Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 344
  • 842
  •   1
Отговори
# 735
ами затова момичета...можете да се въздържате малко с алкохола.........аз спрях,кафето и цигарите...и вечер пиа само по една чаша бяло вино......естествено че всичко оказва  влияние..........и най важното,,,трябва да сме спокоини.......моята докторка по натурални методи/а точно измерване на БТ и цервикална слуз/ ми изписа МАГНЕЗИЙ.......точно за спокоиствието...живота ни е и без това труден...с нещо можем и самои да си помогнем,аз от 5 години 4акам бебе.....на 10.02 2009 имах неуспешна инсеминациа...трудно го преживях.....но ще ви кажа нещо...понякога можеби обращаме повече внимание на докторите....и не на човека до нас..............обичаите го и праветв повече любов.............така и ние един ден ще станем мами............ Laughing newsm10с което може се пазете и сами...........и спрете да пушите..................много е важно за да  preggo EFP

# 736
ТV аз мисля,че ову е била на 12 ден.Поне засега както ти вървят Т .Не е заради задремването.Просто има ову според мен.Но ще видим пак утре ако се задържи така.Засичат ову на трети ден след покачване но двата сайта са различни и засичат различно.Аз затова най-си харесвам зачатие ,че не засича нищо .То Т сами по себе си са показателни.
jdesika, а това твоето не е никакъв спад-спокойно.Графиката ти е страхотна.

Мда опитах се да нанеса измислена Т. за утре.И ниска и висока и същата като днес нанасях Фертилити ми изнася 12-ти ден.Което си е лошо.Само 1 път и то на 12-ти ден секс..... ConfusedИзобщо не е надеждно....Пък след това няма значение вече.Дано да е грешка ,въпреки че се съмнявам... Sad

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 22:53 от TV

# 737
  • Манчестер
ela79 , щом имаш болки и ЦС, действай душицо. Аз съм така при овулация, обилна ЦС няколко дни и болки в яйчниците. Хващай мъжо и  luvbed докато БТ не се покачи, да не спирате. Кекс всеки ден  Laughing

# 738
  • София
Добро утро.
Някой някакво инфо за сайта зачатие има ли?

# 739
  • Бургас
Три дни не ми отваря сайта.

# 740
  • Манчестер
И аз бях решила да ползвам календара в зачатие, ама цял месец ме изнерви. Много бавно им работи сървъра и зарежда страниците 20мин.  #Crazy . И като въведа данни за деня, чакам още 20мин. да ги съхрани.....отказах се да го ползвам  Crossing Arms

На мен БТ малко ми спадна днес  newsm78 , ама тя мойта графика малко като таралеж  Laughing

# 741
  Момичета здравейте!
 И аз не мога да влезна в зачатие , явно има проблем със сървара!

Ще погледнете ли графиката ми , няма Ову , нама нищо , незнам какво да правя !  Sad Ще чакам само това ми остава ! 

# 742
Шуши,сигурно ще има късна О. HugНяма да се отчайваш само.И аз се изнервям когато чакам деня,но няма как.Този месец пък съм на Клостилбегит и чакам всеки момент да ми се повиши температурата,ама тя не се повишава.Примесено с уж полужителния ми тест за О преди два дни и аз съм голяма чуденка какво става.Ами може утре да се повиши.Ще чакам .

# 743
   Мерси Еличка , дано се повиши и така ще се даваме кураж дано скоро всичко ни се нареди !  Hug

# 744
Здравейте момичета, бихте ли коментирали и моята графика. Пет поредни дни температурата ми не се променя и не мога да разбера какво става ?! От два месеца съм на лечение заради инсулинова резистентност и никога до сега не съм имала О толкова рано /ако това изобщо може да се нарече  О/.   Rolling Eyes

fertilityfriend

babyplan

# 745
  love001здравейте момичета..........да за сайта на зачатие..и аз не мога да влезна вече 4 дена...добре че имам друга графика...като стана дума за нея...погледнете я моля ви..да ви кажа че гърдите ми са надути като балони,от ниаколко дена имам силно чувство на гадене като се събудя.....но тази нощ newsm45 smile3511..не можах да спя изобщо..такова безсание...после сам задрямала и се събуждам сутриннта кам 6 от страшен кошмар и силно сарцебиене...после сам задрямала..и в 7 си меря БТ ректално.......такива топли вълни ме обливаха....и сега вижте...графиката... Ill Banghead Rage Bangheadпочна да пада....какво ще кажете..........айде скапи...дано тази седмица донесе на всички много Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover...и да видим повечв графики с EFP

# 746
       jdesika , графиката ти е добре и се надявам спада да не продължи а да е инплантационен !  Hug
  g2l2 , а твоите графики не мога да ги отворя , на бейби план направо излиза моята , а но фертилити нищо не зарежда !  Hug Виж ги , а може и аз да не съм нещо като хората  ooooh!

# 747
jdesika qграфиката ти е много добре засега.Точно за дните на имплантация си ,така че спокойно.Тоигава може да се наблюдава малък а понякога и рязък спад на Т.Това са дните от 7-10 след ову.При теб е 8.Дано утре или вдруги ден се повиши пак Т и да не се притесняваш.
g2l2,и аз немога да ти отворя графиките.
TV,не се притеснявай,че имате само в деня на ову сърчице.Тогава си е най-важно.Месецакогато забременях не се надявах изобщо защото с мъжлето бяхме скарани и секс почти нямаше.Сдобрихме се на деня на ову и бебчо стана.Така ,че  Hug А каква ти е днес Т пусни си графиката да я видим.Ааааа сега видях,че и на 10 ден сте правили секс-това е добре.Нали знаеш,че спемитата живеят до 5 дни и чакат  Laughing

# 748
.........
TV,не се притеснявай,че имате само в деня на ову сърчице.Тогава си е най-важно.Месецакогато забременях не се надявах изобщо защото с мъжлето бяхме скарани и секс почти нямаше.Сдобрихме се на деня на ову и бебчо стана.Така ,че  Hug А каква ти е днес Т пусни си графиката да я видим.Ааааа сега видях,че и на 10 ден сте правили секс-това е добре.Нали знаеш,че спемитата живеят до 5 дни и чакат  Laughing

Мда само че беше без свършване.Половинката беше пийнал и до никъде не я докарахме Embarassed-аз съм го отбелязала.Иначе съм го сложила за мое си инфо кога какво сме правили...  Blush
Имаме на 7-ми ден което си е също 5 дни.Дано поне от тогава е оцелял някой смелчага  Confused
Интересното е че Бейби план все още не ми е отбелязал да има ову. newsm78

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2009-03-06
http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=134147&t=1237204613

# 749
Дано да чака 5 дни но важното,че че имат в деня на ову.А за сайтовете различно отбелязват.Винаги почти имат разлика с един ден.

Общи условия

Активация на акаунт