втората фаза?Така ниски ли са като днешната или се покачват?

# 719
Това ми е първи месец да меря Т.Имам трафика от миналия месец последните 5 дни преди цикъла над 36,80 но е във Фертилити
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2009-02-24

Общи условия

Активация на акаунт