Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 125 334
  • 842
  •   1
Отговори
# 750
.........
TV,не се притеснявай,че имате само в деня на ову сърчице.Тогава си е най-важно.Месецакогато забременях не се надявах изобщо защото с мъжлето бяхме скарани и секс почти нямаше.Сдобрихме се на деня на ову и бебчо стана.Така ,че  Hug А каква ти е днес Т пусни си графиката да я видим.Ааааа сега видях,че и на 10 ден сте правили секс-това е добре.Нали знаеш,че спемитата живеят до 5 дни и чакат  Laughing

Мда само че беше без свършване.Половинката беше пийнал и до никъде не я докарахме Embarassed-аз съм го отбелязала.Иначе съм го сложила за мое си инфо кога какво сме правили...  Blush
Имаме на 7-ми ден което си е също 5 дни.Дано поне от тогава е оцелял някой смелчага  Confused
Интересното е че Бейби план все още не ми е отбелязал да има ову. newsm78

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2009-03-06
http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=134147&t=1237204613
здравей TV.....НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАИ ЗА НИщО..........в babyplan.ru  автоматично ти отбелязват кога ти е била овуто...когато имаш повече от 3 дена повишена Т.....така че скоро сте се появи...........а според мен си имала ову на 12 ден...защото Т се повишава 12-24 х след вечв настъпилата овулация........пак и дните на Heart Eyes Heart txtloves luvbed са перфектни споед мен.....късмет Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed..............аз пак след овуто.......вече вмвсто да ми спира мокрото което усещам ...то се увеличава.......казват че след овуто идват сухите  дни............какви ти сухи...аз съм толкова мокра....някои може ли да ми каже на каво се далжи това smile3529 smile3525

# 751
jdesika и според мен графиката си е чудесна, стискам палци да не пада температурата!

# 752
Цитат
g2l2 , а твоите графики не мога да ги отворя , на бейби план направо излиза моята , а но фертилити нищо не зарежда ! 

опс ., извинете ..  Embarassed   ще опитам пак: fertilityfriend, babyplan

# 753
g2l2 сега се виждат графиките ,но за по-голямо удобство - твое и наше, дай конкретни линкове към графиките си.... Ще се вижда по-добре, ще имаме достъп до бележките ти и до графиките от минали цикли...

В бейби план като си влезеш в дневника, където ежедневно въвеждаш данните и точно над графиката има изписан адрес/линк към хоум пейджа. Това е и линка, който трябва да дадеш тук...

Във фертилити френд отляво има меню, отиваш на Sharing и от подменюто изираш Home page setup... Като кликнеш и ще ти даде линка към твоя хоум пейдж. Ще го намериш под надписа Your Charting Home Page Web Address:... Това е и линка, който трябва да дадеш тук...

За по-удобно, за да не се налага всеки път да копираш тук адресите, можеш да поставиш линкове в подписа си, както са направили и повечето от момичетата тук.

Flutter

# 754
Момичета може ли такова нещо?!Фертилити вчера ми показа че ову е била на 12-ти,но днес след като нанесох Т. си смени мнението на 13-ти.  newsm78 Случвало ли ви се е такова нещо.

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2009-03-17

Другото което е Бейби план.Отбелязах някаква Т. за утре близка до днешната ми и също показа 13-ти ден. newsm78

То по-добре да ми е на 13-ти понеже имам и на 12 и на 13-ти сърце отколкото на 12-ти,но може ли пък утре да ми пише 14-ти...... ooooh!

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 08:11 от TV

# 755
Благодаря много, desitalee   bouquet 

# 756
TV, може такова нещо, да!  Mr. Green И фертилитито и бейби плана могат да си менят мнението в зависимост от данните, които нанасяш. За съжаление това рядко е съобразено с факта, кога на нас ни се иска и кога имаме най-много сърчица...  Crazy

Опитах се да ти отворя графиката, но вместо това ми се отвори моята. Виж по-горе какво съм написала за даване на линковете и пробвай пак!  Peace

# 757
TV, може такова нещо, да!  Mr. Green И фертилитито и бейби плана могат да си менят мнението в зависимост от данните, които нанасяш. За съжаление това рядко е съобразено с факта, кога на нас ни се иска и кога имаме най-много сърчица...  Crazy

Опитах се да ти отворя графиката, но вместо това ми се отвори моята. Виж по-горе какво съм написала за даване на линковете и пробвай пак!  Peace

Благодаря за уточнението.В подписа си сложих линковете за Фертилити и Бейби План.

# 758
Моята температура днес се покачи и според мен О ми беше на 16-ти ден. Дано да се задържи,че въпреки полужителния тест за О пак се съмнявам да не съм се объркала нещо.Днес имам болки в гърлото, изтинала съм.Имам и хрема. Все си мисля,че може покачването да е от това.

# 759
  • Бургас
Здравейте!Може ли да ми видите графиката?Аз мисля,че овуто е била на 16ден.Малко съцата липсват,но не мога всичко да правя по график.
http://www.babyplan.ru/profile/27610

# 760
Момичета може ли такова нещо?!Фертилити вчера ми показа че ову е била на 12-ти,но днес след като нанесох Т. си смени мнението на 13-ти.  newsm78 Случвало ли ви се е такова нещо.

На мен току що ми измести Ову от 13 на 14 ден, защото нанесох дните с цервикална слуз ..  newsm78

# 761
Ирина, ако и утре имаш повишена БТ, бейби план ще ти засече овуто на 16-ти ден, сигурна съм! А ако имаш графика и във фертилити френд, там със сигурност ще ти засекат ову на 14-ти ден, заради положителния тест за овулация. Според мен овуто ти е било на 14-ти или 15-ти ден, а тогава имате сърчица  Flutter

g2l2, профилът ти към бейби план не се отваря, трябва да го направиш достъпен...

# 762
  • Бургас
Това,коет ми направи впечатление,че от 13 до 16ден включително емах водниста церкв,слуз, ана 17 ден вече беше кремообразна и другото,което е имам напрежение в гърдите,което означава,че са се повишили прогестероновите нива,тоест овулацията е минала.

# 763
момичета.......моля ви помогнете ми......вижте какжо стана днес с моята графика newsm11 newsm11маи и този месец сте си имам гости newsm45 smile3511 newsm45...е докога вече...............ние се борим за бебета................а колко ги изоставят/ако видя такава пред очите ми сте е смачкам,незнаят кави маки са/ Weary Wearyда ви кажа...много ми е мъчно........как сте му кажа пак на моя smile3518 smile3518прегращам ви и късмет на всички вас Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 764
  • Бургас
Джесика,рано е за цикъл и за това падане на темепарутарта,което имаш в предвид.Колко дни ти е луеталната фаза?

Общи условия

Активация на акаунт